Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachna_

Dojrzewa facet czyli ile czasu trwa przekonanie faceta,że już czas na dziecko

Polecane posty

ja też cholera mnie chwyta jak pomyślę, że też tak miałam obyś jak najszybciej zaszła kochana 🌼

Nie czytałem wszystkich odp na Twoje pytanie, autorko, ale odpowiadam w swoim imieniu: nie ma reguły. Ja dojrzałem do ojcostwa, kiedy dowiedziałem się o ciąży :D Miałem 28 lat. Ale znam takich, którzy nigdy nie dojrzewają do takiej decyzji.

Gość siva
giovani moja kumpela ma goscia 30 lat ma w tym roku ona jest w moim wieku 25 lat , zawsze jej mowil ze planowal nigdy nie miec dziewczyny no ale juz ja mial , ale mowil ze napewno slubu nie bedzie a juz zdecydowanie dzieci odpadaja , no i tak ... przegral skrzynke whiskey bo w czerwcu zeszlego roku wzieli slub a w grudniu dzidzius sie urodzil i zakochal sie bez opamietania i teraz opowiada jakie posiadanie dziecka jest zarypiste i namawia zebysmy tez sobie pykneli hehe , lubie tam jezdzic do nich bo jak on tak gada to moze moj sie tez przekona :D

Gość idz do banku spermy
ta niunia pisze cos o dojrzewaniu? a sama jest tak infantylna kretynką,że aż zal te wypociny czytac. facet dla świetego spokoju ja zapłodni,zeby w koncu się zamknęła i przestała mu truć zawracać głowę ,a on tym czasem znajdzie sobie dojrzalą kobiete a ja pierdolnie razem z tym jej wymarzonym dzieciakiem.

widzisz ... : Mamy ! :):):) Jednak trzeba się nagadać , żeby coś osiągnać :)

gratuluję!!!!!!!!!!!! a co mówi?????????????// już nie smęci o niczym? żadnych antyargumentów?

Siva, otóż to, dlatego mówię - nie ma reguły. Ja nigdy nie zakładałem, że nie chcę mieć dzieci, żony - rodziny. Ale jak dowiedziałem się o ciąży to oszalałem ze szczęścia. Ale autorka wydaje się rzeczywiście infantylna. Facet ewidentnie się miga od bycia tatą, ale też nie sądzę, by dla świętego spokoju (jak to tu zasugerowano) machnął jej dzieciaka. Przecież nawet jeśli potem by ją zostawił to nadal miałby problem z alimentami. Taki typ zapewne unika tego rodzaju akcji i zobowiązań. Dlatego warto, moim zdaniem, pomyśleć o zmianie dawcy nasienia. Na bardziej odpowiedzialny model. A może on po prostu nie chce dziecka z Tobą i w tym tkwi problem?

Gość idz do banku spermy
jestes az tak naiwna czy tylko udajesz???przez pare lat facet nie chce miec z toba dziecka, ba, nie chce sie nawet bzykac z toba, a tu raptem , po jednej rozmowie : slub, dziecko i chrzciny, trzeba byc naprawde skonczona debilka zeby łykac takie teksty od razu. z taka oszałamiającą inteligencją faktycznie nadajesz sie tylko do siedzenia w pieluchach

widzisz ... : Mówi , że Go przekonałam i że w 3 miesiące da radę załatwić to co sobie zaplanowal . a ja przystałam na to i mam nadzieję , że tym razem nie jest to kolejna wymówka :) Temat ślubu pierwszy raz padł w konkretach . Pierwszy raz ustaliliśmy datę , więc chyba wreszcie poważnie traktuje moją osobę ...

Gość he he he he he he he he he he

albo mówi tak dla świętego spokoju. A wie, że każde jego słowa są tu cytowane?

Idź do : dlaczego mnie oceniasz ? Dlaczego mnie obrażasz ? Nie znasz mnie .Nie znasz mojego faceta . To świadczy tylko i wyłącznie o Tobie :) Sam/a sobie wystawiasz świadectwo.

Gość idz do banku spermy
rozumiem ,ze przyjmujesz tylko te opinie, ktore sa zgodne z twoim punktem widzenia. a ja stwierdzam tylko fakty, ktore widać golym okiem.zal mi takich dziewczyn jak ty

Gość idz do banku spermy
siedzi koło ciebie? jaasssssne

to kiedy ten ślub???????????? wyślę kartkę z życzeniami ;-p cieszę się razem z Tobą :-) :-) :-) 🌼 dla Ciebie kochana

Idź: Nie zależmi mi na tym , żeby mnie rozumiał ktoś taki jak Ty :) Nie znasz mnie , nie znasz sprawy , nie oceniaj :)

Idź : tzn generalnie plan brzmu tak : W tym półroczu , czyli do czerwca robimy dzidzię , a w lipcu mamy swoją 4 rocznicę więc wybrał lipiec na cywilny :) Trzymam za słowo z tą kartką :)

tzn to do widzisz ... Z emocji mi się pierniczy wszystko :P:P:P

Gość idz do banku spermy
"Tupnęłam właśnie . Powiedział , że nagle sobie wymyśliłam mimo , że rozmawiamy o tym od kilku lat . Mówi , że przycisnęłam Go do ściany . Powiedziałam , że chcę , żeby się wyprowadził /' 'Wku*wia mnie maksymalnie to , że mnie zwodzi i co miesiąc mói , że za miesiąc . Zwyczajnie mnie okłamuje , zwodzi , robi z siebie ofiarę , a mnie szlag trafia ' 'Mamy plan ! w maju robimy dzidziusia , w lipcu bierzemy cywilny , a kościelny razem z chrztem dziecka !' NIE,WCALE NIE JESTEŚ NAIWNA

Gość siva
no to ladnie ... zostal tu zjechany pare razy itd :d mi by sie ciulowo zrobilo gdybym tak o sobie czytala :D

no pewnie!!!!!!!!!!!! sama uczestniczyłam w staraniach co do dzidziusia i kartka na ślub to raz gratulację z okazji narodzin bobasa to dwa i trzecia na chrzest ;-)

idź : Już ? wyraziłeś/aś swoje zdanie na mój temat czy dalej będziesz mnie obrażać ? :) Co w tym dziwnego , że doszliśmy do konsensusu , że nie dziś ani jutro nie robimy dzidzi tylko za 3 miesiące ? nie rozumiem ... Obrażasz mnie , wyzywasz , sugerujesz , że kłamię :P Mój facet teraz siedzi i patrzy film a ja na kompie nawijam z Wami a Ty "jasssssne" :P na cholerę te złośliwości ? Czy ja Cię uraziła czymś ? Jeśli tak , to przepraszam :)

Idź : nigdy nie negowałam tego , że jestem naiwna :) Dlatego teraz postanowiłam "tupnąć" bo mam już dosyć :) Widocznie takiego wstrząsu potrzebował .

Gość idz do banku spermy
ja cie nie obrazam,cytuje tylko twoje wypowiedzi. gdybys miala choc troche oleju w glowie, to moze sama bys zastanowiła sie nad soba.

siva : ale ja niczego nie ukrywam . To co ja tu piszę mówię Mu średnio co 20 minut :P Przyzwyczaił się już chyba :)

Idź : Oleju ? Sugerujesz , że jestem głupiutka ? Bo ufam ,bo wierzę w ludzi ?

nie denerwuj się Kachna_ wogóle nie ma co reagować na kogoś takiego nie odpisuj