Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Każdy swoje nadaje

Niepełnosprawni zaczynają mnie denerwować. Kogo jeszcze?

Polecane posty

Toska ale akurat przyklad ludzi chamskich mozna podac wszedzie tak jak ludzie niepełnosprawni jak i sprawni sa rozni jedni jak ich nazwałas chamscy inni nie,tu chyba nie chodzi o podwazanie charakteru tylko mowa była o niepełnosprawnosci...- bo to że NIEKTÓRZY pełnosprawni są chamscy to jest oczywiste, tu mówimy o starszych albo niepełnosprawnych osobach, które obrażają osoby chcące im pomóc. A to się naprawdę często zdarza.Nie wspomnę już o słowie \'DZIĘKUJĘ bo takie chyba nie istnieje.

A propos babc w tramwajach... wlasnie sie zastanawiam, czy na ostatnie 100, ktorym ustapilam miejsca, podziekowaly mi choc 4 (a wracam z pracy zazwyczaj wypruta z sil). - no właśnie słowo dziekuje w ich słowniku nie istnieje, chociaż ja wtedy mowię albo 'DZIEKU7JE SIĘ MÓWI" ALBO NIE MA ZA CO, z reguły takiej osobie robi sie wtedy głupio, a od nas młodych wymaga się kultury, heh.

Gość vverrrrra
dziwne ja jak ustepuje miejsca babciom to czesto słysze dziekuje:)

Gość vverrrrra
moze nie od wszystkich ale od wiekrzości :D

a właśnie te które nie potrafią powiedzieć dziekuje, zawsze najgłośniej wygłaszają monologi o wychowaniu młodzieży.

Gość SACASCC
MOŻE POPROSTU BYŁ ROZCZAROWANY, ŻE LUDZI ZNOWU STOJĄ I SIE PRZYGLĄDAJA ZAMIAST MU POMÓC??? NIE POMYŚLAŁAŚ O TYM? STOJA I CZEKAJA PATRZAC NA NIEGO JAK NA OFIARE LOSU ZAMIAST POMÓC WYSIAŚĆ...

Gość licorice
ZZauwazmy drogie dziewczyny, ze... był to facet... Przepraszam, ze to powiem ale wiekszosc panów taka wlasnie jest... A jak sie juz zetkna z choroba to strach sie bac... Chca byc silni, zaczepiac, chodzic szeroko, a tu masz... Moze to byl ten typ. Sama jestem na wózku, i kiedys w szkole byl taki chlopak... Nigdy se do niego nie odezwalam bo czuc bylo, ze ma sie za kogos wiecie... Mysle ze to o to chodzi.