Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagmarka24

Ok, mam juz Nikona D80, co teraz?

Polecane posty

Kiedys zalozylam temat o aparatach, chcialam kupic, ale nie wiedzialam jaki? Doradziliscie Nikona D80 i kupilam;) Juz fajnie mi idzie obsluga, jednak niewiem jak mam go podlaczyc do TV? Mam kabel HDMI, wejscia i w TV i w Nikonie, podlaczylam i dupa:O Nie ma obrazu:OPodlaczalam tez normalnymi kablami i tez nie dziala? Co jest? Nie mam w Nikonie wejscia na USb, bo moze tak by szlo??? Co robie nie tak? Sorry za niefachowe slownictwo, ale ja prosta dziewczyna ze wsi jestem;)

no jak to co, pstrykaj te fotki!! :) hmm tak mysle ze d80 to juz taki bardziej profesjonalny, nie dla amatorów. ja chce sobie kupic d40. ma w sieci bardzo dobre opinie, a ze jestem fotografem amatorem- mnie wystarczy; jest prosty w obsłudze, ( na pewno prostszy od 80 :P) i jakoscia zdjec sie za wiele od niego nie rózni. tak sądzę :)). poszukaj jakiegos forum fotograficznego, jest ich pełno w sieci :)

dagmarka24 sprawdź w instrukcji być może masz źle system przekazywania obrazu na tv ustawiony w aparacie (inny system obrazu ustawiony na TV i inny na aparacie-ja tak miałem na swoim Olympusie)

Dzieki za odp:) Leviatan tak wlasnie myslalam, bo jak podlaczalam kompa przez HDMI do Tv, to tez musialam pozmieniac ustawienia w kompie, takze byc moze trzeba i w tym przypadku pokombinowac;)

Gość sadsadsa
ja pierdolę kolejna co kupuje lustrzankę dla szpanu :o nawet się instrukcji nie chce takiej otworzyć. żal że teraz każdego stać na lustro. co innego skorzystać z jego możliwości :o