Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiczlowieczek

Kto ma ochote pogadac o wszystkim lub o niczym?

Polecane posty

Gość do niej podbna
Przerwa ;) A co mi tam!!!

Gość kopara sza
o widze że dołaczyła do nas nowa osoba :) j jeszcze pączków nie jadłam , ale zjadłam 5 kromek z pomidorkiem

Gość kopara sza
ale ja chyba dzisiaj pączka nie zjem wiem wiem tłusty czawrtek , ale ja nie moge sobie pozwolic na takie dobroci , ide zachwile spalic kalorie po odśnieżam bo tyle nasypał sniegu że hej

Gość kopara sza
wciagle tylko diety , i kurde nakładanie kremów , cieżki zywot kobiety

kopara - no to zjedz najpierw paczka apozniej odsniezysz no i spalisz kalorie:) ja zjadlam tylko kawaleczek bo tez musze uwazac:)ale najwazniejsze,ze paczek:)

Gość kopara sza
takiczłowiek nie kuś mnie do złego , ok ja mówie pa ide zapalić w piecu i odśnieżac , zagladne jak odśnieże

co do diet to ja poszlam do dietetyczki zeby mi dobra diete ustawila,moze nie chcialam duzo kg stracic ale chodzilo mi bardziej o zdrowie bo mam cukrzyce.a ona mi taka diete dala,ze zamiast schudnac to przytylam 6kg:(wiecie co,zalamana bylam,myslalam,ze ta kobite rozniose ale na szczescie dla niej,nie poszlam juz na kolejna wizyte...widac jakie ma pojecie o tym co robi..zerowe.

Powiem tak, ja się do diet nie nadaję :( Zawsze zamiast chudnąć tyję, zawsze. No, chyba, że nic nie jem. Z racji tego, że mam zamiar w kąt odstawić fajki boję się, że moja pupa po miesiącu będzie wyglądała jak taboret :o Boje się, że nie dam rady. cholera, po co to było zaczynac.

do niej podobna - racja,po co to bylo zaczynac?u mnie to bylo tak,ze zaczelam w liceum i tak do dzisiaj chociaz rzucalam juz 3 razy ale zawsze wracam bo przybywa kg:(raz nawet nie palilam ponad rok taki maly sukces ale jak zobaczylam swoje zdjecia z wakacji to od razu za papierosa siegnelam hihi:)

Ja też zaczełam w liceum, a to już... hm, tyle lat temu ;) Tez miałam przerwy, roczną również. Cholera jasna, nie mogę znieść tego, że za paczkę fajek płacę 10zł! No spróbuję od przyszłeś środy, ale co z tego wyjdzie to nie wiem :O

Gość laleczka z porcelany
czeesc i dzien dobry, a myslalam ze temat trafi na odlegle strony, ale na szczescie nie :D

laleczka - witamy:) do niej podobna - warto sprobowac oby Ci sie udalo:) tez bym chciala rzucic bo naprawde ja jak pale to sobie mysle co mi daja te okropne fajki?ale pale dalej:)brak silnej woli.

laleczka witam :) takiczlowieczek - podobno każdemu może się udać ;) Ale bede wtedy smęcić, marudzić i narzekać :D

Gość kopara sza
hej już po odśnieżaniu , a co do diety ja od 3 lat mówie od jutra nic nie jejm , a pózniej dobra jeszcze to zjem i tak moja dieta ciagnie sie 3 lata i nic nie wychodzi ,

Kopara - to sie napracowlas,wspolczuje ale wazne,ze juz koniec:)To teraz mozna poleniuchowac:) do niej podobna - najgorsze sa pierwsze dni a pozniej to juz z gorki:)a moze pomysl oziolowych tabletkach na uspokojenie zeby wszyscy w okol mogli z Toba wytrzymac:)

Gość kopara sza
takiczłowiek musisz skończyć z paleniem fajki już po 9 zł sa ,

kopara - dieta to nie jest glodzenie sie, glodowki strasznie wyniszczaja organizm a przeciez nie o to chodzi,trzeba po prostu zdrowo sie odzywiac i powoli,malymi krokami odnosimy sukces:)

Oj kobietki, ja muszę uciekac - praca wzywa :o Odezwę się póxniej, ale może pójde na fajeczka, polepszy mi się :D Okrutna jestem :(

ja tez zaraz musze spadac ale pozniej zajrze na pewno:)musze jeszcze sprawdzic program tv czy leci dzisiaj moj ulubiony serial:)

Gość kopara sza
z serial ogladam tylko Na wspólnej i Brzydule