Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosmopola

TURBO ODCHUDZANIE!!!!!!! NOWE CIAŁO W 30 DNI!!!!

Polecane posty

Gość Toss_and_Turn
Witaj Cosmopola!!!! Eja gdzie kupić ten Twister poza allegro?

ma ktoś z was twister ?? podobno super na boczki. Ja dzisiejszy dzien moge zaliczyć do udanych jeżeli chodzi o diete a we wtorek ważenie :P. myśle ze raczej zostanie 61 :( no zobaczymy we wtorek.

Gość jabluszko
o Cosmopola widze ze razem bedziemy dietkowac na 500kcal ;D ja dzis czekoladkami zgrzeszylam ale no coz... to byl prezent;) poza tym jest nasze swieto a juz od miesiaca slodyczy nie jadlam:) no ale pocwiczylam wiec cos tam spalilam:) jestem dzis po 2-gim dniu 6weidera, zobaczymy ile wytrwam:)

oj jabłuszko no to super cięszę się że nie będę się sama katować. Ja mam nową motywację - będę balować tzn szkolić się :D w Poznaniu co dwa tygodnie przez najbliższe pół roku :) he he więc muszę wyglądać tak? zwłaszcza że robi się coraz cieplej więc i przyodziewek będzie coraz bardziej skąpy :D

Gość pierwszaaaaaaaaa
Witajcie kobietki, duże całusy dla Was !!! I wiele uśmiechów, również tych ,które będą nam towarzyszyć przy oglądaniu się w lustrze w biodrówkach, lub innych podkreślaczach figury. Ja powtórzę , że Twister można kupić w Tesco, dział z rzeczami sportowymi. A jak tam ćwiczonka ??? Ja wczoraj swoją normę zaliczyłam, spać nie poszłam, więc i kolacja spalona ;) Jednak dziś zmęczenie dało się we znaki , brakiem sił na ćwiczenia :( . Proste ćwiczenie na rzeźbę łydek: Stajemy w lekkim rozkroku(ok 20 cm między stopami) i na prostych nieugiętych nóżkach dotykamy ziemi, robimy jakby kroczek rękoma!!! do przodu, na odległość wymagającą oderwania pięt od ziemi, (czyli stoimy na śródstopiu i palcach) , w tej pozycji zaczynamy ćwiczyć, czyli po prostu dotykać ziemi piętami,jeśli pozycja i odległości są wybrane dobrze to czujemy ból , 12 razy , rozuźnienie, 12 razy rozluźnienie, moje niegdyś grube galaretowate łydki, pięknie wyrzeźbiło , są szczupluteńkie , ćwiczenie proste i skuteczne , to lubię ;) tak jak ćwiczenie na biust podane przez Toss and Turn (raz jeszcze dziękuję, by zachować sumienność zaraz pogłaszczę ;) moją ścianę )

Gość pierwszaaaaaaaaa
witaj Cosmopola, mam nadzieję, że Poznań Ci się spodobał :) tu link , choć na mój gust A6w jest tu rozpisana słabo, ale ja swoją mam na twardym dysku , pozdrawiam! http://a6weidera.pl/

Poznań super! byłam na około jeziora Rusałka biegać zazdroszczę ci tylu miejsc do biegania. Potem poszliśmy do \"Sami Swoi\" :D ale był ubaw! A potem do \"Dablinera\" trafiliśmy na suuuuper koncert a potem zaszliśmy jeszcze obok jakieś disco było :D no także jak dla mnie bombowa noc :D

Gość Toss_and_Turn
No to ja lecę jutro do Tesco po Twistera, mam nadzieję, że będzie :)) a teraz mnie nakręciłaś tymi ćwiczeniami na łydki, że, aż spróbuję :DD

Cześć lachony! :D Widzę że ktoś tu pomylił fora :D to nie jest miejsce dla obłąkanych :D Ja już jestem po porannym bieganiu i powiem wam że poprawiają mi się czasy i wydolność z czego się bardzo cieszę. Dziś 500 kcal rany! moze po prostu zjem pączka i już potem nic :D Powodzenia! Buziaki! Toss_and_Turn daj znać czy kupiłaś Ja mam pytanie czy te ćwiczenia na łydki naprawdę pomagają jakoś mi trudno uwierzyć nie wyglądają na ciężkie.

Dzień dobry !!! Dziękuje za miłe przyjęcie nie odzywałam sie przez weekend bo byłam w szkole i nie miałam dostępu do internetu i jakoś sobie pofolgowałam z dieta troszke grzeszków się znajdzie ale od dziś wracam na ziemie i dalej zdrowo i kolrowo bede jadła. Dodam za chwile wymiary do tabelki. Musze kupić sobie wage bo mi sie popsuła żeby sprawdzać swoje postępy.

Gość Toss_and_Turn
hej dziewczyny :) A ja właśnie zrobiłam swój pierwszy proteinowy placek! I był pyszny, a do tego bardzo pożywny. Cosmopola ja wypróbowalam te ćwiczenia na łydki, to mnie cholernie bolało i czułam ciągnięcie mięśni, może źle to robisz? albo ejsteś super rozciągnięta :P

a możesz podać przepis na ten proteinowy placek :-))

Gość jabluszko
hej dziewczyny!;D wstalyscie juz? Cosmopola jak u Ciebie z pogoda?ja mialam dzis zaczac biegac ale snieg sypie i jest zimno!!!;/ ja dzis sobie robie dzien kefirkowy w celu oczyszczenia ale tez tylko na 500kcal, na szczescie kefir mnie szybko zapycha i lubie go:) moze ktos zna jeszcze jakies inne cwiczenia na szczuple nogi?? milego dnia;D

Gość Toss_and_Turn
Aga208, a więc ja to zrobiłam tak: wziełam szklankę, wsypałam do niej po ok. 2 stołowe łyżki otrębów owsianych oraz żytnich, następnie czubatą łyżkę serka naturalnego bieluch oraz surowe jajko. Wyszło tego ok 2/3 szklanki, mieszałam, mieszałam, aż na jednolitą masę. Następnie rozgrzalam oliwę z oliwek na patelni i usmażyłam tę masę tak jak naleśnik, czy placek ziemniaczany :)

Dziąki za przepis!!! ja jestem w pracy ale jakoś nie moge sie mobilizowac ;-(( a ja moze jutro spróbuję ten dzień kefirkowy a dzisja rano to jest o 6.30 zjadłam kromke zytniego pieczywka z szynką i popiłam herbatka w pracy jogurt activia i teraz czerwona herbatka.

no to pisze :D:D Mam 24 latka, 172 cm wzrostu i 65 kg---65 wazylam tydzien temu. Przez 5 dni jakos 3malam dietke ale w weekend caly czas w domu z chlopakiem i w sumie pilnowalam sie, ale ciotka obiad przyniosla, tu jakies piwko i czulam sie strasznie obżarta:(:( Zadnej konkretnej diety nie stosuje, bo nigdy na zadnej dlugo nie wytrzymalam. Staram sie zmiescic w 1000 kcal i sie ruszac :P W pracy to jedynie sprzatac moge hehe, jak wracac wieczorem do domu to tylko spacerek z psem, brzuszki i lulu... Jutro od ciotki pozyczam sie jakas laweczke do cwiczen ale co to ona ma to nie mam pojecia... Co stosujecie na ten przeklety celulitis? Mi facet wczoraj powiedzial ze w lecie mnie w kiecke ubiera :D:D a uda to mam zgrozeee :/

Gość Toss_and_Turn
Link dla dziewczyn ubostwiających Allesandrę Ambrosio: http://zyciegwiazd.onet.pl/64884,0,1,mama_jak_sie_patrzy,galerie.html nono, na jednej z fotek wygląda BOSKO, macie rację dziewczyny, że fajnie byłoby wyglądać jak ona :P

Aga nie przejmuj się każdy sobie czasem folguje ważne żeby w miarę szybko wrócić do zdrowych nawyków :) Toss_and_Turn jesteś na owocowo-warzywnej? Jak długo? Jak ci idzie? Nie wiem czy jestem rozciągnięta bo nie próbowałam tych ćwiczen tylko je przeczytałam i takie było moje wrażenie :D jabłuszko u mnie pogoda pod psem wali żabami ale rano było ok więc sobie pobiegałam. Myślę że znalazłam sport dla siebie coś co pasuje do mojej osobowości mogę ciągle biegać gdzie indziej, pokonywać siebie, sprawdzać swoje możliwości i je poprawiać, a gdy uda się poprawić wynik czyję się że wygrałam sama ze sobą, poprawiłam swoją wydolność itp. Trochę mnie martwi że boli mnie kolano chyba odzywa się stara kontuzja, ale może będzie dobrze :) Tequilka_84 witaj !!! Miło że dołanczasz :) ja na celulit stosuję vivchy i rękawicę z sizalu jak mam czas to owijam się folią. Pozdrawiam wszystkich!

Gość jabluszko
wlasnie wciagnelam ostatnia porcje kefirku, 500kcal w sumie i na dzis koniec;) Cosmopola a ty jak tam z dieta?co do biegania to ja w tym roku biegalam kilka dni i dla mnie to super sprawa ale rozchorowalam sie i musialam przestac a teraz ciagle pada;/ ja na cellulit stosuje peeling kawowy!polecam!dobre tez jest foliowanie, ja czasem wklepuje balsam ujerdniajacy, owijam sie folia i cwicze w tym:)

Wlasnie czytalam o tym peelingu kawowym i dzisiaj go sobie zrobie, owine sie folia :D i bede myc lazienke hehe, na zadne cuda typu kremy itp mnie nie stac... Ja mam ten problem ze nie potrafie sobie odmowic kawy z cukrem i mleczkiem--a jedna kawa taka to az 100 kcal... No i buteleczka pepsi tez ok 100 kcal... Nie chce stosowac jakiejs strasznej diety bo wiem ze pozniej to wszystko wraca.... Ale i tak dumna jestem bo kiedys wazylam ok 76 kg :D:D A teraz mnie strasznie ssie po zoładku... Dzisiaj wchłonełam 700 kcal - w tym sa juz 2 kawy i pepsi :/ A najgorsze to to ze pracuje w knajpie i ciagle jakies jedzenie robie i az mnie skreca :D Nie ma to jak cwiczenie silnej woli :) Zrobie sobie kawusie i mnie zapcha i jak wroce do domku to wafla ryzowego i konieccc.....

hej ja dzis zjadłam 19 jabko 12 kabanos 14 batonik :p 15 2 kawałki boczku pieczonego no i koniec na dzis :) niezle mi poszło teraz wskakuje na twisterek i 30 min cwiczeń :P a jutro wazenie !!!!

Hej dziewczynki! Ja dziś nie miałam problemu z dietą. Mam taki poziom endorfin że nawet mi się nie chce. Ale nie powiem wam skąd te endorfiny :) Ja dziś zjadłam rano musli potem aktivia z ziarnami potem kilka orzechów brazylijskich i o 17.30 sórówka i mały schabowy. ( no ten schabowy mogłam sobie odpuścić ale nic innego nie mam.

cucarach ty mnie zadziwiasz jak ty potrafisz tak nie jeść od 15 ... :) chociaż ostatnio też mogłabym nie jeść wcale

Ja bym chyba padła jedzac tylko tyle:D Ja mam problemy z zoladkiem wiec dodatkowo musze sie pilnowac... Poza ta przekleta kawa i pepsi to zjadłam -rano mala miseczke zupy jarzynowej -twarog chudy z cebula -2 male marchewki W pracy zajob prawie caly dzien, ciagle latalam jak głupia wiec cos spalilam:) Boje sie weekendow :(:(:(:(:(

cosmopola sama siebie zadziwiam :P kiedyś miałam odwrotnie nie jadłam do 16 a potem do 19 i schudłam wtedy 7kg :P a teraz odwrotnie ale to dobrze bo wieczorami metabolizm zwalnia

skoro twierdzicie ze jam mało to wytłumaczcie mi dlaczego zatrzymałam się na wadze 61kg ??????? a dodam ze cwicze codziennie wiec powinno szybciej leciec ;/ ??