Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tośka

Wkurwia mnie to ciągłe gadanie o Olewniku!!!!!

Polecane posty

powinni , ale to jest właśnie Polska nasza i jest jak jest - oni dochodzą swoich praw bo mają kase - każdy na ich miejscu by tak robił - nie do nich pretensje , że w Polsce ogólnie olewa się zwykłych ludzi bez kasy i ich problemy- a ty nie rozumiesz, że przez takich właśnie Olewników i im podobnych mniej bogaci ludzie nie są w stanie wywalczyć zadośćuczynienia za swoje krzywdy bo takie pseudoniewiniątka, naszumią nakrzyczą popłaczą w telewizji i wszyscy stają na baczność.

Gość ajajajaj
niuniaaaaa owszem,nie uchronimy sie ..powionna być kara z azbrodnie.Ale dlaczego przez to ma cierpiec cała Polska.Kazdy podatnik.

Gość ---K--K---
Postawcie Wy się w sytuacji,że porywają i mordują Wam jedynego syna (bez względu na to czy macie kasę czy nie !!!!- co łzy pieniędzmi mają sobie wycierać????) serce by Wam z bólu pękało.... Każdym kochającym rodzicom zresztą gdyby ich dziecko coś złego spotkało Ja im szczerze współczuję... Wkurza mnie to,że zrobili z tego SZOPKĘ POLITYCZNĄ Jest tyle przypadków porwań i morderstw,policja w każdej sprawie powinna być RZETELNA bo My-podatnicy im za to płacimy do cholery jasnej!!!!!!! Ponadto w tę sprawę są zamieszane osoby tam na górze i dlatego jestem za dojściem do prawdy i ucięciem im jaj.... bo my szaraki do więzienia za byle co byśmy poszli. Jest tyle biedy w Polsce, kradzieży,patologii z głodu i ubóstwa a oni tam na górze w ciepłych fotelach siedzą... Kurwica mnie bierze normalnie

" a ty nie rozumiesz, że przez takich właśnie Olewników i im podobnych mniej bogaci ludzie nie są w stanie wywalczyć zadośćuczynienia za swoje krzywdy bo takie pseudoniewiniątka, naszumią nakrzyczą popłaczą w telewizji i wszyscy stają na baczność. " - aha, rozumiem , że dla dobra innych ludzi powinni przestać dochodzić swoich praw - ty byś tak zrobiła tak? Ja natomiast gdyby chodziło np. o moją siostrę tak zakatowaną to wybacz ale miałabym w poważaniu wszystko i wszystkich i robiłabym co w mojej mocy aby doprowadzić sprawę do końca

Gość ---K--K---
Jeszcze wszystkie debilne komisje za nasze pieniądze

"Ale dlaczego przez to ma cierpiec cała Polska.Kazdy podatnik." - bo tak to wszystko jest urządzone - ja moge jeszcze dopłacać , ale mordercy niech gniją w pudle - jak kiedyś ty będziesz dochodził swoich praw też się nie obrażę i nie wytknę ci , że moje podatki na to idą

niunia, a w czym był gorszy ten przejechany przez pijanego kierowcę chłopak ,który też umierał w męczarniach od tego całego Olewnika, ze co bo rodzina nie ma na Nazwisko Olejnik i nie ma ksay, to nie może się doporosić sprawiedliwości, bo nie stac ich na narobienie szumu w Mediach. Włąsnie przez takich Olewników i im podobnych wymiar sprawiedliwości nie jest w stanie zająć się innymi sprawami jak tylko sprawa niedoszłego gangstera, bo przecież ich kryształowy synuś został zabity.

"niunia, a w czym był gorszy ten przejechany przez pijanego kierowcę chłopak ,który też umierał w męczarniach od tego całego Olewnika, ze co bo rodzina nie ma na Nazwisko Olejnik i nie ma ksay, to nie może się doporosić sprawiedliwości, bo nie stac ich na narobienie szumu w Mediach. " w niczym nie jest gorszy, ale to nie Olewnikó wina , ze taki jest nasz wymiar sprawiedliwości - niedługo Olewników za złą pogodę zaczniesz obwiniać - zapewniam cię natomiast , że gdyby rodzice owego chłopaka o którym piszesz kase mieli to tak jak Olewnikowie swoich praw by dochodzili przed sądem .

Gość ---K--K---
Koszty rozpraw,komisji, powinni ponosić przestępcy którym udowodni się winę... Niech nawet w kamieniołomach pracują!!!!! W więzieniach siedzą i my ich jeszcze tam utrzymujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"bo przecież ich kryształowy synuś został zabity." panuj nad sobą bo niektóre twoje teksty są delikatnie mówiąc niesmaczne - bije od ciebie jakaś nienawiść...nieładnie

KK to przestańmy ich utrzymywać - wypuszczą ich na wolność i wszyscy będziemy szczęśliwi

Trochę zdrowego rozsądku - niektórych rzeczy się zmienić nie da - z chęcią płace podatki na udupianie przestępców

niunia ty jednak naprawde jesteś ograniczona, niech sobie to wyjaśniają do bólu, mają do tego pełne prawo,i napewno każdy z nas byłby na tyle zdeterminowany, żeby tą sprawę doprowadzić do końca, ale jak ktoś wcześniej napisał, policja powinna być rzetelna w każdej sprawie, a przez ciebie i tobie podobnych jest to niemożliwe, bo tak długo jak bedzie trwał twój dobry szum, wokół sprawy Olejnik i tylko olejnik bedzie na tapecie, tylko dlatego, że mają kasę i stac ich na robienie takiej szopki.

Gość ---K--K---
A ja nie,powinni pracować i to ciężko na swoje utrzymanie w więzieniu. Kurcze przestępcy w więzieniach mają jadłospisik, porcje porządne,kucharzy ..... A tyle polskich biednych dzieci bez obiadu chodzi....

"niunia ty jednak naprawde jesteś ograniczona" bełkoczesz kochana a to twój nagminny , koronny argument .

Gość ---K--K---
Więzienie to kara a nie hotel. Wielu z nich tam ma lepiej niż w domu własnym

to może zamiast wydawac kase na bzdury ufundują nagrodę za informacje które pomogą rozwiązać sprawę w koncu stac ich na to.albo niech zapłacą z włąsnej kieszeni,za prace komisji sledczej a nie obciązają tym kieszen podatników, nie rozumiesz, że przez takich ludzi, tworzą się niepotrzebne podziały, a cierpi na tym budżet państwa.

kk niech przejdą na utzymanie niunii może wtedy zrozumie, że pieniądze idą w błoto.

"niunia ty jednak naprawde jesteś ograniczona, niech sobie to wyjaśniają do bólu, mają do tego pełne prawo,i napewno każdy z nas byłby na tyle zdeterminowany, żeby tą sprawę doprowadzić do końca, ale jak ktoś wcześniej napisał, policja powinna być rzetelna w każdej sprawie, a przez ciebie i tobie podobnych jest to niemożliwe, bo tak długo jak bedzie trwał twój dobry szum, wokół sprawy Olejnik i tylko olejnik bedzie na tapecie, tylko dlatego, że mają kasę i stac ich na robienie takiej szopki." ile tu niekonsekwencji. Z jednej strony: niech sobie wyjaśniają; mająprawo; każdy z nas byłby tak zdeterminowany" a z drugiej: i tylko Olejnik (? ty wiesz ogólnie o kim piszesz??) będzie na tapecie; przez takich jak ty. Już sama nie wiesz co tu mądrego jeszcze napisać byle na swoim postawić . A ja się z tobą nie zgadzam i mam do tego pełne prawo - nie świadczy to o moim rzekomym ograniczenia , ale o twoim skoro nie dopuszczasz do siebie myśli , że ktoś ma prawo uważać inaczej:D

niunia to ty na siłę chcesz mi wmuwić, że nie ma problemu,jak zginął premier Jaroszewicz, była tylko krótka informacja w mediach i poxniej o wynikach śledztwa, a komisji jakoś nie powołano, nie było takiego cyrku a syn premiera jakoś nie robił z siebie miedialnej małpki i nie skakał w telewizji, wiec może pomyśl co piszesz. Porwano syna innego zamożnego biznesmena tez była krótka notatka w mediach, tak samo było z synem tego piosenkarza, Sojki, Cygana czy jak on sie tam nazywał, tatuś miał kasę a nie pajacował w telewizji a sprawa została jakoś dokładnie i rzetelnie zbadana.

przepraszam chodziło mi o syna Marka Grechuty, też było go stać, a nie powoływał komisji śledczych i nie stawiał na baczność kolejnych ministrów sprawiedliwości, bo co ,bo nie kochał syna i niechciał wyjaśnić sprawy, otóż nie, poprostu nie robił z siepbie pajaca przed kamerami ze względu na szacunek do zmarłego tragicznie syna a doczekał się rozwiązania sprawy.

Tosia - a ty co byś zrobiła na ich miejscu?? Jakby to powiedzmy twój brat był i miałabyś kasę a widziałabyś , że sprawa jest "zamiatana". Co ty byś zrobiła?? Wykorzystałabyś swoje możliwości czy nie??

napewno tak, ale nie biegłabym z tym do telewizji, moja rodzina była w podobnej sytuacji, i doprowadziliśmy sprawe do końca bandyci odsiadują wyrok dożywocia za zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem, bez prawa do apelacji, bez robienia szopek w telewizji. To na tyle. Koncze prace, jak bede miała chwilę to chetnie jeszcze z tobą podyskutuje.

a widzisz - też byś tak robiła jak oni i zapewniam cię , ze do TV też byś latała na ich miejscu - twój wujek widocznie szychą nie był i nikomu aż tak nie zależało na ukryciu sprawy - u nich jest inaczej dlatego nawet do tV "latają" - nie krzycz kochana tak głośno - nie wiesz jakie w życiu czasem niespodzianki nas spotykają - miłego wieczoru życzę

Gość uupppuuuuuuuppppuuuuuuuuuuu

Niunia, a jaką szychą był Olejnik?Młody gangster, syn producenta kiełbas, nie no szycha jak cholera, uwierz mi że na 1000% nie poszłabym z tym do telewizji, bo mam swój honor, i wiem że takie sprawy można załatwić bez tego całego cyrku(przykładem jest chociaż Marek Grechuta, uważasz, że nie kochał syna, że nie zależało mu na wyjaśnieniu sprawy, bo nie pobiegł do telewizji i nie robił show kosztem śmierci syna). Zrozum, że ta medialna zabwa, ma na celu rozsławienie nazwiska Olejnik, jest to sposób na rozpromowanie nazwiska, kim byli Olejnikowie, przed rodmuchaniem tej całej afery? ktoś wiedział o nich??? a teraz, wszyscy o nich mówią, wszyscy im współczują, a oni sobie robią kpiny z wymiaru sprawiedliwości, i ze wszystkich którzy ich oglądają.Śmieją się w oczy, bo wiedzą ,że w tym kraju jak masz kase to możesz nawet wymiar sprawiedliwości podporządkować sobie. A tacy jak ty im to umożliwiają, zrozum kobieto, że dopóki będzie przyzwolenie publiczne na takie szopki, to nic sie w kraju nie zmieni.

Powiedz mi w czym Olejnik był lepszy od tego chłopca potrąconego przez pijanego kierowcę, który też umierał w męczarniach i cierpieniu. Czy w tym kraju wyznacznikiem porządku i prawości obywateli są pieniądze? Olejnik był cacy bo bogaty,że bandzior to nie ważne, a ten biedny chłopak, kogo on obchodzi,poza rodziną której nie stać na zrobienie widowiska w telewizji, a tysiące innych ludzi, których też nie stac, na robienie szopki, a którzy również potracili bliskich, a ich sprawy trafiły do tzw" archiwum X" czyli wydzialu spraw niewyjaśnonych, mają być pozostawieni sami sobie, bo nie mają nazwiska ani kasy? Sory ale dzieki takim ludziom jak ty ci forsiaści, żyją w przekonaniu że wszystko im wolno, że są ponad wszystkimi i nad wszystkim.

nie musisz się przedstawiwc, nie zazdroszcze im, tego że są bogaci, poprostu wyraziłam swoją opinię, i nie uwazam, żeby był to powód do tego zeby jakis ludź mnie wywyał i obrazał tylko dlatego że się ze mną nie zgadza, jeśli nie masz argumentów do rozmowy nie zabieraj głosu.

bla bla bla, weź poczytaj moje wczesniejsze wypowiedzi i pokaz mi gdzie w nich napisałam, że nie mają prawa dociekać sprawiedliwości????może zanim kogoś wyzwiesz to najpierw nauczysz sie czytac?????