Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tośka

Wkurwia mnie to ciągłe gadanie o Olewniku!!!!!

Polecane posty

dla pewnie 90% społeczeństwa polskiego Olewnik i jego syn jest jakimś tam zwykłym szarym obywatelem - powołanie komisji śledczej w celu wyjaśnienia tej właśnie sprawy robi z niego kogoś - i tak właśnie producent kiełbas robi się powoli jedną z najważniejszych osób w państwie - żenada to tez z innego topicu.

Ludzie, ta komisja powinna powstać. I nie dlatego, że zdarzyła się rzecz straszna, bo zamordowano w okropny sposób młodego człowieka. Powinna powstać dlatego, żeby pokazać co tak naprawdę policja, szemrani biznesmeni oraz mafia (mafia, jej klasyczna definicja) wyprawia na terenie Płocka. Mi chodzi natomiast o to, że Olewnikowie robią z siebie niewiniątka, nie dopatrują się winy u siebie. A wina była. Mieli związki z ludźmi z tzw. układu, bawili się w to długo. Ze świadomością, jak to się może skończyć. Zaryzykowali. Ponieśli konsekwencje.

Gość ajajajaj
Ja olewam olewnikow i nie jest mi ich zal

pojebana nikt cie nie prosił o spowiedź ze swoich fantazji seksualnych

Tosia - nie muszę czytać innych topików ponieważ mam własny pogląd na całą sprawę i niec mnie już nie "olśni" tak samo jak nie olśniewa mnie twój demagogiczny bełkot - zgadzam się z ostatnim postem kogoś o nicku"pojebana toska" - a właściwie z jego ostatnim zdaniem

"A wina była. Mieli związki z ludźmi z tzw. układu, bawili się w to długo. Ze świadomością, jak to się może skończyć. Zaryzykowali. Ponieśli konsekwencje." - może i ponieśli, za to teraz mająprawo dochodzić sprawiedliwości tak jak chcą - to co napisał ktoś wyżej to nie są jego fantazje - podobnie wyglądały ostatnie momenty życia tego chłopaka i ja się nie dziwię rodzinie , że tak to nagłaśniają - może i żałują pewnych swoich poczynań, znajomości, ale to teraz nie ma znaczenia - winny musi zostć ukarany a bez szumu tak się nigdy nie stanie

Gość katka-0442
a faktycznie myslicie ze ten jego przyjaciel go naprawde w taki sposób zdradzil???to dlaczego Pazik ,czy Franiewski wczesniej tego nie ujawnili???

nIunia myśl co chcesz, nie uważam, żeby występowanie przed kamerami przez 24 h robienie wielkiego dramatu przez siostre, nie przeradzało się pomału w szopkę, tez jestem za rozwiązaniem tej sprawy i tez uważam, że sprawcy powinni zostać ukarani i to możliwie najsurowszymi wyrokami ,ale to co odstawia rodzina olewników, to już drobna przesada,nie widzisz, że to sie zaczyna przeradzać w farsę.

[ a faktycznie myslicie ze ten jego przyjaciel go naprawde w taki sposób zdradzil???to dlaczego Pazik ,czy Franiewski wczesniej tego nie ujawnili???] a oni ujawnili cokolwiek ?

"nie widzisz, że to sie zaczyna przeradzać w farsę." - nie , nie widze - gdyby to spotkało kogoś z mojej najbliższej rodziny i gdybym miała takie możliwości jak oni to odstawiałabym jeszcze gorszą szopkę i pewnie robiła o wiele gorsze rzeczy - taka jestem.

czyli widać, że jesteś tak samo pusta jak autor tego topicu,jedno jest pewne gdyby olewnik nie bawił się w tzw. Młode wilki, i jego tatuś nie wdawał się w interesy z gangsterami mógłby dzisiaj życ.

"czyli widać, że jesteś tak samo pusta jak autor tego topicu" - piszesz to do mnie?? Pusta bo?? Bo mam własne niezachwiane czczym gadanie poglądy?? Pozatym to chyba raczej ty podzielasz pogląd uatora topiku??

samanta dlatego, że ta sprawa ma drugie dno, i za sznurki pociąga ktoś z samej góry.A jaką macie pewność, że przez tego całego olewnika i jego aniołkowatych kolesi też ktoś kiedyś nie cierpiał??? Robicie z niego męczennika wcale go nie znając.

Gość ajajajaj
Sprawa Olewnikow pokazuje,ze kasa rządzi swiatem>byli by niezbyt majetni to trzymaliby buzie a kłodke a tak to przemadrzaja sie. Kazdy sprawca powinen vyc ukarany,ale jezli robia takei cyrki z Olewnikami to powinni się wziąc za kazda sprawe nierozwiazanego do konca morderstwa,porwania,gwałtu etc.

niunia nie topicu tylko wpisu, a pozatym poczytaj sobie swoje wczesniejsze wpisy i ten aktualny, a zresztą nie czytaj, miej dalej klapki na oczach, może i tak jest wygodniej"

powinni , ale to jest właśnie Polska nasza i jest jak jest - oni dochodzą swoich praw bo mają kase - każdy na ich miejscu by tak robił - nie do nich pretensje , że w Polsce ogólnie olewa się zwykłych ludzi bez kasy i ich problemy

"niunia nie topicu tylko wpisu, a pozatym poczytaj sobie swoje wczesniejsze wpisy i ten aktualny, a zresztą nie czytaj, miej dalej klapki na oczach, może i tak jest wygodniej " - to mnie olśnij - dlaczego chcesz na siłę mi cos uzmysłowić??

ajajaj całkowicie sie z tobą zgadzam, dlaczego nie powołają komisji śledczej ws. zabicia tego geologa w iraku, czy pakistanie, przecież też został bardzo brutalnie zamordowany, a jego rodzina jakoś nie lata po telewizji, i nie ma parcia na szkło, i nie robki widowiska ze swojej tragedii.

niunia nie chce ci nic na siłę uzmysławiać, bo to i tak nie ma sensu, nie rozumiesz o czym mówię i nawet nie próbujesz zrozumieć.

Gość ajajajaj
niunia i przez takie podejscei,ze za kase mozna wszystko ma teraz tych Olewnikow w dupie i nie zal mi ich,bo oni sami na siebie sciągneli taki los.Mogli nie zadawac sie z połswiadkiem,nie robic ciemnych interesow to ich synalek by zył.To tak samo jak ten Polak ktorego niedawno zabito w Pakiestanie.Siedziałby na tyłku w wyznaczonym terenie to byz zył,a jemu sie zachciało poza teren bezpieczensyttwa wychodzic,wiec ma to czego chciał.Nie kus losu to bedziesz zył .

Gość ajajajaj
Toska,ten geolog sam sobie winien tez,wiec i w zwiazku jego smiercia tez nie powinno robic sie zadych komisji

"niunia nie chce ci nic na siłę uzmysławiać, bo to i tak nie ma sensu, nie rozumiesz o czym mówię i nawet nie próbujesz zrozumieć. " - zwyczajnie niemasz argumentów :P nie pisz bradni o "zrozumieniu" w kwestii gdzie nie ma nic do rozumienia - tu tylko można ewentualnie mieć na sprawę jakiś pogląd a twój nie jest jedyny i słuszny

"niunia i przez takie podejscei,ze za kase mozna wszystko ma teraz tych Olewnikow w dupie i nie zal mi ich,bo oni sami na siebie sciągneli taki los.Mogli nie zadawac sie z połswiadkiem,nie robic ciemnych interesow to ich synalek by zył.To tak samo jak ten Polak ktorego niedawno zabito w Pakiestanie.Siedziałby na tyłku w wyznaczonym terenie to byz zył,a jemu sie zachciało poza teren bezpieczensyttwa wychodzic,wiec ma to czego chciał.Nie kus losu to bedziesz zył ." - coś na zasadzie: nie wychodź dziewczyno z domu po 20 (nawet jak musisz ) bo inaczej cię zgwałcą i dobrze ci tak - było na tyłku siedzieć.

Gość ajajajaj
niuniaaaaa moze nie na zasadzie nie wychodz z domu,nie jedz tamczy tam. Są miesca tak jak Pkistan ,sa towarzystwa szemrane takei jak roznej masci mafie.Jezli chce sie miec spokojne zycie to powinno sie byc z dala od takich miejsc i grup kryminalnych.

ajajaj ty to napisałeś nie ja,ten geolog nie miał żadnych związków z tymi bandzoriami a Olewnika, cóż można powiedzieć że zabili koledzy.

Toska drugie dno> no przeciez o tym pisalam ten/ci on/oni nie wiem czy sa z samej gory ale nie mam watpliwosci ze jest to 'sama gora' w Plocku a parasol ochronny wyzej(np. Siemiatkowski) > na pewno jest ale na ile jest to parasol swiadomy a na ile partyjna solidarnosc+przyzwyczajenie do pewnych mechanizmow do ukladow > nie wiem, chociaz mysle ze byl to parasol swiadomy;) z nikogo nie robie meczennika mam rodzine w miasteczku w ktorym panuje podobne bagno jak jest czy bylo mom zdaniem w Plocku to taki Plock w pigulce jasne ze uklady w jakims tam stopniu musza istniec zawsze beda istniec na styku panstwo-biznes ale im ich mniej tym lepiej niech sie 'nietykalni' przynajmniej boja przynajmniej zastanowia a czy ktos kiedyc cierpial przez Olewnika... nie no przestan to niech Olewnik idzie do pierdla na ilestam lat za swoje rzekome czy nie przestepstwa ale razem z panem/panami X Y ktorzy pojda na dozywocie (o ile im sie wine udowodni bo z tym moze byc ciezko) chcesz sie zalozyc ze Olewnik by na to poszedl ? :D

Gość ajajajaj
RTośka,ale ten Polak zamordowany w Pakistanie wyszedł poza teren ochronny,więc sam na siebie sciągnał nieszczescie.I dlatego na temat jego smierci tazke nie powinno byc zadych komisji.

ajajaj - nie uchronisz się przed wszystkim sam/sama tylko przez trzymanie się z daleka - za zbrodnie jest kara a to jak oni tego dochodza to ich sprawa - podoba mi się to , że nie darują.