Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiczlowieczek

Kto ma ochote pogadac o wszystkim lub o niczym?

Polecane posty

wlasnie brzydula jest super mozna sie posmiac:),na wspolnej niby ogladam ale wnerwiaja mnie 1ominutowe przerwy reklamowe. ja uwielbiam dr house wlasnie dzisiaj beda 2 odcinki:))

Właśnie - ta jego błyskotliwośc ;) Przez to chyba wydaje mi się taki atrakcyjny :) He he he :) Ja też sobie dzisia pooglądam. Znowu zjadłam pączka [beksa}

Gość dwadziescia szesc
dziewczyny z innej beczki, pisalam wczoraj ze moj facet mi powiedzial ze potrzebuje oddechu, zeby sprawdzic czy za mna zateskni ,a jednak dzien w dzien pyta co na obiad itp a wczoraj powiedzial ze chyba na weekend przyjedzie na noc, i tak sobie dzis postanowilam ze to ze go ciagle pytam jak jest, to go chyba bardziej tym zniechecam i to jest bez sensu i ze chyba powinnam mu dac czas, wszystko na spokoj, tylko teraz moje pytanie... czy jesli juz zaproponuje spotkanie to tak sie zgadzac od razu, czy nie? to znaczy, ja zawsze mam ochote go widziec ale zeby dac mu moze pstryczka w nos ze nie zawsze mam czas dla niego ( jak do tej pory)? p.s. sam mi powiedzial ze chce ze mna sprobowac raz jeszcze..nie mowiac juz o tym jaki byl ostatnio namietny, az sam sie zapytal czemu mam takie dreszcze, po protu juz dawno taki nie byl....i widze ze zachowuje sie w miare normalnie, moze ja powinnam zapomniec o tym co bylo, nie roztrzasac i faktycznie rozpoczac wszytsko od nowa bo moze jest jeszcze jakas szansa? odpowiedzcie kochane co myslicie...

26 - nigdy nie byłam zwolennikiem "odpoczywania od siebie" :O W każdym znanym przypadku konczyło się źle. Wcale nie musi byc tak u Ciebie. Co on sobie jakieś eksperymenty robi?

Gość dwadziescia szesc
no ciezko stwierdzic, aniolem nie bylam, ale bardzo sie zmienilam, i tak po pierwszym dniu kiedy nie odzywalam sie do niego, dostalam smsa czy go odwiedze, odwiedzilam, bylo milo poszlismy do kina, trzymal za raczke, glaskal po dnloni i masowal po kolanku, po kinie zapytal czy wejde do niego, wiec weszlam posiedzieismy jeszcze pol godziny i powiedzialam ze musze juz jechac,a on ok. ledwie wsiadlam do samochodu przed jego domem jak zapytal mnie, czemu tak szybko ucieklam, wiec mu napisalam ze praca rano itp ale napisalam ze bylo mi bardzo milo, a on odpisal cytuje: "Tez mi bylo bardzo milo najdrozsza:)do zobaczenia jutro ja juz w lozku:)" i wez go tu zrozum.

Gość dwadziescia szesc
2,5 roku a znamy sie 6 lat

Chyba on sam nie wie czego chce moim zdaniem. Nikt nie jest idealny, czysty jak łza. Jak jest się w związku to niektóre rzeczy trzeba zaakceptować.

Gość kopara sza
hej co tam u was , ja robie jednak poczki , teraz rośnie mi ciasto

Witam wszystkich:) Ja tak na chwilke zajrzalam ale zaraz spadam i dzisiaj bede nieobecna na topicu :(ale jutro wieczorkiem wszystko nadrobie:) dwadziescia szesc - jesli zalezy Tobie na zwiazku to nie unos sie honorem,nie udawaj,ze jest dobrze jak jest zle i na odwrot,po prostu postarajcie sie nie myslec o tym co sie stalo tylko zacznijcie nowy rozdzial bez cofania sie wstecz...oczywiscie na poczatek trzeba porozmawiac czego oczekujecie od siebie od zwiazku i jesli oboje stwierdzicie,ze chcecie raz jeszcze sprobowac to probujcie:)a takie przetrzymywanie go z tym spotkaniem to chyba nie ma sensu Ty bedziesz sie dolowac a on nie bedzie wiedziec o co chodzi...wiesz kazdy chyba potrzebuje czuc sie wolnym i nikt nie lubi byc zamkniety w klatce nawet zlotej,wiec to jest dobry pomysl abys dala mu troche odetchnac,zatesknic nawet za obiadkiem:)powodzenia!

🖐️ ja dopiero po 1 paczku, ale zjadlam dzis tyle normalnego jedzenia, ze moglabym do jutra juz nic nie tknac ;)

dobra moi drodzy ja musze spadac :( ale mam nadzieje,ze Wy tu sobie posiedzicie i spedzicie milo czas a ja jutro dolacze:)Pa,pa:)

Gość kopara sza
strasznie zjadłam 5 poczków robionych ,

Gość dwadziescia szesc
To znow ja, no i odpuscilam sobie, bo widze ze jak sie za bardzo nie interesuje to on sie wtedy nteresuje i kurcze o 17 mi napisal ze do mnie dzis przyjedzie, ze zjemy razem kolacje, kurcze no nie zrozumiem facetow nigdy. ale juz sobie postanowilam ze on tez sie musi troche postarac, bo to dziala w obie strony.

Gość laleczka z porcelany
dolaczam rowniez, mam nadzieje ze na dluzej :D

Gość akademiczka....
co z tego ze mam ochote pogadac jak zaraz ktos mnie bedzie opierdzielal. za moj wiek, za zycie niemoralne, a to ze cos mi sie udaje - tez zle bo sie chwale. tutaj mozna byc tylko szara mysza bez uczuc.

Gość laleczka z porcelany
to daj jakis temat a napewno nikt cie nie bedzie opierdzielal :)

Gość kopara sza
o dziekujemy za kawe , mi zostały pączki z wczoraj ,

Gość deko A
dzien dobry. mi tezzostaly ale paczka mowie dosc

Gość dwadziescia szesc
dziewczyny pomozcie prosze

Gość dwadziescia szesc
napisze co sie stalo moze mi pomozecie wymyslec o co mu chodzi:( wczoraj przyjechal na te kolacje, troche pogadalismy byl ze 40 min, ale zapytal mnie czemu moi rodzice z nam nie jedza itd, wiec w sumie mnie to ucieszylo, i z moim siostrzencem tez sie pobawil, powiedzial do niego"chodz do wujka, wujek ci pokaze jak sie na rowerku jezdzi" mile nie powiem, buzi na do widzenia nie dostalam, no ale dzis rano zaczal byc zlosliwy, i teraz pytam, po jaka cholere on mi mowi ze chce sprobowac raz jeszcze i mi robi jakies zlosliwosci co? po co to, najpierw mnie zabiera do kina i mowi ze bylo wspaniale i czemu tak szybko ucieklam a pozniej jest inny? czy on moze chce mnie zniechecic? czy sprawdza ile jestem w stanie zniesc? a moze on nie chce jednak byc ze mna, tylko po co mowi ze chce? kurde za bardzo chce zaanalizowac wszystko ale to boli a nie chce sie juz pytac, bo sobie obieclam zeby tego nie robic, co myslicie?