Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawaliło śniegu aze hej

Proszę o porade który skuteczniejszy - ETIAXIL czy VICHY ? Problem z potem . .

Polecane posty

No i odnośnie tego bo są 2 rodzaje Etiaxilu - niebieski dla skóry wrażliwej i czerwony dla normalnej - mam ogólnie problem z poceniem sie jestem zmuszona prawie codziennie lub co drugo dzień sie golić bo jak tylko odrosną włoski leje sie ze mnie :( mam problem bo doczytałam że nie stosuje sie na ogoloną skóre - czy którąs z was używała po goleniu np tego Etiaxilu do skóry wrażliwej ?? Czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam

Gość No nie radzę używać
Etiaxilu po goleniu. Można dopiero następnego dnia. Jeśli chodzi o skuteczność bardziej sprawdził się etiaxil . Vichy średni, choć niektórzy zachwalają. Obecnie kupuję Antidral, który działa jak etiaxil a jest dużo tańszy.

No a jak vichy - można po goleniu ? I chyba mozna go stosowac codziennie - etiacil chyba tylko na noc ????

vichy był nieskuteczny :o etiaxil czerwony czy niebieski _ to bez różnicy , i tak swędzi jak cholera że nie można zasnąć , a po goleniu to byś nie wytrzymała 2 minut naprawdę ..

Gość spróbuj spirial
można codziennie i po goleniu-nie szczypie

Gość również miałam ten sam problem
i spróbowałam Antidral, jest naprawdę świetny i wcale nie drogi... pociłam się strasznie ledwo co włożyłam bluzke i już mokra plama... posmarowałam się raz na noc i na drugi dzień ani kropelki później zapobiegawco stosowałam co drugi dzień, zeszłam do jednego dnia w tygodniu i tak przez kilka miesięcy a teraz nie mam potrzeby używania... spróbuj bo mi naprawdę pomóg, ale nie radzę po goleniu raz tak zrobiłam bo się zapomniałam i myślałam że zwariuję, skura mnie tak piekła i swędziała, była cała czerwona musiałam przykładać lód bo nie było do wytrzymania. zycze powodzenia

Gość również miałam ten sam problem
i jeszcze jedno gdybyś się zdecydowała to najlepiej po kąpieli osusz skórę i posmaruj się a następnie najlepiej gdybyś położyła się bądź pochodziła z rękami do góry aż wchłonie gdzieś tak z 3-5 minut nie będzie swędziało

mawronka więc nie polecasz ani 1 ani 2 :p ??

no a używała któąs z was tego vichy ?? też widze są 2 rodzaje - czy któryś polecacie w ogóle ? no i jakaś nowość kuracja 7 dniowa w kremie ... ??

Gość 7 dniowa w kremie
jak dla mnie do niczego

Gość gość
Ja używam etiaxil niebieski. Jak dotąd żaden preparat tak skutecznie nie zatrzymywał potu jak właśnie etiaxil. Nie mam mokrych bluzek pod pachami i pozbyłam się nieprzyjemnego zapachu dzięki niemu.