Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tośka

Wkurwia mnie to ciągłe gadanie o Olewniku!!!!!

Polecane posty

Jeszcze troche, a informacje o śmierci Olewnika bedą wyskakiwały z lodówki.Co nie włączę tv Olewnik, na każdym kanale. Rozumiem, że dla rodziny to wielka tragedia i że chcą wyjaśnić okoliczności jego śmierci, ale czy nie przesadzają z tym rozgłosem medialnym wokół sprawy??? Mam wrażenie, że w kraju są inne ważniejsze sprawy,niż śmierć Olewnika, jemu to życia nie zwróci, ale rodzina robi cyrk większy niż to jest warte.

no właśnie i jeszcze wykorzystywanie tej przeterminowanej sprawy do celów politycznych . a może by tak cofnąć i sprawdzić jak to do takiego majątku w latach 90 w ogólnym polasczkowym brudzie i syfie plemie olewników doszło? nie tylko ich ,

za komuny to by szybko zaatwiono tych co się rządowi sprzeciwiają a teraz to dupokracja i się cackają.

Mam wrażenie że ktoś chce odwrócic, uwagę polaków od obecnej sytuacji, bo wielu polaków w tragiczniejszych okolicznościach potraciło bliskich(chociażby rodzina zamordowanego ostatnio inżyniera)a nikt nie lata z tym do telewizji i nie pociąga do odpowiedzialności kolejnych ministrów.

Gość żarófka
mi nie przeszkadza ten rozgłos wielu dobrze sytuowanych ludzi w Polsce było porywanych, ich dzieci, niektórzy zabici, niektórzy przeżyli, płacili okup i media o tym nie wiedzą trzeba to rozwikłać bo gupy przestępcze są powiązane z politykami , przynajmniej tak było w latach 90 -tych

rodzina Olewnika jest zdeterminowana zeby wszystko wyjasnic do konca no powiedz sama : policja prowadzila dochodzenie co najmniej niechlujnie jezeli wrecz nie w stylu 'zeby nie wyjasnic' policjanci zostawiaja auto z wszystkimi aktami i to auto ginie sprawcy popelniaja samobojstwa jeden ze sprawcow (Kosciuk bodajze) idzie na wspolprace z prokuratura liczac na nizszy wyrok i sypie wspolnikow i.... dostaje dozywocie ja im sie nie dziwie ze sa wkurzeni i zdeterminowani

Tak szczcerze mówiąc to ja też mam dość...:o wogóle nie intereuję się co się w Polsce dzieje i w tej sprawie tez nic a nic nie wiem...:o

idiotko - jakby twój brak konał w nieludzkich warunkach i policja i prokuratura i cała reszta by to olewała to też byś była zdeterminowana aby to w końcu wyjaśnić - no chyba , że nie maz charakteru i lejesz na swoją rodzinę - ja za moją bym była w stanie nawet zabić jakbym się nie mogła doczekać sprawiedliwości - zajmij się lepiej swoimi wielkimi problemami - uzupełnij tipsy i idź do fryzjera

ostatnio ogladałam wywiad z jego \"przyjacielem\" Jackiem K. Opowiadał jak mocno byli związani, ze nie zabiiłby go za 70 tys., ile Krzysztof dla niego zrobił i jego rodzina. a pozniej na tvpinfo informacja ze tej nocy Jacek kontaktował sie telefonicznie z porywaczami. Normalnie zasnac nie moglam przez to:O Jakis potwor z tego czlowieka..

wiesz kobiet w ogóle w jaki sposób on zginął?? Czytałaś troszkę o tym?? Nikt normalny nie potrafiłby tego zwyczajnie przełknąć i przejść nad czymś takim obojętnie

Gość njkiuyrfd
no to kurwa nie słuchajcie,po chuj włączacie fakty,wiadomości,widać jak mało otej sprawie wiecie,a wystarczyło by się wczuć w role tej matki ,ojca i siory ktora nawet w ciąży z okupem jechała i co? Olewnika i tak zabili ,jeszcze w jaki okrutny sposob....

Gość żarófka
nie potrafię zrozumieć ludzie bogaci, bananowa młodzież, przyjaciele i zdradził bo chciał więcej nie chodziło o okup tylko o przejęcie całości firmy i młody Olewnik z ojcem byli przeciwnikami lewych interesów Jacka - przemyt

ten Jacek K zostanie teraz 'publicznie ukrzyzowany' smiec :P bezduszne gow... i jeszcze jedno siostra Olewnika dala 300tys euro okupu sprawcy podzielili miedzy siebie 100tys kto dostal reszte ? przekazanie okupu nadzorowal gangster z W-wy no ale ja bardzo watpie zeby dzialka dla mafii mogla wynosic 2/3 calej sumy za duzo tych przypadkow ginacych akt niechlujstwa

Nunia jesteś żałosna, nie noszę tipsów(pewnie w przeciwienstwie do ciebie), a to, że nie podoba mi sie taki rozgłos to chyba nie jest powód, żebys mnie odrazu obrażała,rozumiem, że dla rodziny jest to wielka tragedia i uważam że należy ją wyjaśnić, ale w kraju dzieją sie tez inne rzeczy niż tylko śledztwo dotyczące sprawy Olejnika a nie wiem czy taki rozgłos pomoże rozwikłaniu sprawy. Wiec najpierw zanim cos napiszesz i zaczniesz kogoś obrazac to pomysl. A pozatym, dziwne, że mafia(której zresztą w polsce nie ma) nie porywa ludzi, którzy nie robią z nią interesów, ani nie mają znajomych w jej kręgach. Wiem, że śledztwo było prowadzone nieudolnie, ale uważam, ze im bedzie wokół sprawy większy rozgłos tym wiecej dowodów poginie i wiecej ludzi związanych ze sprawą straci życie bo ktoś kto tym kierowałm bedzie chciał chronic własną d... i zrobi wszystko zeby sie pozbyc dowodów i świadków, Niunia a co do twojej wypowiedzi, mój chrzestny zginął za granicą, zginął gorszą smiercią bo spłonął żywcem( został związany, oblany benzyna i podpalony)i co miałam pozwac do odpowiedzialności cała armię zachodnich ministrów, urzędników i może prezydenta, po co rozdrapywać stare rany? Wybacz ale uważam, że takie "robieni kariery medialnej", kosztem śmierci brata i syna jest co najmniej nie w porządku.

A jak ci brakuje argumentów, to takie komentarze zostaw dla siebie.

Fakt, że zginął młody człowiek, zginął w sposób okrutny, a wcześniej był nieludzko traktowany przez niewyobrażalnie długi okres czasu, ale prawda jest taka, że sam Olewnik poniekąd wpakował się w kłopoty. Zadawał się z gangsterami z Pruszkowa (m.in. kupił auto od \"Dziada\", swego kumpla), prowadził niejasne interesy i obnosił się z pieniędzmi. Współczuję rodzinie i to bardzo, ale nie zapominajmy, że wątków w tej sprawie jest wiele.

Podpinam pod przedmówcę (A pozatym, dziwne, że mafia(której zresztą w polsce nie ma) nie porywa ludzi, którzy nie robią z nią interesów, ani nie mają znajomych w jej kręgach.)

"Nunia jesteś żałosna, nie noszę tipsów(pewnie w przeciwienstwie do ciebie), " - heh a skąd wiesz ,że ja je noszę ?? Twoja "wypowiedź" jakoś tak nasunęła mi taki wniosek "rozumiem, że dla rodziny jest to wielka tragedia i uważam że należy ją wyjaśnić" - chyba jednak nie do końca rozumiesz wagę tej tragedii - oni nie mogli jej inaczej wyjaśnić- dowody były "zamiatane pod dywan" i tylko rozgłos mógł pomóc tej sprawie jakoś ruszyć "w kraju dzieją sie tez inne rzeczy niż tylko śledztwo dotyczące sprawy Olejnika a nie wiem czy taki rozgłos pomoże rozwikłaniu sprawy." - no właśnie - nie wiesz więc po co tak kategorycznie się wypowiadasz , że nie pomoże i nie Olejnika a Olewnika ignorantko "A pozatym, dziwne, że mafia(której zresztą w polsce nie ma) nie porywa ludzi, którzy nie robią z nią interesów, ani nie mają znajomych w jej kręgach." - a skąd te daleko idące wnioski wytrzasnęłaś - nie znasz sprawy kompletnie i sugerujesz ,że Olewnika by nie porwali gdyby jego rodzina nie robiła lewych interesów z mafią tak?? Uważaj na to co piszesz i nie kompromituj się . "Polska" piszemy z dużej litery dziecko :O "Wiem, że śledztwo było prowadzone nieudolnie, ale uważam, ze im bedzie wokół sprawy większy rozgłos tym wiecej dowodów poginie" - to TY tak uważasz, jego rodzina ma prawo uważać inaczej po tylu latach oczekiwań na jakikolwiek krok w przód w tej sprawie... 'Niunia a co do twojej wypowiedzi, mój chrzestny zginął za granicą, zginął gorszą smiercią bo spłonął żywcem( został związany, oblany benzyna i podpalony)i co miałam pozwac do odpowiedzialności cała armię zachodnich ministrów, urzędników i może prezydenta, po co rozdrapywać stare rany?" - widzisz ty nie widzisz sensu w "rozdrapywaniu" ran a inni widzą - to był twój wujek a nie brat , albo ojciec, pozatym są tacy co poruszyliby niebo i ziemię aby sprawę rozwikłaś - ja do tych osób należę i nawet jakby to nic nie miało pomóc to bym nie darowała - nie jest to powód do takiej bezwstydnej krytyki jaką tu uprawiasz 'Wybacz ale uważam, że takie "robieni kariery medialnej", kosztem śmierci brata i syna jest co najmniej nie w porządku. " tu ich obrażasz i widze , że jednak nie masz pojęcia o czym piszesz kobieto - oni nawet pewnie przez sekundę nie pomyśleli o "robieni kariery medialnej" - nikomu normalnemu w takiej sytuacji nie przyszłoby to do głowy a tobie jednak jakoś przyszło... brak ci empatii - jesteśmy z innej gliny ulepione ... bye bye

Gość jesteś Tośka
zwykłą dzifką i szmatą życzę żeby w przyszłości twoje dziecko ktoś porwał

Toska [rozumiem, że dla rodziny jest to wielka tragedia i uważam że należy ją wyjaśnić, ale w kraju dzieją sie tez inne rzeczy niż tylko śledztwo dotyczące sprawy Olejnika a nie wiem czy taki rozgłos pomoże rozwikłaniu sprawy. ] to wlasnie szum jaki robia Olewnikowie sprawil ze ta sprawa wciaz moze zostac wyjasniona gdyby nie ich determinacja sprawa zostalaby prawdopodobnie 'polozona' a oni nie mogliby nawet syna/brata pochowac rozglos pomaga, nie przeszkadza [ A pozatym, dziwne, że mafia(której zresztą w polsce nie ma) nie porywa ludzi, którzy nie robią z nią interesów, ani nie mają znajomych w jej kręgach.] porywa porywa tylko takie porwania koncza sie zaplaceniem okupu albo smiercia porwanego, ewentualnie jezeli porwany (czy jego ojciec) ma mocne plecy to porwanie konczy sie po kilku telefonach ->przeprosinami i oczywiscie wszystko odbywa sie bez policji [Wiem, że śledztwo było prowadzone nieudolnie, ale uważam, ze im bedzie wokół sprawy większy rozgłos tym wiecej dowodów poginie i wiecej ludzi związanych ze sprawą straci życie bo ktoś kto tym kierowałm bedzie chciał chronic własną d... i zrobi wszystko zeby sie pozbyc dowodów i świadków] to zle uwazasz moim zdaniem a ten tekst o 'karierze' kosztem zycia jest obrzydliwy ja na ich miejscu zrobilabym wszystko co sie da

Na szczęście jego rodzina ME PRAWO dochodzic sprawiedliwości i na szczęście twoje czcze gadanie nie jest w stanie im tego prawa odebrać

A mnie najbardziej w tym wszystkim zastanawia to, jak rodzina Olewników wybiela swego syna. Wiele faktów z jego życia zataili, tłumacząc się jakoby nie wiedzieli np. o tym, że ich syn i brat przepuszcza fortuny w łódzkim kasynie, że pożycza kasę gangsterom, że po prostu zadawał się z półświatkiem i nie był bez winy. Takie zabawy często kończą się tragicznie.

Gość jesteś Tośka
ciebie suko ktoś powinien porwać, trzymać na łańcuchu przez 3 lata z wyciętą dziurą w gaciach żebyś mogła wydalać i miskę odpadków raz dziennie tak żył uprowadzony

nawet jezeli prowadził jakieślewe interesy to nie mieli prawa go tak zakatować i dręczyć i za to powinni być ukarani w państwie prawa - jeżeli Polska takim państwem jest... czasami w to zaczynam wątpić .

Olewnik (ojciec) robil lewe interesy -i co z tego ? gangsterem nie byl i nie jest zaplacili okup ? tak gdyby watek 'mafijny' czy 'kumplowanie sie z Dziadem' mial wiekszy sens to mlody Olewnik po odebraniu okupu wrocilby do domu a policja o calej sprawie by sie nawet nie dowiedziala

cóż widzę że chamstwo i prostactwo nadal się szerzy, nikt nie ma prawa do własnych opinii,bo takie prostaczki, którym brakuje racjonalnych argumentów, potrafią tylko naubliżać, ale nie musicie sie przedstawaic, każdy wie kim jesteście.

Joy no i co z tego ze go wybielali ? jakie to ma znaczenie ze mial kontakty z polswiatkiem ? niewielkie maja prawo sie dowiedziec i do tego daza

Gość lhl
mnie tez wkurwia ten olewnik,nie wiem i nie interesuje mnie to kim byl i czemu go zajebali. chuj mu w dupe