Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponury góral

Pomijam już fakt, że walentynki to kiczowate święto, ale.....

Polecane posty

Gość ponury góral

....zauważyłem, ze ewoluowało ono w złym kierunku. Niby jest to święto miłości, a mimo to coraz częsciej to od facetów oczekuje się prezentów, zaproszeń na kolacje, prawienia komplementów, ogólnie mówiąc inicjatywy. Dlaczego od kobiet nie oczekuje się podobnych starań?

Gość bez odbioru
ooo, chłopaki, w pełni się zgadzam :D dlatego w tym roku to ja organizowałam randkę, rezerwowałam stolik w restauracji, płaciłam rachunek, kupowałam prezent, itd. zresztą, nie pierwszy raz ;) super sprawa, polecam każdej pani taką niespodziankę... facet durnieje, nie wie jak się zachować, ale w efekcie jest zachwycony :D

Gość fweferf
No przyznam że i ja ostatnio miałam takie wrażenie na temat tego dnia. Ba, mi samej się ostatnio włączyło myślenie "czego mogę chcieć od mojego faceta z okazji Walentynek" (nie chodzi o rzeczy materialne ale o oczekiwania ogólne, żeby się starał, żeby mówił to czy tamto, żeby coś wymyślił, żeby poświęcił mi dużo czasu i takie blablabla).

Gość elizkaaaaaaaaaaaaaa
ja tam zawsze sie staram przy takich okazjach, w przeciwenstwie do mojego faceta... takze nie generalizuj