Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupa grochowa

po pierwszej inseminacji.....

Polecane posty

Dosia ja robiłam w styczniu Sono-Hsg; wlewa się sól fizjologiczną i sprawdza na usg czy przepływa.

hej, dziewczyny co u was. ja mam za tydzień wizytę i dowiem się co dalej będzie :) Pola jak idą przygotowania do wyjazdu? Do Hurghady czy do Sharm... jedziecie? :) Toszi co u ciebie bo ostatnio się nie odzywasz, wszystko dobrze??? Reszta piszących - co u was?

Gość Jusiii
Witam Was serdecznie!!!!!! Ja po mojej pierwszej nieudanej iui w lutym, dałam sobie na luz. Jak to fajnie pożyć sobie choć trochę bez tych mysli który to dzień cyklu, czy pęcherzyki już urosły, kiedy mamy sie starać, czy teraz czy za chwilę, kiedy test zrobić, to jest obłęd. Ciężko mi to przychodzi ale staram sie o tym nie myśleć, i prawie mi sie udaje, marzy mi sie taki czas kiedy by można o ty zapomnieć i jak kiedyś cieszyć sie życiem i moim mężem. Teraz było trochę spontamu, nie myślę czy sie udało czy nie, bo sie nie nastawiam. A myślenie znów zacznę pod koniec kwietnia, bo wtedy mam wizytę w klinice i od nowa cała zabawa :-) Życzę Wam spontaniczności, i powrotu radości z życia, chociaż wiem że czasem to jest nierealne bo też tak miewam :-))) Pozdrawiam

Jusiii fajnie że udało Ci się choć troszkę oderwać, bo i ja wiem ze to trudne; niby w kółko o tym nie myślę, a jednak wieczorami nachodzi taki smutek, albo jak spotkamy się ze znajomymi którzy mają dzieci. Powodzenia za leczenie w nowym miejscu.

czesc dziewczyny ja juz prawie spakowana:)jedziemy do Sharm...do hotelu Hilton shark's bay.@ sie skonczyla wiec jest luzik:) co u Was kochane?

hej kochane jakies wiadomosci?dobre mam nadzieje? przepraszam Was,ze tak malo pisze ale jestem w czasie przeprowadzki........

hej, Pola pisz tu szybko jak wypoczynek :) napewno udany :) u mnie narazie nic się nie dzieje, ten cykl czekam, bo mąż musi powtórzyc badania, jak będzie wynik to znów do gina.

Hej, dawno nie zaglądałam bo niestety cały czas leżę w łożku plackiem. Okazało się że mam krwiaka, który sie musi wchłonąć i dtatego te plamienia i krwawienia. Tak, że leże i już kota łapię :) Mam nadzieję, ze u Was wszytsko dobrze. Pozdrawiam i obiecuję zaglądac częściej jak już stanę na nogi:)

Toszi, dobrze że się odezwałaś :) leż leż i się nie ruszaj, ale łatwo się mówi jak wiosna za oknem; mam nadzieję ze szybko będziesz mogła stanąć na nogi i cieszyć sie swoim stanem :)

toszi....trzymaj sie zdrowo i uwazaj na siebie!!!!!! u mnie przeprowadzka i @ lada dzien.w sumie to czasami trace nadzieje,ze kiedys zostane mama.moze tak jest mi pisane.rozmawialam z moim makaronem na temat dzieci i doszlismy do wnoisku,ze jak nie mozemy miec dziecka to i tak bedziemy cieszyc sie zyciem na nasz sposob!!oczywiscie razem:) trzymajcie sie kochane nie mam czasu teraz zagladac do Was.....:(

ale cicho na tym naszym forum Toszi, zaglądasz tu jeszcze, co u ciebie? Pola - jak przeprowadzka?

hej kochane jestem po 3ciej iui.mialam w zeszly piatek.teraz biore progesteron i czekam na wyniki.zrobilam na niepeknietym 24mm pecherzyku. a co u Was?jakies nowosci? pozdrawiam

karolcia...i jak poszlo?mialas stymulacje?ja tak...ale tylko jeden byl dominujacy.....bu. ja mam dostac @ za tydzien...ale mierze tempke bo glupia jestem..i jest niska 36,8:(ginek mowil,ze mam wywalic termometr bo to nie jest metoda sprawdzania czy jest sie w ciazy!!!!ale to jest silniejsze.... pozdrawiam

hej, jak u Was?jakies nowosci?u mnie bez zmian:( nie robie juz nastepnej inseminacji i czekam na in vitro....nastepny rok:(kolejka jest tutaj dosyc dluga:(

hej, pola - u mnie też nic :( i też już nie robię iui, decyzję o in vitro tylko trzeba podjąć, a z tym mam problem :(

hej kochane...jakis nowosci u Was?karolcia jak tam Twoja decyzja o invitro?u mnie bez zmian...badania porobione i problemu nie znaleziono:(nie wiem czy to dobrze czy zle... pozdrawiam

Gość iva33
czesc jestem wlasnie po pierwszej inseminacji i czekam na rezultat. Jeszcze dwa dni i wszystko bedzie wiadomo.

Gość iva33
Mam pytanko czy jest moze jakas kobieta ktora tez miala robiona inseminacje i po pierwszej odrazu zaszla

Cześć dziewczyny, wczoaj miałam pierwszą inseminację. O dzidziusia walczymy od 2 i pól roku , 3 lata temu poroniłam. I od tego czasu nie mogłam zajść w ciaże a staraliśmy się co miesiąc. Wyszło że wówczas tamta ciaża to prawdziwy cud. Maż ma słabe nasienie a ja miałam bałagan w hormonach- za wysoka prolaktyna i mam antyciała przeciwplemnikowe w śluzie. 2 miesiace byłam stymulowana clo, w niedziele tj 06.12 zastrzyk z Pregnylu w poniedziałek koło 18 inseminacja w 15DC, moje cykle są 30-31 dniowe. Czekam...to dopiero pierwsza inseminacja, ...zobaczymy...fajnie że jest takie forum, idzięki niemu świadomość że niejest się samym ... dziś czsem pobolewa mne brzuch-to takie uczucia ciagniecia, dzis jest pierwszy dzień po...a Wy jak się czułyście w piewsze 2 dni po zabiegu?

Cześć dziewczyny, wczoaj miałam pierwszą inseminację. O dzidziusia walczymy od 2 i pól roku , 3 lata temu poroniłam. I od tego czasu nie mogłam zajść w ciaże a staraliśmy się co miesiąc. Wyszło że wówczas tamta ciaża to prawdziwy cud. Maż ma słabe nasienie a ja miałam bałagan w hormonach- za wysoka prolaktyna i mam antyciała przeciwplemnikowe w śluzie. 2 miesiace byłam stymulowana clo, w niedziele tj 06.12 zastrzyk z Pregnylu w poniedziałek koło 18 inseminacja w 15DC, moje cykle są 30-31 dniowe. Czekam...to dopiero pierwsza inseminacja, ...zobaczymy...fajnie że jest takie forum, idzięki niemu świadomość że niejest się samym ... dziś czsem pobolewa mne brzuch-to takie uczucia ciagniecia, dzis jest pierwszy dzień po...a Wy jak się czułyście w piewsze 2 dni po zabiegu?

Gość iva33
CZESC DZIEWCZYNY. Katka 79 ja tez jestem po pierwszym poronieniu ale 9lat temu.Stracilam ciaze z winy lekarzy i od tego momentu mam problem.I wlasnie teraz zdecydowalismy sie i jestem pierwszej inseminacji ale w moim przypadku nic nie wyszlo, ale oczywiscie to nic nie znaczy tobie napewno wyjdzie;]Pierwsze dwa dni ja plamilam bo lekarz mi cos tam naciol ,pobolewal mnie brzuch jak na okres ale przeszlo.BADZ DOBREJ MYSLI TRZYMAM KCIUKI

Gość jutomi
Witam, jestem tu nowa. Chciałam sie zapytać czy komuś z Was udało sie za I razem zaciążyć po pierwszej IUI?

hej boże to już rok jak tu ostatnio pisałam, ale ten czas leci :( pola - trzymam za was kciuki, mam nadzieję że od razu się uda :) ja się jeszcze nie zdecydowałam na in vitro.

witajcie, tyle czasu mnie tu nie bylo... jestem po in vitro...i sie udalo:)beta ladnie rosnie,za 2 tyg pierwsze usg trzymam za Was kciuki pozdrawiam