Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tośka34

marzę o dziecku bardziej niż o czymkolwiek innym a wy?

Polecane posty

Gość tośka34

to jest moje największe marzenie... chyba nic wtedy do szczęścia nie trzeba więcej

Gość wezwijcie lekarza
niech spełnią się twoje marzenia- :-)

Gość tośka34
chyba się już nie spełnią bo właśnie nie mogę zajść w ciążę

oby jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!! pamiętaj, żeby tylko nie popaść w jakąś paranoje!!! na wszystkie kobiety przyjdzie czas życzę Ci dużo dobrego 🌼

o dziecku nie marze - czas maciezynstwa kiedys przyjdzie sam. marze za to o willi z basenem na poludniu europy :-D

Gość do miniquid
ale masz brzydka corke.

Gość tośka34
jestem bezpłodna

Hej Toska-strasznie mi cie zal-gdy zobaczylam twoj temat weszlam na niego myslac ze planujesz dziecko i o nim juz marzysz tak jak ja teraz-ale mnie sie marzy juz 3 maluszek:) Zycze tobie z calego serca zebys tez miala takie marzenie jak ja. Zobaczysz bedzie dobrze,teraz juz ludzi lecza z nieplodnosci,lub adopcja-wiesz ile jest maluszkow ktore by potrzebowaly twojego pragnienia-zeby miec mamusie-ty bys mogla spelnic siebie i te maluchy. Pozdrawiam cie serdecznie

Gość do fretka83
fratka masz 26 lat i chcesz trzecie dziecko?..o matko,ja tez mam tyle lat i nie chce zadnego,nigdy...a ty az tyle chcesz :O

tak to juz jest jedne z nas sa stworzone do dzieci inne nie-ale gdybys miala dzieci to bys wiedziala co sie czuje rodząc dziecko-ja np nie moge zrozumiec kobiet ktore panicznie boja sie ciazy albo zwlekaja z nia przez 10 lat.Kazda z nas ma swoje zdanie-dla mnie ciaza,porod to jest cos cudownego,a jak teraz nie zrobimy trzeciego malucha to pozniej nam sie juz napewno nie bedzie chcialo.Takze jakby 26-latki nie mialy jeszcze dzieci i nie planowaly w najblizszym czasie,pomysl jakby ich bylo malo-a tak ja to nadrabiam:P Pozdrawiam i szanuje twoja wypowiedz;)

Gość do miniquid ale kto inny
Śliczna! Jak ktoś się nie zna, to niech nie gada!

Gość agilka2235
Ja juz przestaje marzyc,ponad rok prob i nic,wiec daje sobie na zatrzymanie,ale nie poddawajcie sie dziewczyny,jak sie czegos bardzo pragnie to wszystko jest mozliwe

Gość kozak ze wschodu
to nie bedziesz miala juz sexu???

Gość agilka2235
to nie wylucza niczego,ale nie nastawiam sie na nic,jak bedzie to bedzie,ale raczej nie bedzie i nic na to nie poradze

Gość K69
no faktycznie, dziecko miniquid niezbyt urodziwe ...

KOBIETY!!! NIE MOZECIE SIE PODDAWAC,WIDOMO NIE MOZECIE TEZ CHORO O TYM MYSLEC BO ZWARIUJECIE!!! MY Z MOIM MEZEM O PIERWSZE DZIECKO STARALISMY SIE POLTORA ROKU,GDZIE JEDEN LEKARZ MI POWIEDZIAL ZE JESTEM BEZPLODNA A DRUGI STAWAL NA USZACH ZEBY UDOWODNIEC ZE NIE-I MU SIE WKONCU UDALO PO ODPOWIEDNICH LEKACH. WAM SIE TEZ UDA,ALE MUSICIE O TO WALCZYC. PROBOWALYSCIE JUZ TABLETEK NA WYWOLANIE JAJECZKOWANIA,NA WZMOSCNIENIE JAJECZKA,JA JUZ NIE PAMIETAM JAK SIE TE TABLETY NAZYWALY ALE POMOGLY-CHOC ICH BARDZO DUZO ZJADLAM!!! TRZYMAM KCIUKI!!! ps CZASEM TEZ KOBIETY SA ZABLOKOWANE PSYCHICZNIE,BO ZA BARDZO CHCA,TAKI TAZ JEST POWOD

Gość Laciata
Kuzynka bierze suplementy dr bocian , słyszałam dużo dobrych opinii o tych suplementach