Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosmopola

TURBO ODCHUDZANIE!!!!!!! NOWE CIAŁO W 30 DNI!!!!

Polecane posty

Ja dzisiaj : 3 kawy gruszka jablko 2 jajka na twardo pol paczki warzyw na patelnie od godziny w lozku juz leze:) Wstalam na papieroska. Do tabelki sie jutro wpisze...

Witam kobietki cały tydzień sie nie odzywałam bo praca praca i praca i tylko poczte sprawdzałam. u mnie jak narazie wyszło 59 kg w sobote wiec nie jest zle ale do 52 jeszcze troszke..... Ostatnio boli mnie glowa i to zajebiscie ale tak przy odchudzaniu niestety jest....Od jutra jeszcze wiekszy rygor bo pasuje do weselka na 9 maja schudnąć i jakąś krótsza sukieneczke kupić. Dzis padało i tylko w kosciele bylam co mam 5 min i ze spacerku niestety nic nie wyszło a wzdłuz rzeczki isc jest pięknie ale czekam juz na lato jak każdy:-) powodzonka kobietki i widze ze dajecie rade to mi si podoba do jutra sie na pewno odezwe...pozdrowionka

Gość diet coke
Czesc Dziewczyny ! Ciesze sie ze topik nadal aktywny i przepraszam ze sie nie udzielam, mysle o Was codziennie. Gratuluje spadku wagi Tequilka, Cosmopola - ja sie tyle oslodzikach naczytalam, ze juz nie stosuje od dawna. Wiem ze wszystko dla ludzi, jednak po slodziku spada cukier b.szybko i chce sie jesc. Nie wiem jak u Ciebie, ja stosowalam slodziki b.dlugo i nabawilam sie strasznych wahan cukru - oczywiscie przez diety tez - kilka razy wyladowalam w szpitalu. Naprawde lepiej wypic kawe z 1 lyzeczka cukru np. brazowego. Pozdrawiam inne Turboodchudzaczki : Ladonna, Aga, Jabluszko- super Wam idzie ! Ja mialam ciezkie ostatnie 2 tyg, mialam troche zalamanie - odbilo sie na jedzeniu. Mialam juz nawet 55 kg. Dzis rano mam 54.2 wiec jakby zaczynam od nowa. Zdolowalam sie strasznie, bo u nas pogoda letnia, zalozylam krotkie spodenki i sie zalamalam. W domu wygladalo niezle, ale jak wyszlam na slonce i sie zobaczylam w lustrze to masakra. Nogiska mam nadal wstretne, cellulit i rozstepy na udach. Mam juz tego dosc, bo od 13 rz co lato mam ten sam problem. Ah, nie bede Wam narzekac. Znow stosuje diete, cwiczenia, balsamy i owijam folia. Chyba bede zbietac na liposukcje, bo na mnie nic nie dziala. No nic, ja zaczynam od nowa. Zmienilam cel na 51, to tylko 3 kg, wiec do czerwca musze dac rade. Sciskam Was mocno, buziaczki

Gość diet coke
Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20kwietnia... dietcoke..165cm.....54.5kg...............54.2kg.............51kg.............. Cosmopola - b.ladny suwaczek. Ludzie, jak zobaczylam Wasze efekty na poprzedniej tabelce, to oniemialam. Bardzo sie ciesze, ze tak dobrze idzie. Mam nadzieje, ze wkoncu tez bede miec sie czym pochwalic. Kiedy nastepne wazenie szefowo Cosmopola ? :)

Nooo witam dziewczyny! Nareszcie się odezwałyście. Diet coke przemyślę temat słodzików, może znów kupię ten cukier z brzozy ma połowę mniej kalorii i jest bardzo zdrowy ale też zajebiście drogi kg kosztuje 46zł :-o Myślę że najlepiej co do ważenia trzymać się tradycji a więć w niedzielę ale ja dziś się nie dopiszę bo mi waga w górę poszła na pewno :( jestem pewna że przesadzasz z tymi udami :D ale zanim trafisz do chirurga wypróbuj błoto GUAM podobno działa cuda i redukuje obwody i celulit. Ladona no dobrze że się pojawiłaś :) odzywaj się częściej ja też mam cel 52 kg może urządzimy wyścig która pierwsza? :D

Witam drogie Panie! No cóż z moich doświadczeń wynika :D że tyję błyskawicznie a chudnę w tempie odwrotnie proporcjonalnym :( w związku z powyższym niechętnie ale wipsuję się do tabelki i proszę pozostałe koleżanki o również dokonanie tegoż. Nie tam, że się po okresie zważycie bo potem wyjdzie na to że ja tu największy tłuścioch jestem :D Nick.......wzrost.......waga startowa.......waga obecna.......cel 20kwietnia......do zrzucenia dietcoke......165cm.........54.5kg...................54.2kg................51kg Cosmopola........160cm........59kg.............55,5kg............52kg........3,5kg

Nick.......wzrost.......waga startowa.......waga obecna.......cel 20kwietnia......do zrzucenia dietcoke......165cm.........54.5kg...................54. 2kg................51kg Cosmopola........160cm........59kg.............55,5kg............52kg........3,5kg Tequilka_84......170............65................60,4................58..........2.4

Dziewczyny jak ja sie boje okresu od 1 kwietnia... sama bede pracowac do pozna i boje sie ze zawale moje diete:(:( Boje sie o moj zoladek bo zawsze jak siedzialam do konca w barze to sie niecierpliwilam kiedy wszyscy pojda i zawsze mnie zoladek bolal,,, ehh....

kur** zjadlam kremowke...:(:(:(:( Musze sie puknac w ten głupi łeb!!! A 5 minut przed kremowka zjadlam jogurt naturalny z musli i obzarlam sie strasznie :(:(:( ehh.....

HEJ DZIEWCZYNY POZWOLICIE ZE SIE DOLACZE DO WAS? SAMA WALCZE Z DIETA...... I JAKOS WAGA 74 POKAZUJE I MNIEJ NIE CHCE BYC:( A PRAWIE NIC NIE JEM......JUZ NIE WIEM CO ROBIC

MOCNA Witaj :) ja jak zaczelam 1 marca to po tygodniu zlecialo 2 kg, a pozniej przez 2 tygodnie kompletnie nic. Ale pozniej sie cos ruszylo:) Wytrwalosci zycze:)

Rachunek sumienia na dzisiaj : -3 kawy -kremowka -jogurt natur + musli -1 pierog z miesiem -jabłko I koniec na dzisiaj,,, ewentualnie jeszcze kawusia :)

Nick.......wzrost.......waga startowa.......waga obecna.......cel 20kwietnia......do zrzucenia dietcoke......165cm.........54.5kg...................54. 2kg................51kg Cosmopola........160cm........59kg.............55,5kg... .........52kg........3,5kg Tequilka_84......170............65................60,4.. ..............58..........2.4 jabluszko......170.........64.........60...........57.......3kg

u mnie niestety waga bez zmian;/ ale mysle ze to przez cwiczenia bo w obwodach troche mniej jest dzis zjadlam maslanke jablko i serek wiejski, nie mam na nic ochoty dzis;/ zla jestem;/ oczywiscie przez faceta;/ beznadziejni sa czasem;/

Jabluszko moj facet to jakis ewenement,,, tzn ja go nie uwazam juz za swojego faceta. tydzien sie potrafi nie odzywac, nie odpisze na esa, itp a po tygodniu jakby nigdy nic bez zapowiedzi sobie przyjedzie. I nie widzi w tym nic zlego... a ja juz sie przyzwyczailam. Albo odezwie sie na gg i pisze mi zebym mu dala spokoj, a ja sie wogole do niego nie odzywalam,,, jakas paranoje ma :D:D:D:D

Tequilka ale to nie jest moj facet... oj zagmatwane to wszystko:( ale zdenerwowal mnie i juz! pobiegalam sobie niedawno i mi sie humor poprawil:) hula hopem 40min krecilam, jeszcze 8 minutowki zrobie i dzien zaliczony do udanych dietkowo:) co do hula hop to jest naprawde rewelacyjny na boczki!!!!!mialam takie straszne a teraz juz prawie nie mam:)

Gość diet coke
Witajcie ! Cosmopola Ty lobuzie, zobacz jakie masz super rezultaty od marca, najmiej spadku wagi to mam ja :) Tequilka - widze ze Ty bardzo malo jesz. Nie przejmuj sie kremowka, widocznie potrzebowalas troche tluszczu. Ja mysle o smietanie kremowce, tak > Takiej ubiej jak bita smietana ? To pycha musialo byc. Mocna - witaj Jabluszko - niestety wszyscy faceci sa z innej planety :) dobrze ze cwiczysz, kochana ! Ja wczoraj zjadlam ok, dzis na sniadanie banan, teraz jem lunch : serek wiejski, tunczyk, groszek, kukurydza i przyprawy. Na obiad dzis nic nie robie, bo wychodze do szkoly po poludniu. Kupie sobie salatke i zupe. pozdrawiam

Cześć dziewczyny! tęskniłyście za mną? :D Ja za Wami bardzo, ale cały dzień dziś biegałam i nie miałam ani chwilki na kompie. Chodziliśmy dziś po auto komisach i szukaliśmy autka dla mnie :D na niektórych "lakier jeszcze nie wysechł" ale zarzekali się że auto bezwypadkowe. Zobaczyli blondynkę i rżną szpaka :D ha! Teraz dopiero położyłam malucha który też nam dał dziś w kość i mam już dosyć :-o Witaj Mocna!!! no w końcu do nas zawitałaś :D dopisz się do tabelki jak chcesz oczywiście. Dziewczyny tu wynalazły jakieś ćwiczenia coś tam 6wibra czy coś podobno skuteczne więc może spróbujesz? Zobaczysz że waga poleci. Tequilka nie martw się ja tez dziś się na ciacho połasiłam bo koleżanka miała urodziny w pracy i serniczek przyniosła :P

Diet coke efekty? no fakt ale dalej ani rusz i to głównie przez mój apetyt i przerwę w bieganiu. Ja bym chciała 52 kg :( buuuu! 😭 Jabłuszko facetami nie można się przejmować bo to jest obcy gatunek dlatego trzeba ponad wszystko kochać siebie bo tylko na swoje towarzystwo jesteśmy skazane do końca życia :D

no tak ja wiem ale mimo wszystko teskni mi sie za kims bliskim...:( juz dlugo jestem sama bo wkolo sami idioci;/ pocieszam sie mysla ze niedlugo bedzie cieplutko, bedzie mozna zrzucic te plaszcze zimowe, ubrac sie w cos fajnego, do tego czasu trzeba jeszcze troche schudnac i moze akurat kogos poznam wartosciowego;) kurde dziewczyny glodna jestem!!! ide pocwiczyc, wykapac sie i spac

tak późno masz siłę żeby ćwiczyć? podziwiam. Ja z trudem klikam w klawiaturę :D

no ja zawsze na jakims serialu krece hula hopem, biegam ok godz 19-20 cwicze pozno, biore prysznic i ide spac:)

no to pozwól że ja cię będę naśladować tylko w tej ostatniej czynności :D tzn w obecnej chwili :D dobranoc

Dzień dobry lachony! Ja właśnie wychodzę biegać dla odstresowania się :D Dziś na wadze 55,2 więc pomału wracam do formy i bardzo się cieszę. Miłego dnia!

http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis10840.html O taka krenowka zjadlam, ale troche wieksza,,, Wstalam przed chwilka, pije kawusie z cukrem:) i jade do fryzjera, pozniej prosto do pracy... Wiec nie pocwicze sobie:( Wczoraj zreszta tez dalam ciala bo tylko 100 x na skakance i 50 brzuszkow, strasznie mnie nogi bola w kostkach:( Pozniej na spokojnie napisze cos :)

Cosmopola jakie auto chesz kupic?? Mi sie marzy toyota celica VII... marzenie rok temu we wrzesniu sie spełnilo ale moj byly maz pod pretekstem oddania auta do mechanika wzial i je sprzedal bratu!!! Ila ja sie nalaziłam po sadach itp. Masakra,,, auta nie oddal, przy podziale majatku wzial 3 auta a mi oddal kase, mi zostawil jedno auto zkredytem-ktore faktycznie bylo ojca... I mogłam sobie kupic moja wymarzona celice ale wolalam sobie skonczyc mieszkanie... Juz wszytskie dlugu mam poplacone wiec zaczynam zbierac na to autko, mam nadzieje ze za rok juz bedzie stalo na podworku :):) A jak nie uzbieram calej kwoty to dobiore sobie kredyt :) Ale celice musze miec :D:D Uciekam zaraz do fryzjera i nie wiem co na glowie sobie zrobic...ciagle mam to samo na glowie, chcialabym cos innego, ale pewnie znowu tylko balejaz zrobie i koncowki podetne ... Miłego dnia :)

hej dziewczyny:) ja wlasnie jestem na zajeciach;/ zjadlam dzis 100g chudego twarozku i gniazdko wiedenskie;/ tak mi sie chcialo cos slodkiego;/ ciezko jest jechac na bialku;/ zjem jeszcze dzis kurczaka na obiad i warzywka i w 600kcal sie na szczescie zmieszcze. zebym tylko sie juz na nic wiecej nie skusila...:)

Dzień dobry!!! Witam panie u mnie waga jakby w miejscu no moze jeden kilogram mniej sam juz nie wiem bo moja waga chyba coś szwankuje. Nie odzywałam się bo w pracy mam zatrzęsienie wczoraj byłam tak podnieta ze jak wróciłam z pracy to poszłąm spać Biegam narazie 20 minut ale super się czuje i ubrania luźniejsze. a dzisiaj piękna wiosna i humor lepszy wiec moze na powietrzu troszke poracuję . Pozdrawiam i gdyby nie wy napewno dawo już bym poległa.