Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tośka

Wkurwia mnie to ciągłe gadanie o Olewniku!!!!!

Polecane posty

widzisz i znowu z braku argumentów zaczynasz obrazac.A juz zaczęlam znmieniac zdanie co do ciebie.

He he Joy, ta sprawa przypomina sprawe sprzed jakiegoś czasu dotyczącą Służb Bezpieczeństwa z lat swojej świetności, PIS robił hałas, szalał,a jak sie okazało albo większosc teczek była sfabrykowana, albo w trackie tej medialnej zawieruchy zaginęła.

no w końcu. pa pa i życze ci wiecej pozytywnego nastawienia do ludzi o innych poglądach.

A tak napeawde było to wtedy działanie NIe ważne o czym sie ,ważne że sie mówi, zeby odwrócic uwage, od zaistniałej sytuacji.

czego podejrzewam, nie można powiedzieć o tobie, wybacz ale skutecznie mnie do siebie zniechęciłeś.

czyli jak wykreować się na "gwiazdę" - przerażenie mnie ogarnia jak słucham wypowiedzi Danuty Olewnik - ta kobiecina chyba na głowę upadła w dzieciństwie - miłość do brata jak widać jest u niej wielka - szkoda tylko, że aż tak bardzo jak teraz nie kochała swego brata, gdy żył i zadawał się z tymi ludźmi z półświatka- szkoda, że wtedy z miłości do niego nie kazała mu z tym skończyć. a w ogóle o co chodzi z tą całą komisją śledczą - kim jest Olewnik, o którym nikt nie słyszał i gdyby nie uprowadzenie jego syna nikt do tej pory nie wiedziałby, że taki facet żyje na tym świecie. i wreszcie kto jego i ta jego córkę histeryczną idiotkę tak nakreca i... dlaczego w ogóle właśnie w tej sprawie jakiego bliżej nikomu nieznanego Krzysztofa Olewnika powstała komisja śledcza? O_O

27.04.2008] 11:20 [zgłoś do usunięcia] joe di maggio Tragedia tragedią, ale fakt pozostaje faktem, że laska się lansuje i z rodzinnej tragedii robi show. Jak się okazuje, w tej sprawie winni są wszyscy, także rodzina. 11:21 [zgłoś do usunięcia] jestes głupia jak but

[zgłoś do usunięcia] ginorossi mądry polak po szkodzie oczywiscie, ze rodzina... gdzie przez ten czas mieli oczy? hydropiekłowstąpienie 11:22 [zgłoś do usunięcia] w zasadzie zdziwiona bardzo wiesz co, myślę, że setki ludzi co roku przeżywa taką tragedię, ale czy w związku z tym powstaje w ich sprawie komisja śledcza? O_O nie słyszałam o tym nie jadam wędlin więc nie interesuje mnie to na czym Olewnik kase zrobił, ale to że olewnik robi kiełbasy nie oznacza wcale, że jego synuś był człowiekiem bez skazy chłopak zadający się z porywaczami - znał ich- nie jest aniołkiem TO KILKA WYPOWIEDZI Z INNEGO TOPICU, WIDAĆ NIE TYLKO JA MAM TAKIE ZDANIE, ŻE TO JEDNA WIELKA SZOPKA

Toska napisalam juz wczesniej gangsterzy znali olewnika i dzieki temu byl lepiej 'rozpoznany' ja nie sadze ze sie nim zainteresowali moim zdaniem to bylo porwanie na zamowienie a nie zwykle dla pieniedzy nie przypuszczam zeby gangsterzy z 'grupy mokotowskiej' mieli bardzo dobre zrodla informacji i parasol ochronny w Plocku, w plocckiej Policji, prokuraturze, plockich politykach watpie mysle ze oni byli tylko nadzorcami miejscowych bandytow, zorganizowali przekazanie okupu i wzieli swoja 'dole' mysle ze ten czy ci ktorzy za to odpowiadaja i moim zdaniem kazali zabic Olewnika nie przypuszczali jak bardzo zdeterminowany bedzie ojciec Krzysztofa mysle ze on/oni mieli takie podejscie : 'Pokazemy staremu kto rzadzi skoro nie chce...' nie wiem czego ojciec nie chcial, oddac firmy ? wejsc w jakies interesy ? nie wiem mysleli ze Olewnik troche sie poburzy ale zrozumie i sie przestraszy ale oni go nie tylko przestraszyli oni go (starego Olewnika) przede wszystkim wkurwili i to porzadnie uparty i twardy mysle ze on/oni usuwali tropy/dowody stopniowo, w trakcie rozwoju sprawy mysle ze jeden z tych 3 porywaczy Kosciuk popelnil samobojstwo bo poczul sie oszukany, wsypal wspolnikow w zamian za lagodniejszy wyrok i dostal dozywocie mysle ze dostal dozywocie nie dlatego zeby pokazac ze panstwo prawa dziala tylko za kare, mysle ze ten wyrok tez byl na jakies zamowienie prawdopodobnie wystarczyla sugestia do sedziow jakiegos polityka (ktory tez mogl nie wiedziec o co chodzi) >"Rzad/Minister/panstwo idzie za glosem opinii publicznej i liczy na surowy wyrok" mysle ze 2 pozostalych zostalo zmuszonych do samobojstwa mieli rodziny, przyjaciol, kochanki poszly grypsy co sie stanie jezeli sie nie zabija i co najgorsze to uwazam ze to sie jeszcze pociagnie ale nawet jak z tych nowych informacji >przyjaciel Olewnika, gangsterzy z W-wy przy okupie cos sie znajdzie to to nie beda oni/on mysle ze teraz na pozarcie zostanie rzucony ktos pod nimi/nim tak zeby zamknac sprawe ktos na tyle wazny ze Olewnik uda ze uwierzyl ze to on stal za tym malo optymistyczne ale mysle ze on/oni nie zostana ujawnieni :(

\" czyli jak wykreować się na \"gwiazdę\" - przerażenie mnie ogarnia jak słucham wypowiedzi Danuty Olewnik - ta kobiecina chyba na głowę upadła w dzieciństwie - \" - \"kreowanie na gwiazdę\"??!! Co ty piszesz kobieto?? Nie ma sensu z tobą dyskutować, tak naprawdę to ty chyba odczuwasz jakąś osobistą niechęć do tej rodziny - jeżeli tak jest to zwyczajnie napisz , że wqrwiqją cie oni i masz gdzieś , że chłopaka katowali przed śmiercią przz x czasu i na tym zakończ a nie jeszcze dorabisz jakąś ideologię do swojej zwykłej pospolitej obojętności i ignoranctwa - po co się tak produkujesz??

Samanta a mogło być i tak, że usuwali dowody na skutek szumu medialnego bo Pan X czy Y nagle poczuł się zagrożony, i zrobi wszystko żeby sprawa nie wyszła na jaw(nawet zmusi do samobójstwa aresztowanych), jakie interesy miała rodzina Olewników, z osobą która jest za to odpowiedzialna nie wiadomo, ale taka nagonka moim zdaniem to zaracanie kijem wisły. O Blidzie też się mówiło, że taka niby święta, krzyształowa i wogóle, a jak się okazało, brała łapówki narobiła przekrętów w jakichś papierach, i miała niejedno na sumieniu, dlatego została zmuszona do zastrzelenia sie, bo nie powiesz mi, że niewinny człowiek, trzyma w domu pod ręcznikami broń,gotową do strzału, a wiedziała że CBA wpadnie je do domu dzieki szumowi w mediach, ktoś poczuł sie zagrożony i skończyło się tak jak sie skonczyło.

niunia naucz sie czytac do cholery, to nie są moje słowa, tylko wklejone z innego topicu, opinia ludzi, którzy mają w tej sprawie inne zdanie niż ty.

Tosia dziecko- Pani Blida zastrzeliła się sama - nikt jej nie więził przez X czasu, nie traktował jak psa na łańcuchu, nie katował - przykro , że stało się tak jak się stało- jej psyche nie wytrzymała , ale to nie jest taka sama sytuacja - ty tylko próbujesz dowieść , ze medialny szum jest be- dowodzisz tego dosyć nieudolnie ponieważ gdyby nie ten medialny , niby niepotrzebny szum to wiele spraw niewygodnych dla wielu osób byłoby pozamiatane "pod dywan" i koniec - są takie zawikłane sprawy, że tylko ten szum może pomóc tą górę lodową ruszyć - jak ciebie kiedyś spotka jakaś przykra zawikłana sprawa i spotkasz się z takim murem obojętności to schowaj główkę w piase, uszka po sobie i pogódź się z tym, ja będę o swoje walczyć do upadłego

Gość nocoty.pl
hmmm, czy jeszcze komuś wydaje się, że Tośka czytuje blog Kominka? bo jakiś rok temu pisał on mniej więcej to samo na swoim blogu.

Do głupiej jak but - nigdzie nie węszę sensacji. Rodzina Olewnika przeżyła straszną tragedię, on sam cierpiał katusze, które trudno mi nawet sobie wyobrazić. Ale nic nigdy nie jest czarne, ani białe. Olewnikom grożono na długo przed porwaniem syna. Mieli świadomość tego, że z ludźmi, których DOPUŚCILI do interesów nie ma przelewek. Mimo wszystko brnęli w to dalej. Współczuję im straty brata, syna, ale ta sprawa ma głębsze podłoże.

oki - więc odniosłam się w takim razie do opinni tychże osób... ty ich poglądy też podzielasz więc tym samym i do twoich

niunia pomyśl czy gdyby blida była nie winna strzeliła by sobie w głowę, porszę cię nie wierzę że jesteś aż tak naiwna,

POWKLEJAŁAM KILKA WYPOWIEDZI Z INNEGO TOPICU WIĘC SIĘ ODPIERDOL I NAUCZ CZYTAC

"Rodzina Olewnika przeżyła straszną tragedię, on sam cierpiał katusze, które trudno mi nawet sobie wyobrazić. Ale nic nigdy nie jest czarne, ani białe. Olewnikom grożono na długo przed porwaniem syna. Mieli świadomość tego, że z ludźmi, których DOPUŚCILI do interesów nie ma przelewek. Mimo wszystko brnęli w to dalej. Współczuję im straty brata, syna, ale ta sprawa ma głębsze podłoże." - no i co w związku z tym ?? Niech w takim razie pociągną do odpowiedzialności Olewników za rzekome lewe interesy a sprawców okrutnego mordu na ich dziecku, bracie właśnie za ten ów okrutny mord - i tyle. Czy twoim zdaniem dlatego ,że K. Olewnik nie był jak to ujęłaś "kryształowy" to mają schować głowę w piasek i pogodzić się z tym , że ich sprawa jest olewana ??

nocoty.pl NIE CZYTUJE NICZYJEGO BLOGA, nie wiem co to albo kto to jest jakiś tam kominek i szczerze mówiąc mam to w dupie.

niunia ty naprawde jestes taka głupia czy tylko udajesz, popierwsze nie są to moje słowa, jak już napisałam, a po drugie zgadzam się , że gdyby ta cała kochająca rodzinka" zainteresowała się : szybciej kolegami synusia to być może dałoby by się tragedii uniknąc, zauważ, że zawsze ci co mają najwięcej na sumieniu najgłośniej krzyczą że są niewinni

"niunia pomyśl czy gdyby blida była nie winna strzeliła by sobie w głowę, porszę cię nie wierzę że jesteś aż tak naiwna" - napisz to jeszcze raz bo nie wiem o co chodzi, Blida a ta sprawa to dwie różne rzeczy - po co wyskakujesz z Panią Blidą jak nieo niej jest ten wątek?? Piszę cały czas jedno i to samo(do ciebie jednak nic nie trafia) ja się rodzinie Olewnika nie dziwię i uważam , że skoro mają środki i zdrowie na to aby robiś medialny szum wokół takiego bestialstwa jakie spotkało członka ich rodziny i ignorancji policji i prokuratury to niech to robią dalej aż sprawa się do końca wyjaśni - a , że ciebie to wqrwia to twój problem

Gość ajajajaj
Oczywiscie,maja prawo dowidziec sie kto i dlaczego. Ale jakby to na biednego padło to wsdzyscy mieli by to w dupie. Olewnikowie mnie wkurzaja. Mogli nie korumpowac policji,mogli nie zadawać się z mafia to synek by zył.

"a po drugie zgadzam się , że gdyby ta cała kochająca rodzinka" zainteresowała się : szybciej kolegami synusia to być może dałoby by się tragedii uniknąc, zauważ, że zawsze ci co mają najwięcej na sumieniu najgłośniej krzyczą że są niewinni" - może się zainteresowała a on może był niepokorny i się rodzinki nie posłuchał - no i co w związku z tym?? On się z kolegami zadawał ale ich nie zamordował tylko oni jego i za to powinni być ukarani i koniec kropka. O czym tu dyskutować?? Co do ciebie nie dociera?? "zauważ, że zawsze ci co mają najwięcej na sumieniu najgłośniej krzyczą że są niewinni" - hmm... a są winni?? Czemu są winni?? Smierci swojego syna/brata?? Co z tego , że sie zadawał?? Za morderstwo powinna być kara i koniec.

> 17:14 [zgłoś do usunięcia] a tu jak zwykle] spokojnie Niedziela jeszcze potrwa :classic_cool::P >Toska nie wypowiadam sie o Bildzie nie mam pojecia w jakiej byla kondycji psychicznej gdy przyszlo do niej CBA twardzi przestepcy to co innego czytalam ze w samobojstwa tych dwoch (Franiewski i Pazik) nikt nie mogl uwierzyc a nagonka jak twierdzisz jest moim zdaniem potrzebna wiesz dlaczego ? bo moze cos sie zmieni moze zostana ujawnione mechanizmy 'poleca glowy' watpie zeby to byl pan X ale moze i bardzo dobrze bo chyba lepiej zeby takich spraw bylo jak najmniej i nie chodzi mi o samo porwanie wiadomo ze takie beda tylko o to bagno w Plocku o tych co im sie wydaje ze sa nietykalni niech sie nastepnym razem taki czy inny Y zastanowi przynajmnioej

skoro nie zrozumiałaś to juz nie zrozumiesz poczytaj inne topiki na ten temat to moze cie olśni. Ja tez chce żeby tą sprawę doprowadzono do końca, tylko nie jestem poprostu do konca przekonana o kryształowości młodego Olewnika. może to co teraz wkleję coć ci w głóce rozjaśni "Sprawa została nagłośniona z powodu bardzo patologicznych związków polityki, służb specjalnych, biznesu oraz policji w Płocku. Dużo o tym wiem . W Płocku działa się jak na Sycylii. Struktury zawładnęły wszystkim i wie o tym każdy, kto próbował rozkręcać tam poważniejszy biznes. Te struktury sięgają bardzo głęboko. I niech ta komisja powstanie. Niech posypią się głowy. Niech zapadną wyroki. Kibicuję temu projektowi. Ale rodzina Olewników nie jest bez winy i o tym też powinno się mówić."