Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tośka

Wkurwia mnie to ciągłe gadanie o Olewniku!!!!!

Polecane posty

Gość jesteś Tośka
stul pysk suko ! życze ci żeby cie napadło dwóch facetów i gwałcili pokolei w lesie szmato jesteś chwastem tego społeczeństwa psia gnido

niunia z tymi tipsami ty wyjechałaś pierwsza(ma się pretensje do kogoś o to co się samemu robi)wiec gdybys ich nie nosiła, nie wmawiałabys komus dziecka w brzuch, a pozatym uważam, że każdy ma prawo do własnych opinii, ale nikomu nie daje to prawa, do poniżania i ubliżania druguej osobie. Sorki ale myślałam, że moge podyskutowac z ludzmi na poziomie,a nie z bandą chołoty i pieniaczy która potrafi krzyczec i obrażac. A co do mojego wujka, uwierz mi sprawcy dawno odsiaduja wyrok dożywocia, i obyło się bez medialnego rozgłosu a moja rodzina była nie mniej zdeterminowana, niz rodzina Olewników, tym bardziej, ze my musieliśmy co chwilę jeździc za granice.

poziom waszych komentarzy jest poprostu straszny, żalosne Inteligenty ze słomą w butach, a suka to was zrobiła.

Toska napisalam wyraznie dlaczego nie zgadzam sie z toba nie odpisalas ani razu no chyba ze to jest 'polemika' w twoim rozumieniu : [Sorki ale myślałam, że moge podyskutowac z ludzmi na poziomie,a nie z bandą chołoty i pieniaczy która potrafi krzyczec i obrażac.] [ poziom waszych komentarzy jest poprostu straszny, żalosne Inteligenty ze słomą w butach, a suka to was zrobiła.] no to sorki ale zabieram moja slome wsiadam na miotle i odlatuje na Lysa Gore :D adios🖐️

Gość jesteś Tośka
spierdalaj bura suko ty to ciebie matka suka nie wychowała a ojciec pewnie cie gwałcił w dzieciństwie że masz taki brak empatii i nienawidzisz ludzi Olewnikowie to dobrzy ludzie a co ? zazdrościsz że bogaci ? bo ty jesteś tępa głupia i biedna i taka zdechniesz

do jesteś Tośka nikt cie nie prosił o przedstawianie siebie ani członków rodziny, a jak ci nie odpowiada to co napisałam to poprostu zmnien topic. Nikt ci nie każe tego czytac, a tym bardziej zostawiach swoich żalosnych wypowiedzi.

samanto sorki ale jestem w pracy, a te wypowiedzi tyczyły się tych którzy poza agresywnymi atakami nic innego nie potrafią.

uwierz mi to co ojciec z tobą robił to twoja prywatna sprawa.

Gość jesteś Tośka
jesteś zerem, goownem i nikt cie nie lubi zawistna biedna pusta płytka baba ide dokończę jak wrócę 🖐️

Samanto ja tez przedstawiłam swoją opinię poprostu nie zgadzam sie z pewnymi rzeczami, o których piszesz, skąd możesz miec pewność, że Olewnikowie nie robili lewych interesów. Ja uważam, że gdyby młody Olewnik nie handlował z gangsterami i nie miał wśród nich znajomych nie doszło by do tego porwania, a co do jego "przyjaciela" to rzeczywiście gorzej nie mógł trafić.

do jestes Tośka- jedna mądra decyzja, jaką udało ci się podjąć. BRAWO!!!

pojebana toska - no jesli obrazanie i ponizanie innych bo maja inne zdanie jest twoją wielkością to pogratulować, takie bzdury mógł wymysleć tylko jakiś zakompleksiony facet- ludzie dlaczego nie potraficie normalnie bez wyzwisk i ponizania rozmawiac o trudnych sprawach?czy naprawde jestescie tak pusci i przymitywni, że boicie sie stanąć do KULTURALNEJ dyskusji, czy jesteście tylko tak tępi, że wolicie zakrzyczec kogos kto ma inne poglądy???

weż sie naucz czyta ZE ZROZUMIENIEM, ja nie napisałam, że zasłużył na taką śmierć bo nikt na nią nie zasługuje, poprostu nie podoba mi sie szum wokól tej całej sprawy.

Oczywiście, że rodzina ma prawo do prawdy oraz ukarania przestępców. W końcu powinien wypłynąć związek wysoko postawionych polityków lokalnych z lewicy z tą tragedią. Jednak fakt pozostaje faktem, że Krzysztof Olewnik sam sobie bata kręcił na siebie. Z bandziorami się nie przyjaźni, to nie prowadzi do niczego dobrego.

Toska nie napisalam ze nie mam pewnosci tylko ze moim zdaniem nie mialo to wielkiego znaczenia ot>Olewnikowie byli po prostu lepiej 'rozpoznani' jako cel niz np. milioner ktory nigdy nie robil interesow z gangsterami a majatku sie dorobil w USA i wrocil do Polski na stare lata i tyle czytalam np o porwaniach obcokrajowcow > kilku tureckich biznesmenow, Hindusa handlujacego ciuchami (na duza skale) ludzi niezwiazanych z przestepczoscia zorg. porwanie coreczki biznesmena w Szczecinie jak myslisz skad sie biora zamkniete osiedla, ochroniaze, strzezone przedszkola ?

joy tez uważam, że sprawa powinna zostac wyjasniona do konca, bo po ostatnich wydarzeniach widać, że maczał w tym paluchy ktoś wysoko postawiony, jednak oglądałam ostatnio program na bbc, o metodach mafii, związkach z wysokopostawionymi urzednikami panstwowymi ich kontaktach handlowych z mafia, i nasunęło mi sie pytanie, że może poprostu ten cały Olewnik nie był taki znowu kryształowy jakim go próbuja zrobic?

samanto owszem masz racje, ale niestety, takie przypadki są bardzo rzadkie, a uważam, ze załóżmu Pan minister X jest głeboko zaplątany w tą sprawe, a załóżmy ze nie ma dostępu do akt policyjnych, z informacji telewizyjnych dowie sie że policja jest na jego tropie i dalej bedzie robił wszystko, żeby sprawa nie została wyjasniona.

weź człowieku zniknij z tego forum, i nie porównój dziecka leżącego na ulicy do zabitego chłopaka, bo to nie ma żadnego związku, tak jak twoje pisanie, tak tylko, żeby napisać cokolwiek.

Toska jakie to ma znaczenie ze mlody Olejnik znal ludzi z polswiatka ? ze go wybielaja ? napisalam wyzej jakie moim zdaniem nieduze a w tej sprawie i szumie medialnym chodzi o dazenie do prawdy, do sprawiedliwosci to wlasnie ten szum to w ogole umozliwil

Kryształowy nie był, ale o tym się nie mówi. Moja znajoma pracowała przez wiele lat jako celniczka w łódzkim kasynie Orbis i nie raz widziała młodego Olewnika w towarzystwie różnej maści łobuzów. Zresztą, ten wątek był przez policję badany dość dokładnie. Prawda jest taka, że w grę wchodzą ogromne pieniądze, a tam gdzie jest duża kasa zawsze będzie syf. Sprawę trzeba wyjaśnić, trzeba ją doprowadzić do końca, a winnych ukarać. Tyle tylko, że tragedii w Polsce jest wiele, a Olewnikowie mają dużą siłę przebicia do mediów. Matactwa w policji i prokuraturze zdarzają się tak często i dotyczą ludzkich dramatów, że gdyby media zajmowały się wszystkimi takimi sprawami, o niczym innym by się nie mówiło. Żeby wyegzekwować sprawiedliwość trzeba mieć kasę. Olewników na to stać. Niech walczą. Może finał doprowadzi do jakiegos waznego dla polskiego prawodawstwa precedensu.

NO ATY WARIATKO ZNOWU NIE NATEMAT.........SPAWA OLEWNUIKA MA UJAWNIC MECHANIZMY DLACZEGO CZLOWIKA TRZYMANO KILKA LAT NA LANCUCHU W PIWNICY,,JAKIE MECHANIZMY ZAWIODŁY ZE TAK SIE STAŁO.KUMASZ WARIATKO..ZE OLEWNIK I ZAL RODZINY MA ZNACZENIE ALE MERITUM SPRAWY TO..JAK TO SIE MOGLO STAĆ...SPOLECZNSTWO OCZEKUJE ZE W PRZYPAKU PORWANIA GŁOPIEJ TOSKI.ZOSTANA URUCHOMIONE PRAWIDLOWE MECHANIZMY ZEBY TE WARIATKE .URATOWAĆ..KUMASZ BAZEEEE. najpierw dziecko naucz sie pisac,póxniej czytać ze zrozumieniem, a pozatym matka cie nie nauczyła że nie należy sie odzywac niepytanym???

NO MOŻE W KOŃCU POLITYCY PRZESTANĄ SIE CZUC BEZKARNI.

Samanto, z całym szacunkiem, ale kontakty Olewnika z przestępcami są kluczowym tropem w całym śledztwie. jego najlepszy przyjaciel, a teraz jak się okazuje, najprawdopodobniej zdrajca, Jacek K. miał kontakty z gangsterami. Miał je również Krzysztof Olewnik. I to go zgubiło.

Samanta a ja uwazam, że ma związek to że Olewnik miał powiązania z półświatkiem, zastanów się proszę, czy gdyby nie szastał kasą na lewo i prawo, nie handlował z "dziadem" i nie prowadzał sie w ich towarzystwie jakie było by prawdopodobieństwo, że zaintersują się akurat stanem majątkowym jego rodziny? Cóz "przyjaciel" to inna sprawa, ale nie chce mi sie wierzyc że o tym nie wiedział. A mam wrazenie, że robiąc ten szum rodzina Olewników chce odwrócic uwage od siebie(w jakims stopniu przynajmniej).Może ojciec młodego Olewnika był im winien kase i nie chciał oddać i dlatego mu syna porwali, a okup to tylko bajka dla mediów.

Nie łudzę się, że dzięki rozwiązaniu tej sprawy będzie się nam żyło bezpieczniej, to absurd. Dramatów i niesprawiedliwości jest mnóstwo, bardzo często dotykają one biednych ludzi, a nikt nie chce ich wysłuchać, pomóc.

pojebana>>> bede negować, bo mnie to wkurwia, owszem, życze rodzinie O.żeby sprawa jak najszybciej sie wyjaśniła,ale nadal nie podoba mi sie rozgłos jaki zrobiono wokół tej sprawy i nadal uważam, że ktoś to wykorzystuje do włanej propagandy politycznej.

Joy sam napisales wczesniej ze ten watek byl badany przez Policje dosc dokladnie nie wiem co go zgubilo nie wyciagam takich wnioskow ja ty, mysle ze to bylo chyba dodatkowe ukaranie ojca porwanego, przeslanie mu sygnalu ale nie wiem na pewno zgadzam sie ze takich spraw jest wiecej a Olewnikowie maja pieniadze i czas ale uwazam ten szum za dobra rzecz nie za zla

nie ty sie spodziewasz, gadki w stylu o jaki ten olewnik biedny, niewiniątko porwane i zakatowane przez jakies besteie, a on był taki dobry chłopiec, mamusi kwiatki podlewał, a babci ciepłe bułeczki ze sklepu przynosił, poużalajmy sie teraz nad biedactwem, oprzytomniej człowieku w końcu ze piszesz zupełnie o czyms innym niz ja.

Sprawę się nagłaśnia z tego względu, że umoczonych w nią jest wielu prominentów, a nie tylko gangsterzy z tej czy tamtej grupy przestępczej. Nic nowego. Nie tak dawno stary Olewnik zaatakował prokuratora, doszło do rękoczynów. I wszyscy stają w jego obronie. Bo nerwy, bo takie emocje itd, itp. A facet, któremu jakiś bogaty gnój zabił dziecko (potrącił go autem, dziecko wpadło do rowu i umierało ponad sześć godzin w cierpieniach), i który napadł na prokuratora za to, że ten nawet tej mendy nie wsadził do aresztu, sam został aresztowany. To jest sprawiedliwość ?