Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Abigel

JESTEM A WY?

Polecane posty

tezyk, a ja sie zastanawialam gdzie Ty wsiakles, już myslalam ze nasz opusciles deko> Przybyło mi obowiązków i jak wcześniej pisałem będę miał jeszcze mniej czasu , muszę tę dobę jeszcze bardziej ucisnąć ,żeby się wszystko zmieściło w 24 h :-) :-P Powodzenia w nowej-starej pracy a zawsze można się rozglądać za czymś lepszym i bardziej odpowiadającym nam :-)

tez - ja to nie wiem jak Ty ta dobe zmiescisz w 24 godz.:P w kazdym razie powodzenia:) w nowych obowiazkach:):P choc swoja droga chcialabym nie miec czasu na nic :) bo ja tak lubie :) wtedy czuje ze zyje :) --- nie ma polskich liter:o

aha okazalo sie ze juz od dzis mam umowe zastepstwo:) wiec troche lepiej:) ale i tak szukam:D chyba zaczne w calej PL -- zwariuje bez tych polskich liter:P

Deko umowa-zastepstwo? Ja zawsze pisze bez poskich liter:P Tezyk🖐️ Zawsze o Tobie myslimy i pamietamy:)

nawet jak Cie nie ma:):P -- tak kogos nie ma na jakis czas wiec ja jestem za niego az ten ktos nie wroci:o

nawet lepiej:P ale to wstawanie :( ja tak lubie spać:D

Przestawisz sie:P Ja malo sypiam a teraz jeszcze sie budze z 5 razy w ciagu tych 6 godzin snu:(

ja sie dzis przebudziłam i sobie mysle zaspalambyła, ale była 5:56 :D

ja jestem nauczona chodzic spac poźno w nocy i spac dlugo:P taka sowa jestem:Pzawsze tak miałam:P

ja tez pozno ale rano wstaje:P U nas tak wszyscy maja.Nawet synek wczesnie wstaje ale on 22 juz aaa:)

Tezyk🖐️ Zawsze o Tobie myslimy i pamietamy :-) nawet jak Cie nie ma :-) :-P dziękuję Wam sówki i owieczki Wy moje :-) :-D :-P też staram się o Was pamiętać 🌻 pozdrawiam serdecznie 🌻 🖐️

nawet dodatkowo tesknimy, placzemy, szlachamy itd:P milego dnia :D tezyk brzydzia

a swoją drogą to bardzo miłe jest :-) jak ktoś tak mówi/pisze :-D idę coś pospać bo już księżyc zaszedł (a dziś był taki okrąglutki ,pełny) i dzień wstaje :-) do miłego 🖐️

brzydzia - zgubiłam Twoje gg - bo musialam ghosta zrobić - weź go podrzuc:D hehe - no fajnie, a ciekawe czy jakbys my sie znali to tez by tak było:P a może jeszcze gorzej:P;)

fajne to foto :) Ty chyba lubisz takie koronkowe rzeczy:) zresztą pasują do Ciebie:D

Deko co ja nie lubie:P Trzy szafy moje i tk zawsze nie mam sie w co ubrac:P A butow-ponad 100 par:D

deko nepytomne jest :) musi isc spac - eh jeszcz sie nie przyzwyczailam:Ddo wstawania