Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jea 25

czy to wygląda na ciążę?

Polecane posty

Gość Jea 25

Ok 22dnia cyklu dostałam jakby takiego plamienia, które zawsze mam przed okresem-zwiastuje okres. Miałam spore stresy i jescze przeziębienie i to plamienie było leciutkie, potem minęło, potem znowu jakiś dzień mialam i tak w końcu 30 dnia cyklu dostałam normalny okres. Do tego podczas 3go ddnia tego okresu dostałam mdłości, troszke słabo mi było (byłam na solarium-to może od tego), dziś drugi dzień nadal mam takie uczucie mdłosci, w ogóle mi się nie chce jeść, odbijało mi sie strasznie wczoraj... Moja mama mówi ze może jestem w ciąży... Czy to faktycznie wygląda na objawy ciąży? To jakieśplamienie w kratke to może, no ale czy po tym dostałabym normlany okres? Dodam że z moim partnerem używaliśmy prezerwatywy plus stos przerywany więc raczej niewielkie ryzyko zajścia w ciąże... Kobiety, napiszcie proszę, jeśli macie jakieś doświadczenia ciążowe to dajcie znać co sądzicie....

Gość brawooooo
napewno ciążą , ja mialam takie objawy i były 5-raczki.

Gość ciaza jak byk

Gość mamusia Ami
dzieciak idź po test i nie zawracaj głowy, a stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji

Gość Jea 25
nie jestem dzieckiem, nie sądziłam że na forum o ciąży itp potraktujecie mnie w ten sposób. Myślałam ze są tu kulturalne osoby :>

wyglada na to ze powinnas zrobic sobie test a nie zakladac kolejny glupi temat, jest tu takich miliony

O kur** znowu???????? Idź babo zrób test i nie zawracaj gitary.