Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldonnka777

On nie chę sexu

Polecane posty

Gość u mnie to samo
więc jak uwazasz, ze sex to nie wszystko to spadaj na drzewo :)

Gość chętny na.........
ale nie skończyłem jeszcze zdania: sex nie jest wszystkim w zyciu, ale życie bez seksu jest niczym ;)

Gość u mnie to samo
ok, a teraz troche istotnych informacji potrzebuje ;) jak czesto uprawiasz sex w kilkuletnim związku :) i ile masz lat (chodzi glownie o to, ze panom libido z wiekem spada, co jest zjawiskiem odwrotnym niz u kobiet)

Gość chętny na.........
sex 1-3 razy w tygodniu moje libido utryzmuje się ciagle na tym samym poziomie tzn. mam ciagle ochotę, w prezeciwieństwie do mojej partnerki, która musi miec tzw. "natchnienie", żeby się kochać albo... płodne dni, bo wtedy jej ochota na sex wzrasta :)

Gość u mnie to samo
czyli zdradzacz pospolity, pfffff, ide na spacer z piesem ochłonąć po tym co sie własnie dowiedzialam

Gość mam to samo co Ty
mam to samo, ale na 100% mnie nie zdradza. po prostu ma ostatnio dużo zmartwień - rok zaczął się dość pechowo. do tego jest zmęczony. i chociaż ma tylko 23 lata, to też ma do tego prawo. lepiej przeczekać i go nie zmuszać. chociaż chciałabym iść z moim do seksuologa, bo ostatnio ma jakoś bardzo wcześnie wytrysk. może dlatego że tak rzadko to robimy i jak już do czegoś dojdzie to jest szybko za dobrze ;) ale zawsze warto się przejść.

Gość u mnie to samo
tia, ja czekam juz dwa lata i nie zmuszam. Tylko powoli zaczynam sie wqrwiac i wyrzygiwac to i tamto. Sorry, ale kobieta niezaspokojona staje sie wredna, upierdliwa jędzą. Spacerek. Pozdrawiam wszystkie, ktore maja dziwnych pod tym wzgledem facetow. Swiat sie normalnie przewraca do gory nogami :o baj baj

Gość mam to samo co Ty
w takim razie racja. najlepiej iść do seksuologa... wtedy możecie wejść najpierw pojedynczo, każdy powie co czuje i specjalista Wam pomoże. przecież to nie jest psychiatra, nie trzeba się bać, no i myślę, że warto dla udanego życia partnerskiego :)

Najgorsze że facet dusi w soebie wiele rzeczy, nie wygada się tak jak my kobiety. Wkurza mnie to że na forum mnóstwo osób wmawia mi i innym mającym podobny problem, że Twój facet na pewna ma inną... wiesz, aż mi się rzygać chce jak czytam takie coś... Nie chce mu się ruchac, ale normalnie spotykamy tak jak zawsze, śpimy razem itp. czy naprawde zycie musi sie opierac na sexie? A jak bedziemy mieli po 87 lat to co? Na razie mój ma 31 lat a ja 26.

A mojej koleżanki facet rucha się z nia ciągle praktycznie, jak ona to ujęła... robia to jak króliki... I co, niedawno okazało się że ją zdradza... i co wy na to!?!? Może i usprawiedliwiam swojego faceta albo chce sie po prostu poczuc lepiej ale nie zawsze brak zainteresowania oznacza zdrade a nadmiar zainteresowania wielka milosc...

aldonka.....dlaczego wykluczasz to co podpowiada ci polowa ludzi na forum, facet chcacy seksu raz na miesiać jest albo chory albo ma dupe na boku!!!!! wybierz sobie opcje... jestem facetem w tym samym wieku co twoj chlop i wierz mi na slowo ze wiem o czym mowie......

Ale nie każdy facet jest taki sam, to skoro mnie zdradza to po co do mnie dzwoni codziennie i gada po kilka godzin, spotyka itp. to w takim razie nie wiem kiedys ma tą druga, no może w drodze do pracy i z powrotem, a tam gdzie pracuje sa akurat sami faceci. To że ty pierdolisz wszystko co sie rusza, widac jestes niewyzyty, a zreszta, nie bede sie wiecej denerwowac... KONIEC TEMATU

Nie wiem ile macie lat, ale Ci tak mądrze odpowiadający to co, wasi rodzice to tez sie ruchaja bez ustanku?! Czy jaki huj. widze ze nikt tu nie ma zbyt duzego doswiadczenia w zwiazkach, jeden kurwa sie wyrwal, pewnie raz w zyciu ruchal i teraz pisze ze on by mógl bez konca, no ciekawe...

To prawda, Aldonko, zdrowemu facetowi nie wystarczy raz w miesiącu. Więc albo ma kogoś, albo kogoś ma :P Innej opcji nie ma.

Aldonko a może zraża go Twoje wulgarne słownictwo? Kobieta, która tak klnie jest mało kobieca....

Twój gość ma 31 lat hmm ... Też mam tyle lat i nie przypominam sobie, bym skończył po 3 minutach... Albo go tak podniecasz, że od razu eksploduje albo robi to z Tobą jak mu się bardzo chce a nie chce ręką załatwić sprawy.

prymitywna, tępa baba która nie czyta tego co sie do niej pisze.....jestem zonaty 8 lat i mam tyle samo co twój facet, wiec wiem o czym piszę!!!!

A pierdoli mnie wasze zdanie tak właściwie. Tylko jedno wam w głowie, tak mi źle życzycie, to mam nadzieje że sami tez to dostaniecie!!

I CO Z TEGO! że masz żone i 8 lat po ślubie jestes, znam dziewczyne która ma męża, od 2 lat, robią to przy każdej okazji a on ma kochanke jeszcze, ona o tym wie ale za bardzo go kocha ponoc zeby odejsc... I co, kazdy facet ma byc takim skurwysynem co mu nie wystarcza z żoną. ZROZUM CZŁOWIEKU ŻE KAŻDY JEST INNY! TAK BYŁAM NA SWOJEGO ZŁA WCZORAJ I DLATEGO ZACZEŁAM TEN GŁUPIE TEMAT!! Czego teraz żałuje. A twoja żona może też daje na prawo i lewo, skąd wiesz. A moze ty tez masz kochanke, oceniać jest łatwo, nie?? czemu cwaniaku nie napiszesz innym z tego tematu co pisały że mąż je tyka raz na miesiąc, to co, ich męzowie ich nie zdradzaja a mój facet mnie tak, tak????????????

zastanawiam sie dlaczego rozbisz sie taka drażliwa gdy piszemy ze ma dupe na boku? moze to jednak chodzi ci po głowie i dociera do ciebie ze to całkiem mozliwe ;-)

Aldonka, nie mogę życzyć źle komuś kogo nie znam. Podzielam zdanie przedmówcy - NIC do Ciebie nie dociera. Prawda w oczy kole? Jak tak się odzywasz do swojego chłopa, to się nie dziwię, że nie chce Cię tknąć...

Bo wkurwia mnie wasze gadanie, a co do podejrzeń to każda baba jest podejrzliwa chociaz nie kazda to okazuje, pasuje!!!???????

facet wyjątkowy - otóż to, prawda w oczy kole... Chciała, żeby ją pogłaskać po główce, pocieszyć, zapewnić, że będzie dobrze. A tu faceci mówią jej prawdopodobną wersję i jest wk*rw :)

Wyżywacie się na mnie bo wam nie wychodzi, a przeciez nie sprawdze czy prawde piszecie czy nie.

Aldona, a jego pytałaś o to? Bo nie rozumiem babskiej logiki - zamiast zapytać faceta wprost to ta pyta ludzi na forum. Nie znamy gościa - mówimy natomiast jak to wygląda z męskiego punktu widzenia i tyle.

Aldonka - mnie wychodzi jak najbardziej - zobacz moją "stopkę". Miesiąc temu urodził mi się syn, wcześniej córka :D Mam wrażenie, że to Ty przelewasz na nas swoją frustrację.

Gość wiła wianki...
Zlitujcie się panowie nad nią! Biedna kobieta niezaspokojona, jakbyście tyle seksu nie mieli co ona to by was dopiero wścieklizna wzięła! Trochę wyrozumiałości!