Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NaTaLiA-BaLiA

Starania o dziecko.Kto ze mną?

Polecane posty

Troszke za wczesnie NowaTu na twoj powrot od lekarza,...nie spojrzalam na godz,..poczekamy. :)

Mała to nieźle u Ciebie z tymi imionami, jak bym miała tyle wybrać to też bym miała problem :D Co do tych skurczy to ja od nie dawna też czasem mam, ale to niby takie przygotowujące macice do porodu ... bynajmniej tak wyczytałam ... Jadę zaraz do cioci M bo ma urodzinki ... szkoda tylko, że bez mężulka :( bo pracuje długo w tym tygodniu i jest dopiero o 18 w domu. Mala co do piżamy to u nas w szpitalu by Cię na porodówkę nie wpuścili w spodniach od piżamy, no i później też trzeba mieć koszule bo każą wietrzyć to i owo :D ... moja siostra mówiła, że w szpitalu wszystkie dziewczyny po porodach oczywiście naturalnych to nawet tych majtek jednorazowych nie nosiły, tylko podpacha między nogi i jak kaczuszka :D

Tak bardzo chcialam rodzic w domu,ale ze mialam 2 cesarki to ten porod moze byc ryzykowny i lekarze nie chca sie zgodzic.I pizame bym zalozyla jaka bym chciala ;)

Gość sshanti1
ZARÓB 15,000 ZŁ W JEDEN MIESIĄC! Ta strona zarobi dla Ciebie 15,000 zł! Zamykając ją "wyrzucasz" 15,000 zł. Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuję, że nie pożałujesz! Naprawdę warto! Jedyne, co musisz zainwestować to 5 zł i 20 - 30 minut jednorazowo. Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 23914 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godziny a nie 30 minut! Opłacało się). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz adres tej strony i wróć do niej kiedy będziesz miał czas : ) Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy? To zależy tylko od Ciebie! Ja wahałem się bardzo długo, ale w końcu się zdecydowałem. Przecież 5 zł to niewielkie pieniądze, nawet jak je stracę to tego nie odczuję. I wiesz, co? Moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie, to zostanę milionerem! Czy jest to możliwe?! To smutne, że tyle osób musi ciężko pracować aby utrzymać dom i rodzinę, lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Jestem bardzo wdzięczny temu, kto przedstawił mi ten pomysł, i cieszę się, że zdecydowałem się spróbować i zainwestować pieniądze po to by same pracowały na mnie. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdej okazji. Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES! Nie musisz niczego sprzedawać! Nie musisz konsultować tego z przyjaciółmi, rodziną czy kimkolwiek (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie będziesz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. Ok., więc. ZACZYNAMY! NIE ważne ile masz lat. NIE potrzebujesz specjalnej wiedzy lub talentu. NIE musisz przeglądać stron internetowych, NIE musisz nigdzie dzwonić czy klikać w bandery, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko, czego potrzebujesz to: - Konto w banku ( Internetowe, lub nie ) - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! Jeżeli masz minimum 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz To wejdź nawww.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13 lat możesz mieć już własne, prawdziwe konto w banku. A oto moje instrukcje: KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, że aby coś otrzymać musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze, co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki - "jeśli nic nie zainwestujesz – nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać! Tak, więc: 1. Przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe tytułem: "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej." CHCĘ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć .• Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1. Nr konta: 94 1240 3389 1111 0010 1498 9110 2. Nr konta: 92 9012 0004 0016 5637 3001 0001 3. Nr konta: 22 1140 2004 0000 3102 4776 5175 mbank 4. Nr konta: 97 1140 2004 0000 3702 5056 9547 5. Nr konta: 50 1020 5558 1111 1143 4990 0016 PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr 1. i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą! KROK 2 2. Gdy już przelałeś 5zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy, następna rzecz, jaką musisz zrobić to skopiować tekst z tej strony, następnie konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2, 3, 4, 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA POZYCJĘ NR 1, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ! ZAPEWNIAM CIĘ! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z książki mailowej albo reklamując na swojej stronie WWW – tak jak ja to zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się), ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie, przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić! POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały tylko 5 zł i 30 minut swojego czasu. "Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko, co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać, 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl też mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!" Tomasz, Warszawa "Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? - DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO - wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie, bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej! Dziękuje jeszcze raz!" Justyna, Strzelce Opolskie "Byłem zaskoczony, kiedy zobaczyłem moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9440zl. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie super kompa! Nareszcie! Dzięki, dzięki, dzięki!" Ryszard, Gdańsk "Mam 14 lat i wziąłem udział w tym planie (dla ścisłości mam konto w banku od 13 lat), powysyłałem maile, zrobiłem stronę i ogólnie zapomniałem o tym. Po miesiącu sprawdzałem w Internecie stan mojego konta i normalnie spadłem z krzesła. Na moim koncie było ok. 15000zł (byłem wtedy tak podniecony, że zapomniałem dokładnie ile było wtedy kasy na koncie). Bardzo, bardzo dziękuje!" Marcin, Białystok Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo, co Ty teraz w tej chwili, czytał to i się zastanawiał. A wystarczy troszkę matematyki: Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać tą wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to, co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje. Wówczas będzie już o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200= 25), więc dalsze 1000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje. Z tych 1000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000= 125), więc dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście. A z tych 5000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób, które się udziela (12.5% z 5000= 625), więc kolejne 25000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ! I teraz, z 25000 ludzi, możesz spodziewać się, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25000= 3125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu! Więc dostaniesz: 15 625 złotych! (3125 x 5zł). Więc, jak Twój numer znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas na to by zbierać pieniądze! Przez 30 dni, te pieniądze będą wysłane przez kilka tysięcy ludzi tak jak Ty to zrobiłeś! Powodzenia! Proszę, nawet, jeśli się jeszcze nie zdecydowałeś(aś), nie wyrzucaj adresu tej strony. DOBRZE CI RADZĘ! Mało, kto wierzy ze można tyle zarobić, ludzie są bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jest naprawdę realne, a te 5 zł to nie dużo. Tu nie ma żadnego ryzyka! Tylko zyski! Zachęcam Cię jeszcze raz do wzięcia udziału w tym wspaniałym planie < WYSOKICH ZAROBKÓW ! !

No ja jeszcze w domku. Wykapalam sie, zjadlam zupke... i sobie siedze. Do lekarza pojde spacerkiem. Mam nie daleko, a troche powietrza trzeba zaczerpnac :) Musze zakupic portki ciazowe. Jensy jeszcze wlaza na mnie, ale przeszkadza mi te wbijanie sie pasnicy w brzuszek. Wiec trzeba sie rozejrzec. Bluzeczki mam. Ostatnio kupowalam sporo tunik, wiec sie teraz przydadza :) Przydalo by sie cos zrobic z odrostami... No, ale jakos nie mam narazie weny na pojscie do drogeri po farbe. Aha KAte, lozeczko sliczne. Jak nie bede brala po bratanicy to chyba podone zamowie :) Oj Mala, tyle imion. Dla mnie to nadawanie 2 imion dla dziecka to tylko robienie klopotu. A i tak pewnie mowisz do niego inaczej... A jak twoje dzieci maja na imie??

Gość kate1025
normalnie się dzis wsciekłam, czekałam jak głupia na kuriera nawet po paczki nie wychodziłam, w koncu po 14 dzwonie do niego a on mi mówi, ze zostawił paczke u sąsiada!!!!bo mnie w dmou nie było, co za debil, dzwonił na domofon, który nie działa, szwendał się po sąsiadach zamiast zadzweonic na dzwonek przy drzwiach albo chociaz zatelefonowac czy jestem w domu, to on zostawia przesyłkę za 200zł u jakiegos menela ( bo ja mam głównie takich sąsiadów), nie zostawiłam na nim suchej nitki i powiedziałam, ze złoze skargę do goscia z allegro, normalnie porąbany gosc. Spytałam go czy jakby to był samochód to kluczyki by zostawił u sąsiada? jednak sa mega inteligenci na tym swiecie, zamiast zadzownic to mi lata po klatce do sąsiadów..... co do imion to u mnie w rodzinie drugie imiona dzieci dostaja po dziadkach więc Milena bedzie miaąła na drugie Ewa i po problemie pączkowa rodzic moge w swojej koszuli, zresztą nie wyobrazam sobie inaczej , mala w spodniach to by ci raczej cięzko było:P a po 2 cesarkach bedziesz rodzic naturalnie? nie podoba mi sie tylko, ze w szpitalu dzieci ubierają w ciuszki szpitalne, chyba będę przebierac moją kruszynkę:) Nowa powodzenia u lekarza

Dzieci moje sa polskie z poprzedniego malzenstwa,wiec poprostu Klaudia i Konrad.Imie mojego meza Leonardus,mozna oficjalnie skracac na Leon.Czasami podoba mi sie jak moja corka mowi do niego ''Leonardus'',a mowienie do rodzica po imieniu to norma w holandii. Nie moge rodzic naturalnie.....szkoda :( bo w domu jest lepiej niz w szpitalu.

JUZ SIE ROZKRACZYLAM I WPLACAM KASE!!! NAIWNIACY NA INNYM FORUM!!!

hehe :P naciagacze... Ja juz po wizycie. Lekarz ok, jak na pierwsza wizyte. Zrobil mi usg brzuszne. Powiedzial, na kiedy termin- 24 wrzesien :) Dal skierownie na badania moczu i krwi. I toxo. Powiedzialam, ze leczylam sie na toxo ok rok temu. Dal bez zadnego ale :)Zalozyl karte ciazy... Nastepny termin wizyty za ok4 tyg :) Mam zadzwonic i sie umowic. CHyba ze sie wczesniej cos bedzie dzialo... Aha... duphastonu mam nie brac. Powiedzial, ze jesli nie mam plamien, nie boli mnie brzuch to nie ma takiej potrzzeby :) Siedzialam 30minut u niego. I to dla mnie jest konkretna wizyta w czasie ciazy :D Ale mnie zasypalo... jak wracalam piechta od gienia... Mala a twoj maz ma juz dzieci czy to jego pierworodne?? :)

Mala sory za osatnie pytanie, mozna zle je zrozumiec, ale mam nadzieje ze Cie nie urazi :)

No to NowaTu trzeba tabelke uzupelnic ;) Przy okazji mozesz mi zmienic na 25tyg ;)

Szukam spodni ciazowych na allegro... no i wszystko mi zajezdza tandeta... Aha Fifi jak tam pierwszy tydz w pracy :D

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI..................@ malawronka..............25................22............ ..........03.03.2009 kate1025..................25.................5.......... . .........02.08.2009 pączkowa..................25................8........... ...........16.07.2009 mala30..................... .33.................12...................20.09.2009 NowaTu24.................24................15(2zCLO) ......... 17.12.2009 Fifi 140000................28.................5.................. ...10.12.2009 Marii7.......................20.................1....... ..............21.12.2009 Kasiekkkk.................28..................8......... ............29.12.2009 ZACIĄŻONE ........... tydz.............termin.........chlopiecCZYpanna pączkowa...............27...............23.04.2010...... .........Olek kate1025................27...............15.04.2010..... . ....Milenka mala30....................25................31.05.2010.. . ........??????????? NowaTu24.................8................24.09.20010.......... ......../????????? MAMUSIE.........DATA UR.......URODZONY.......IMIE......waga.......cm malawronka.....14.11.09........36 tydz.......Filipek......3200.........55 Juz :) Portki ktore mi sie podobaja maja kosmiczna cene :P I dupa nie wiem co robic :D JAk zacznie sie lata to kupie dresy i juz, a tak... kicha

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI..................@ malawronka..............25................22............ ..........03.03.2009 kate1025..................25.................5.......... . .........02.08.2009 pączkowa..................25................8........... ...........16.07.2009 mala30..................... .33.................12...................20.09.2009 NowaTu24.................24................15(2zCLO) ......... 17.12.2009 Fifi 140000................28.................5.................. ...10.12.2009 Marii7.......................20.................1....... ..............21.12.2009 Kasiekkkk.................28..................8......... ............29.12.2009 ZACIĄŻONE ........... tydz.............termin.........chlopiecCZYpanna pączkowa...............31...............23.04.2010...... .........Olek kate1025................32...............15.04.2010..... . ....Milenka mala30....................25................31.05.2010.. . ........??????????? NowaTu24.................8................24.09.20010... ....... ......../????????? MAMUSIE.........DATA UR.......URODZONY.......IMIE......waga.......cm malawronka.....14.11.09........36 tydz.......Filipek......3200.........55 Kate to nie fajnie z tymi ciuszkami ... ja normalnie zabieram rzeczy i sama ubieram jak chce ... NowaTu to super że jest wszystko oki

Gość kate1025
NowaTu absolutnie nie kupuj na allegro spodni, ja wtopiłam, leża nieuzywane w szafie:( całą ciąże przechodziłam w legginsach róznego typu, są tanie i wygodne:)

... A ja sobie nie śpię, bo przecież po co ... :( ach nie dość, że złapałam konkretnego doła (oczywiście leżąc w łóżku i nie mogąc usnąć człowiekowi różne rzeczy do głowy przychodzą) to jeszcze strasznie mnie rwie lewa ręka, ale to tak strasznie strasznie, nie ma opcji na leżenie bo boli jeszcze bardziej :( coraz gorzej ze mną :(

Gość kate1025
oj bidulko:( ja tez mam problemy , jedna noc ok, druga tragiczna, dlatego później spie do południa, wychodze z załozenia, ze i tak nie mam wiele do roboty a teraz trzeba pospac bo niewidomo jak bedzie spala Milenka a na dzis mam całą górę prasowanka, super:(

spałam chyba tylko ze 3 godz ... a tak to tylko tak leżę i jakoś zasnąć nie mogę :( może jak będę wymęczona to nadchodząca nocka będzie dobra ... mam taką nadzieję. Mam mężulka do końca następnego tygodnia w domku ... więc będziemy razem się lenić jak mopsy.

Właśnie wróciliśmy z dzidziulkowych zakupów :) Dostałam kartę rabatową z której zawsze będę mogła korzystać podczas zakupów. Czyli w sumie zostały mi tylko do kupienia kosmetyki, biustonosz do karmienia, i proszek do prania (dostałam trochę jelpa od siostry, na pierwsze pranie starczy ale i tak muszę kupić żeby było na później) chyba to na tyle choć pewnie jeszcze coś mi wpadnie do głowy. Dziś jedziemy jeszcze kupić karnisze bo już dawno mieliśmy kupić i jakoś zawsze nie było czasu.

Gość kate1025
a ja myslalam, ze juz wszystko masz:) nieźle:) to co jeszcze kupowałas?

Gość kate1025
temacik nam umiera, moze czas zacząć nowy? co wy na to? moze będzie więcej przyszłych mamusiek?

A ja mysle ze wcale nam nie umiera :) Tylko nie zawsze piszemy tyle :D Hehe jednak przez ten roczek sie poznalysmy... Nawet osoby w realu nie wiedza tyle o mnie co wy... I jestem przeszczesliwa ze trafilam akurat na ten topik, a nie zaden inny :) Nie raz sie rozpiszemy, ze hoho. No a na drugi dzien juz sie nie chce :D Kate co do leginsow. Przy twojej figurze to i spoko, przy mojej... brak slow :D Nie bede robic z siebie klauna i na swoje wielkie 4 litery naciagac takie male spodeneczki. Hehe :P Nie wiem... najwyzej wydam te sto pare zlotych i kupie w sklepie u nas w miescie, ale chociaz konkretne. Aby do ciepla, potem pojda w ruch dresiki, jakies rybaczki i kiecki :D

Kupiliśmy wanienkę, paczkę pampersów, chusteczki nawilżane, patyczki do uszu, płatki, jednego bodziaka (potrzebowałam takiego zapinanego z boku) jeszcze jedno prześcieradełko, majtasy poporodowe, ceratkę pod prześcieradło, jeszcze pieluszek tetrowych dokupiłam ... no i mężulek wybrał książeczkę "pierwszy roczek z życia synka" co można wklejać zdjęcia i opisywać różne rzeczy :) już zaczęłam wypisywać :) Przyszły zamówione paputki tygryski ... słodziakowe są :) NowaTu ja noszę leginsy a do chudych nie należę ... ale są bardzo wygodne i do tuniczek w sam raz :)

Gość kate1025
oj Nowa Tu nie przesadzaj z tą figurą, jak legginsy włozysz do tuniki będzie super, nie takie maszynerie chodzą, grunt to czuc się dobrze we wlasnej skórze, ale nie namawiam, jak chcesz kupic spodnie to zainwestuj i przymierz w sklepie, ja na allegro kupiłam za 60 zł i są to pieniądze utopione niestety, rozmiar tych spodni jest mega:) jakbym przytyła jeszcze 30 kilo to by moze pasowały:) ja sobie ostatnio kupilam superowe dzinsy z przeceny , nie zapinam się ale kupiłam na potem a co:) pączkowa to ty juz się mozesz spakowac:)

Oj dobrą miałam nockę ... całe szczęście. Wczoraj mówiłam do Oleczka, żeby siedział sobie w ciepłym brzuszku jak najdłużej, aż wiosenka zawita, a mamusia już wytrzyma te niedogodności :) Mam już chyba zimową chandrę :o Niby nie kłucę się z M, ale jakoś tak atmosfera jest taka nie bardzo, albo mi się wydaje ... choć pewnie to mi z tymi moimi hormonami coś tam się w główce roi. Idę na 11 na ćwiczonka więc może jak pogadam sobie z babeczkami i poćwiczę troszkę to mi się poprawi humor ... no i idziemy dziś do mojej siostry i Jasieńka :) Nie wspomnę już o tym, że w domu sajgon taki, że szok ... ale chyba dopiero jutro będziemy sprzątać, dziś wieczorem może M założy karnisze ... bo oczywiście kupiliśmy ... pozostają jeszcze tylko firanki Właśnie się wydarłam na M :o ... bo oczywiście ledwo wstał to już poszedł grać i ryczą te jego głośniki mi tu ... wrrrrryyyy ... coś dziś jestem na granicy załamania nerwowego :( Kate zaraz z początkiem marca wezmę się za pranie i prasowanie wszystkich rzeczy i poukładanie ich jakoś sensownie bo normalnie się nie mieszczę, wszystko upchane, a to tylko rozmiary 56 i 62 :o ... dokupię jeszcze resztę rzeczy i pod koniec marca już się spakuję ... i tak pozostanie tylko czekać na sygnał ;) Wczoraj jak byliśmy w sklepie to widziałam na żywo twoje łóżeczko ... fajniusie :) było jeszcze siedzonko do karmienia z tej serii, ale przewijaka nie widziałam ... może pokaże sie jeszcze na allegro

NowaTu,ja osobiscie legginsow nie moge nosic bo mi sie sciagaja.Kupilam bawelniane spodnie ciazowe.Nogawki sa rozszezone wiec czujesz sie w nich super komfortowo,no i oczywiscie maja specjalny pas na brzuszek.Jestem bardzo zadowolona.Piore i zakladam.Ja mam wszystkie ubrania waskie i male,wiec kupilam specjalna bluze ciazowa rozpinana i tez jest super,bo w innych sie nie dopinam. Czekam zeby sie zrobilo cieplo,bo juz druga kurtka jest ciasna i to nie jest kurtka typowa,tylko na narty. Paczkowa,a zmiane poscielowa masz do lozeczka?

Ja pościeli na razie nie kupuje, kupiłam tylko prześcieradełka. Nawet w szkole rodzenia położna mówiła, że na początku dziecko przykrywać lekkim kocykiem. Ja mam leginsy ciążowe na brzuszek i są super ... ale mam też jeansy i sztruksy, które kupiłam na początku ciąży.

Sobota... urodziny mezusia, a ja na niego wkurzona na maksa ;/ Wczoraj tak mnie wkurzyl... Wiedzialam ze tak bedzie. I dupa na jego urodziny fige dostanie ode mnie. Jestem zla i juz... Ryczec mi sie chce, ale nie bede bo potem Dzidzia bedzie marudna :)

Robilam porzadki w szafie. Mysle wyrzuce jakies stare zurzyte szmaty... no i troche luzniej sie zrobilo :P I tak zaobserwowalam ze mam chyba z 2 tuziny koszulek polo na lato, ale w tym roku z nich nie skorzystam :D No to kupie sobie jedne leginsy i zobacze jak sie bede czula... Moze mi przypasi :D