Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbl

czy ktoś z Was oglądał serial Miasteczko Twin Peaks?

Polecane posty

Gość bbbbbl

j/w Kto zabił Laurę Palmer? Kiedyś oglądałam ten serial ale nie do ostatniego odcinka, teraz leci powtórka, ale akurat w czasie kiedy nie mogę go oglądać.

Gość bbbbbl
nikt nie oglądał??

Gość bummbumm
nie pamiętam dokładnie, ale chyba jej ojciec. staram się oglądac w niedzielę, ale zapominam

Gość bbbbbl
a za co???? z tego co pamiętam to on strasznie płakał, jak ją znaleźli

duch BOB w niego wszedl i wtedy on zabil laure

Gość jak to za nic
odkrył, że pracowała w burdelu Obejrzyjcie sobie "Twin Peaks. Ogniu krocz za mną" (mogłam przekręcić tytuł)

Gość dender
miasteczko pekaes?:P

Gość bbbbbl
fajny serial, pamiętam że trzymał w napięciu nie sądziłam, że to ojciec był zabójcą

Tam były chore postacie takie jak: Pieńkowa Dama,Bob itd. I ten tekst: ...sowy nie są tym czym się wydają... Przeszywało mnie to dreszczem.

Gość ava-19
pierwszy raz oglądałam twin peaks jak miałam ze 14 lat i oczy zawsze miałam w 5 złotych i po nocach się głowiłam, co i jak... a teraz też oglądam, na tvn 7 leci w niedzielę - uważam że to genialny serial i bardzo się cieszę, że go powtarzają :)

Gość
Ja ogladałam w 1991 roku. Kocham ten serial 😍

Gość miasteczkowy
ava, no raczej...w koncu do niego dojrzalem, bo kiedys jak lecial w tv to za cholere nic z teog nei rozumialem :D. i dobrze, ze sie konczy o 19, bo 19:30 musze byc na siatkowce zawsze w niedziele :D

Gość ava-19
a ja wyczytałam gdzieś że nie kręcili dalszego ciągu, bo miał niską oglądalność... LOL. tak to jest być prorokiem we własnej ojczyznie... a teraz ten serial ma takie rzesze fanów no i jest sztandarowym osiągnięciem Lyncha... dobrze, że go powtarzają :]

Gość norbos
To twin peaks jest lyncha??? ale checa. znów zaczałem oglądac odkąd leci na tvn7. nie wiedziałem , że to film mistrza :D

Gość Lynch Man
no proszę Cię, oczywiście że Lyncha. po Diunie, która była arcydziełem wzbił się jeszcze wyżej tworząc ten serial. trzyma w napięciu od początku do końca. archiwum x przy tym może się schować. fajnie, że tvn7 go odświeży, może ktoś z młodych się zainteresuje dobrym starym obrazem.

Ja tam wole Diune, Miasteczko wyjatkowo mi sie nie podobalo, ale moze wtedy za mloda bylam (gimnazjum). Teraz sporobuje obejrzec, moze wtedy nie zrozumialam do konca :)

terz to ogladałem i mi sie podoba nawet ma muzykę z tego serialu motyw przewodni co leci na początku strasznie mi sie podoba

Gość ava-19
ja do Lyncha podchodze "różnie", tzn. jedne filmy mi się podobają bardzo, inne niekoniecznie. ale Miasteczko to mistrzostwo niesamowite. własnie - muzyka zasługuje na podkreślenie - doskonale potęgowała wrażenia :) ja z przyjemnością wracam do tego serialu, więc bardzo mnie cieszy, że jakaś stacja tę perełkę powtarza :)

Gość wariorr
Nooo, ja nigdy tego nie oglądałem, dopiero mnie namówili, zeby teraz oglądać. wiec śledze od początku emisje na tvn7. Jeszcze chwytam ;P

Gość jak bylam mala
A ja ujwielbiam te muzyke.. na poczatku.. muzyke i glos- chorek.. super!

Gość angelo b.
muzyka angelo badalamentiego...dla samej melodii warto wlaczyc tvn7...to prawda...polecam w ogole plyte z muzyka do serialu. genialna cala. bardzo klimatyczna

Gość dwudziestoparolatka ...
Falling przenosi w inny wymiar i zawsze tak będzie, przynajmniej dla mnie. Bookhause boys + dobra kawa + przyćmione światło mmmmmm :)

Gość Kaskader
muzyka jest rewelacyjna. można naprawdę odlecieć przy tym. teraz mnie to strasznie chilloutuje, kiedyś ta muzyka mi się kojarzyła ze strasznie nerwowym oglądaniem serialu. jak najbardziej warto dla tego włączyć tvn7.

Gość alter-egon
ten serial to klasyk, historia, arcydzieło, geniusz, i można takie epitetu wymieniać w nieskończoność. moge go oglądać w kółko. fajnie że wreszcie jest o jakiejś logicznej porze, a nie o dwudziestej piątej dziewięćdziesiąt siedem, kiedy tylko lunatycy siedzą przed tv...

Gość londoneye
uwielbiam ten serial, ale ostatni odcinek mnie zdołował. no jak to sie mogło tak beznadziejnie skończyć.

Gość pupa77
Wg mnie Twin Peaks to serial wszechczasów. Trzeba oglądac każdy odcinek żeby wiedziec o co chodzi, bo akcja galopuje. Jaka szkoda że nie było trzeciej serii!