Nicole1234 0 Napisano Sierpień 15, 2009 Oj tak, najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowiutka i dobrze rosla:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malawronka 0 Napisano Sierpień 15, 2009 Nicole1234 i to jest naj ważniejsze moj synek w 22 tygodniu ważył 530gram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 15, 2009 To sporo wazyl:) Duuuzy chlopczyk z niego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Sierpień 15, 2009 pączkowa moje gratulacje...jest nadzieja że nam też się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malawronka 0 Napisano Sierpień 15, 2009 Nicole1234 tez o tym pomyślałamże sporo waży ale zobaczymy jak bedzie na koniec. niech rośnie moj kochany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Sierpień 15, 2009 ... Już po spacerku ... zmęczyłam się :) ... Teścik nr 2 wykonany 2 krechy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate1025 Napisano Sierpień 15, 2009 paczkowa to jeszcze gratulacje ode mnie!!!czułam, że tak bedzie!!!starsznie sie cieszę z Tobą!!trzymam kciuki, CLO pomogło:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Sierpień 15, 2009 A u mnie początek @... To zkim zostałam na placu boju o dzidziusia? Pączkowa mi odpadła:/ A jak się czujesz kochana? Odczuwasz jakieś zmiany? Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Sierpień 16, 2009 Kate nawet nie zdążyłam wziąć CLO ... to normalnie cud :D Czekałam na @ aby zacząć kurację CLO ale ona nie przyszła :D Jestem w małym SZOKU Poszłam spać o 19:30 więc teraz nie mogę zasnąć ... Właśnie zjadłam kanapkę bo mnie ssało w żołądeczku :D Tak po za tym to dużo siusiam ... bolą cycuchy szczególnie w nocy i są troszkę inne takie troszkę jakby napuchnięte i strasznie ciężkie jak to określił dzióbas ... czasem czuje takie małe bóle w dole brzucha jak by na @ ale to chyba przez te rozciąganie macicy. To na razie tyle z objawów. Jutro cały dzień z rodzinką ... ale ci cho sza ... powiemy dopiero po lekarzu :) Trzymajcie kciukasy ... teraz tylko żeby fasolinka zdrowo rosła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość junka90 Napisano Sierpień 16, 2009 gratuluje dzidzi i 2 kresek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość junka90 Napisano Sierpień 16, 2009 sorki ze tak wbilam sie w topik .....staram sie o dzidzi 4 cykl za 2 dni mam termin miesiaczki i wciaz ta nadzieje ze nie przyjdzie a ujrze 2 kreski...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość junka90 Napisano Sierpień 16, 2009 ide spac staram sie nie myslec o tym ale ciayko przez 3 cykle wmawialm sobie objawy ciazowe i potem bylo rozczarowanie....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 16, 2009 Wlasnie od kilku dni czesto chodze do lazienki, czasami jest tak, ze wyjezdzam samochodem spod domu i musze zawracac bo tak mi sie chce siusiu mimo ze przed samym wyjsciem zalatwialam sie. Hi hi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Sierpień 16, 2009 Paczkowa!!! Gartulacje!!! Noromalnie telepatycznie cie sciskam. To Cudownie. Az myslalam, ze sie polacze. Ja po odpoczynu. Jutro do pracy. @ za tydzien. A moze, jego brak... :) Ide sie kompac i lezec. Buziaczki! Paczkowa jeszczze raz wielkie Gratulacje. Wyobrazam sobie jaka musisz byc szczesliwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Sierpień 16, 2009 Dziękuję NowaTu Jestem bardzo bardzo szczęśliwa ... a zarazem pełna obaw mam nadzieję że wszystko będzie oki ... uspokoję się jak zobaczę moją małą kropeczkę na zdjęciu z USG. Jutro też do pracy ... ale pójdę do niej z wielkim uśmiechem na ustach ... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Sierpień 16, 2009 Nicole a ty który tydzień ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 16, 2009 pączkowa jutro bedzie 5 hbd :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Sierpień 17, 2009 To tylko 3 dni różnicy :) Dziś przez chwile było mi strasznie niedobrze, prawie .... ale jakoś opanowałam sytuację ... zapowiada się że będę miała mdłości :/ Zaraz do pracki ... muszę powiedzieć dziewczyną bo prace mam taką że niektórych rzeczy nie będę mogła robić ... więc muszę powiedzieć ... najchętniej to poczekała bym z tym przynajmniej do wizyty u lekarza i do naszego pierwszego usg ... ale jak mus to mus. Wczoraj powiedziałam tylko siostrze :D Trzymajcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Kochane u mnie dzis wybilo 5 hbd!:):):):):) Siedze sobie w domku i pisze do Was, malzon w pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Dziewczyny chyba jakis len we mnie wlazl. Spalam do 9, a sie nie wyspalam. Ciagle mnie muli. Mialam posprzatac, zrobic pranie i nic. Nie chce mi sie tylka ruszac. chcociaz pogoda sprzyja, zeby sie ruszyc. No, ale coz jutro tez jest dzien :D Zaraz do pracy... Cala rodzinka czeka na rozwiazanie mojej szwagierki. Termin ma na 23. Wiec tylko tydz. Niedawno zaszla w ciaze, a Maly zaraz bedzie na swiecie. Jak ten czas leci. Dziewczyny wpisujcie sie do zaciazonych. Sierpien to chyba miesiac plodnosci :) Moze i nam sie udalo... Pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Ja mysle zeby cos zrobic w pokoiku...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Sierpień 17, 2009 Witajcie:) Ja właśnie wróciłam do "żywych" po Ibupromie i dostałam powera") Zawsze dwa pierwsze dni @ są najgorsze :( Normalnie umieram:( Mam nadzieję, ż ejuż niebawem dołączę do Was i będę mieć dłłłuuuuuuuuuugą przerwę z @ :) Póki co dbam o zdrówko i piję dużo soków i jogurtów naturalnych ze swoimi owocami, biorę witaminki i kwas foilowy. Właśnie posprzątałam w mieszkanku i ułożyłamm sobie fajniutki bukiecik z suchych kawiatkwó:) czasami myślę sobie, że powinnam studiować archtekturę albo coś związanego z wystrojem wnętrz:) ale teraz to już "musztarda po obiedzie" ze studiowaniem, czas na inne zajęcia...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala 30 Napisano Sierpień 17, 2009 DZIWCZYNY-GRATULUJE!!!tym zaciazonym.Faktycznie nas malo zostalo.Mozecie mnie wpisac w tabele starajacych sie,bo mi jakos niewychodzi;) staran 11 a wiek 33. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala30 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Jednak czas wakacyjny dobrze zrobil coniektorym ;) Mysle,ze i ja przywiozlam z wakacji ''fasolke'',ale na wyniki jeszcze zawczesnie :) NICOLE1234 ile sie staralas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 17, 2009 mala30 ja staralam sie 2 misiace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 17, 2009 2 miesiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laleczka1980 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Cześć Kobiety! Miałam 4 dni wolnego teraz dlatego się nie odzywałam :) jeju jak mi się nie chciało wstać dzisiaj na 7:00 do pracy wrrrr jakaś jestem wypompowana z energii wogóle i mam doła psychicznego i wogóle jest bleeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Hej ... wczoraj w pracy ciężko było bo myślałam że usnę obojętnie w jakiej pozycji :) No i postanowiliśmy powiedzieć rodzicom i dziadkom ... nie mogłam wytrzymać :D Idę jednak dziś do lekarza ... najwyżej nie będzie nic widać ale i tak muszę wziąć receptę i zapytać co mam brać za leki ... mama mnie wygania dziś ... ach ta moja mamcia ... :) wieczorem czuję się jak młody bóg ale między 12-17 to nie ma mnie ... odlot myślę żeby tylko iść spać ... Myślę że już dziś wezmę zwolnienie z pracy, dostałam wykaz czego mi nie wolno w pracy to po prostu prawie nic ... nawet stać mogę tylko 3 godz na 8 godzin pracy :D szok Dam znać po lekarzu ... trzymajcie kciuki ... może zrobi usg i będzie widać pęcherzyk ciążowy ciążowy. bo echo zarodka to pewnie tak dopiero w 7 tyg... nie mogę się doczekać ... na razie modle się żeby było wszystko dobrze Nicole a U Ciebie widać już co nieco ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicole1234 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Jakie z Was ranne ptaszki:) Witam!:) A co moze byc widac...? Dopiero 5 tydzien... Ciagle chce mi sie spac, boli mnie kregoslup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laleczka1980 0 Napisano Sierpień 18, 2009 "Baby" gdzie wy wszystkie jesteście coooooooooooo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach