Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesiccaaaa 24

poznalam fajnego chlopaka ALE

Polecane posty

Gość jesiccaaaa 24

jest bardzo symatyczny, przystojny, starszy tylko o rok, studiuje .. spotkalismy sie raz i rozmawialismy wczesniej kilka razy przez gg (poznalam go przez neta) poszlismy na spacer, po klimatycznego pubu na drinka ale rozmowa jakos nam sie nie kleila........ nie wiem dlaczego.. jakos tak bylo dziwnie.. po kilku drinkach jakos sie rozluznilismy i jakos o czyms gadalismy i sie zblizylismy = przytulilismy i trzymalismy sie za rece.. wyraznie chemia miedzy nami jest niesamowita, bo mialam motylki w brzuchu kiedy dotykal mojej reki i czulam jego oddech na szyji... i widzialam..czulam ze on czuje tak samo jak ja.. czy koniecznie ludzie musza ze soba gadac o niewaidomo czym,?? czy po prostu moga byc razem i czasmi rozmawiac ale po prostu byc i czerpac z tego przyjemnosc ?? chce sie z nim znowu spotkac ale jakos tak jest dziwnie.. ktos??

Gość jesiccaaaa 24
czy koniecznie ludzie musza ze soba gadac o niewaidomo czym,?? czy po prostu moga byc razem i czasmi rozmawiac ale po prostu byc i czerpac z tego przyjemnosc ??

Gość to ja ci wytłumaczę
chłopak jest tak przystojny że panienka ma mokro ale niestety jest za mało sprytna i strasznie nudne więc chce sie z nim tylko bzykać a nie gadać... więc pyta czy tak wypada :O

Gość Didlinka726
tez dokladnie mam to samo wogole rozmowa sie nie klei ale to jakos nie przeszkadza wogole bo jest to ,cos: w powietrzu. chyba tak moze byc

Gość słodka lolitka
w sumie można, ale na dłuższą metę to będzie dziwne... przytulacie się, może i seks przybędzie a po tym nic, tylko muszę już iść... dziwne :O

dalej nie rozumiem :-o "wyraznie chemia miedzy nami jest niesamowita, bo mialam motylki w brzuchu" - to znaczy miedzy toba a nim, bo nie wiesz, czy jemu tez cos w brzuchu latalo.

Gość mllllllll
ale o co ci chodzi? to chyba normalne ze na poczatku znajomosci ciezko przelamac lody, bo kazdy sie stara, nikt nie chce palnac gafy. Z czasem bedziedzie czuc sie swobodniej.

Gość jesiccaaaa 24
dlaczego niektorzy zostawiaja durne komenty? dzieki za wypowiedzi

Gość Pan Sowa
uhuhuhuhuhuuhuhuhuhu

Gość ale sie brechtam
!!!!!!!!!!!!! dzieki!!!!!!!!!!!! Pan Sowa hahahahahahahhaha i nastepca :D

Gość Ciebie mi brak...
ej miałam tak samo! :P tylko ze my cały czas paplaliśmy, i w sumie o głupotach a czasami o poważnych rzeczach, tak mnie do niego ciągło, ze miałam ochotę sie do niego przytulić ehhhh ale nie było jak... bo w sumie to pierwsze spotkanie i oboje byliśmy sobie obcy...

Gość jessicaaaa24
niech mnie teraz przytuli..

Gość tak czasmi jest

Gość ehhhhh

Gość kawa na czczo
no właśnie na tym polega chemia, że ciężko się logicznie myśli.... kocham ten stan

Gość latino americano
dziewczyno jak ci sie rozmowa nie klei to nic nie znaczy po jakims czasie sie rozkreci pomiedzy w ami.... daj wam troche czasu:)

Gość a w przyszłości to będzie
wyglądało tak: -kochanie porozmawiamy? -e...no nie wiem... -to może seks? -no ok -podobało ci się? -no wiesz, jak zawsze -to dobrze -to może jeszcze raz? -moze później? -to co teraz robimy? -... -... po jakimś czasie - a teraz juz chcesz? -no chce.