Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiczlowieczek

Kto ma ochote pogadac o wszystkim lub o niczym?

Polecane posty

Gość kopara sza
tak tak twardym łatwo powiedziec

Gość kopara sza
dokładnie trza isć spac co wy na to ??

Gość kopara sza
takiczłowiek idziemy spac postanowione

kopara - a co mietka jestes?fakt ja tez ale po to zaczelam ten topic zeby jakos odskoczyc od tych problemow bo trzeba zyz na pzrekor wszystkiemu i wszystkim i mam nadzieje,ze damy rade:)zycie to nie tylko bol i cierpienie bo w tym cierpieniu latwo jest zatracic siebie a mi chodzi o to aby kazdy znalazl sile i chec do zycia :)))))) taka pozytywna wariatka jestem:)

Gość kopara sza
nie nie jestem mięka tylko pora spania wybiła 24

Gość kopara sza
no chciała bym byc tak pozytywnie nastawiona jak ty ale czasami naprawde jest trudno , jak się nie ma oparcia

latawiec i kopara - jesli macie obowiazki,prace i w ogole to luzik:)pewnie,ze idzcie spaciu zeby rano watac wypoczete:)Moj topic jest Waszym topiciem,pamietajcie o tym!ja tu jeszcze posiedze chwile:) DOBRANOC WSZYSTKIM:))))

Gość kopara sza
dzieki mam nadzieje że ten topi doda mi siły .>

kopara - ja tez nie mam oparcia,daje sobie rade rade sama ale gdybys chciala kiedys pogadac poza forum daj znac:)Mozesz na mnie liczyc:)

Gość kopara sza
jak narazie to musze wszystko sobie przemyślec zrobic taki bilans co było zle a co dobrze ,

Gość kopara sza
dziękuje bardzo :)

Gość kopara sza
możemy na gg pogadac albo e-mailami się wymienic . swoja droga super ten topik jest ,

Gość kopara sza
ok ja już mykam do spanka jutro pewnie jak to na urlopie bede leniuchowac , rano zobacze ile śniegu nasypało bede musiała pewnie odsnieżyć ( dobranoc wszystkim )

ja jestem strasznie naiwna,mysle,ze kazdy jest dobry,mily i nawet jak okaze sie,ze sie mylilam to i tak naiwna jestem nadal ale taki juz mam charakter i go nie zmienie i nawet nie chce bo mi jest z tym dobrze a Ci ktorzy ta moja naiwnosc wykorzystali powinni miec wyrzuty.Ciesze sie,ze moj topi jak na razie pomaga bo tego chcialam i zawsze wierzylam,ze ludzie sa dobrzy i to potwierdza moja regule:)i mimo porazek ja walcze dalej..dla siebie i dla tych ludzi ktorzy sa tacy jak ja....naiwni,szczerzy.....jest nas wiecej:)

Gość kopara sza
za to ja jestem za dobra , i strasznie to inni wykożystuja

Gość kopara sza
takiczłowiek cuż widze ze ty też nie miałas za kolorowo w życiu , widzisz trafiłas na złe osoby w życiu, ale na swiecie nie sa tylko zli ludzie , wiem że teraz pewnie trudno ci komuś zaufac ??

Gość kopara sza
a posiedze jeszcze troche nic mi sie nie stanie jak pójde pózniej spac i tak zanim pójde spac to musze jeszcze przeczytac GAZETE , BO INACZEJ NIE ZASNE

kopara - ja znam ten bol ale nie chce tutaj na swoim wlasnym topiku tego pisac.ale ludzie sa swinie!I ja pocieszam sie tym,ze kiedys zaplaca za to wszystko...:)

Gość kopara sza
OK JA ROZUMIE ALE JEŚLI BEDZIESZ CHCIAŁA KIEDYŚ O TYM NAPISAC TO ja chętnie porozmawiam o tym ,

Gość kopara sza
ale wiesz lepiej nie piszmy tutaj o naszych smutkach , to ma być radosne forum tak jak napisałas pogaduchy o wszystkim lub o niczym

dokladnie :)wiec jesli Ty tez bedzesz miec chec pogadania poza to daj znac:) kurcze co tutaj taka cisza?nie wierze,ze nikt nie zajrzal!Ludzie ,czekamy na Was no i na facetow tez bo to nie jest temat dla feministek:)))))))))

to co?Chyba idziemy lulu bo juz nikogo nie ma. Mam nadzieje,ze do jutra:)w sumie to do dzisiaj bo ja tutaj jeste o 00.29:)

Gość kopara sza
dzień dobry wszystkim >>

Dzien dobry:) Jak tam mija dzionek??pewnie wszyscy zapracowani. a wlasnie,dzisisaj tlusty czwartek:0ile juz paczkow pochloneliscie?ja jeszcze ani jednego ale zaraz pobiegne kupic:)

🖐️ Wpraszam się na topik o gadani, ale mam pączki ;) Tak na dzień dobry :) Zjadłam już dwa i chyba już więcej dzisiaj nie wcisnę :)

do niej podobna - witamy:) jedz paczki,nie zaluj sobie,pomysl,ze kolejny tlusty czwartek bedzie za rok:) ja musze sie ogarnac i wyskoczyc do sklepu a tak mie sie nie chce i na dodoatek zasypalo strasznie ale pokusa zjedzenia paczka jest silna:)