Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulek 888

czy kobieta 160 cm wzrostu moze byc bardziej atrakcyjna od tej co ma 174 cm?

Polecane posty

Gość facettttttttt
pozdrawiam srodkowym palcem ile masz wzrostu> ponreakcji wnioskuje ze nie wiecej niz 160 hahaha

Gość facettttttttt
czyli karlica:P no coz pozostaje ci wmawianie sobie ..

Gość facettttttttt
ale sie pienisz chyba poruszylem czuly pkjakim jest niski karli wzrost hahahhahahahahhaha

Gość jak sie karły wpieniają
to oczywiste inaczej by tu nie wlaziły bic piany :D karły jak sie patrzy

Gość facettttttttt
z tego co widze z spodniach afcet ze mnie:P

Gość mam 172cm
i musze przyznac ze na powodzenie nie narzekam tak samo jak inne moje nizsze kolezanki ale nie ma co ukrywac ze te wyzsze sa bardziej kobiece seksowne maja ladniejsza figurke i nogi:D

małe jest piękne, a wyższym łatwiej w życiu ;) na wzrost nie mamy wpływu, więc po co się wyzywać?

Gość bagietka ...a
ja mam 172 i mi się tam nizsze kolezanki tez wydaja ladne, wy dziewczyny chyba jestescie za wysokie i macie kompleksy skoro tak sie wpieniacie na te niskie dziewuchy i chcecie na sile dowartosciowac :) pozdro:)

Gość facettttttttt
małe jest piękne to wymyslily te karlice aby sie dowartosciowac:P nam facetom maja sie podobac wasze male cycki i karli wzrost? a wam male chuje u faceta tez sie podobaja? skoro male jeste piekne

Gość maly samochod też
takie zardzewialo cinquecento, i mieszkanie tfu kawalerka ;) male jest piekne hehehheh

Gość mam 172cm
nie mowie ze niskie sa brzydkie bo mam tez nskie kolezanki ktore sa ladne ale przyznacie mi racje ze ladna wyzsza lepiej sie prezentuje od tej nizszej nie ma co ukrywac co nie zmienia faktu ze zarowno niska jak i wysoka moga byc ladne i kobiece:)

Gość jacek nicolson
Ehhm... nie, nie może byc bardziej atrakcyjna. Sam jestem facetem, startowały o mnie dwędziewczyny równolegle, śliczna 160 cm wzrostu i brzydsza, 170 cm.Wziąłem tą 170 i jestem przeszczęśliwy, wszystko ma wproporcjach jak tralala, a nooooogi do nieba. tamta byłabardzołądna, ale ciało już nie to. za krótke uda, złe proporcje.