Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margi78

jaką nianie elektroniczną?

Polecane posty

Gość margi78

jaka nianie elektroniczna kupic,poradzcie

ja mam angelcare z monitorem oddechu i sobie chwalę

Gość margi78
a cos tanszego?

Ja mam od 2 lat Philipsa - taką jak ponizej tylko pomarańczową (i chyba nieco starszy model, choć funkcje te same) http://www.allegro.pl/item551249820_philips_avent_elektroniczna_niania_dect_scd496.html Jednak przy okazji niedawnego wyjazdu niestety nie przewidzieliśmy, że niania będzie potrzebna i kupiliśmy w sklepie "na szybko" taką: http://www.allegro.pl/item537527792_niania_elektroniczna_z_bateriami_baby_ono_okazja.html też się sprawdziła, choć Philipsa znacznie czulsza jest. Dla przykładu: Czasem bywam u sąsiadów zza ściany, biorę nianię i...........jeszcze nigdy mnie nie zawiodła, najmniejsze poruszenie Małych i ta "cholera" już reaguje,a jak Małe tylko "kwęknie"od razu słyszysz to na odbiorniku, w Baby Ono dopiero jak Małe porządnie zapłakały było słychać.......... Angelcare też polecam,choć mam doświadczenie tylko w monitorach oddechu, jednak te działały bez zarzutu - powiem więcej, zapobiegły u mnie tragedii i to nie raz, dlatego do tej firmy mam również spore zaufanie.

Gość anucha89
witam, ja posiadam nianię Oregon, i kupiłam ją w sklepie internetowym o jakiejś dziwnej nazwie hihawa.pl albo jakoś tak...

Gość malaaaaaaaaaa
moja dzidzia tez posiada nianie Oregon. Jak dla mnie sprawuje się bardzo dobrze. nie muszę biegać co chwila do pokoju Kubusia by sprawdzić czy się obudził. Stawiam odbiornik obok siebie, nadajnik jest obok Kuby i wszystko słyszę. :)

Gość wychodza zabki
TYLKO i wyłącznie Angelcare. Nie ma co oszczędzać na takiej ważnej sprawie.

Gość mamusiakubusia
witam, widzę, że nie tylko ja mam taką nianię. Uważam że niania firmy oregon jest świetną sprawą. Nie zgadzam się z przedmówcą, że angelcare są najlepsze. Właśnie znam inną mamę która kupiła ten szajs i cały czas narzekała i w końcu poszła ją wymienić bo strasznie szumiała i nie było słychać dokładnie czy dziecko płacze czy nie...

Gość jesli chodzi o angelcare
to jest dobra ,ale czytałam opinie, ze czesto w nocy włącza się fałszywy alarm

Gość gość
Ja też zamawiałam swoją na http://babymama.pl/ - generalnie tam jest niesamowicie fajny wybór i śmiało mogę polecić rzeczy z tamtej strony. W ogóle teraz nalicza się rabat, po wpisaniu "dlamamy" w koszyku, na wszystkie produkty ;)