Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba wrobiona

Czy którąś z Was wrobił w dziecko facet???

Polecane posty

Gość chyba wrobiona

Generalnie uważam to za możliwe w przypadku, gdy to facet dba o zabezpieczenie. No i mam pewne podejrzenia co do mojego...ja nie chciałam, on chciał i ...ech same wiecie

Gość chyba wrobiona
I jeszcze temat sformuowałam niegramatycznie...to wszystko stres!!! Czy którąś z Was facet wrobił w dziecko!!! Tak jest dobrze

Znam odwrotny przypadek. Mój kolega został wrobiony przez laskę... :] (przebiła gumkę)

Gość aniulka 1234
Myślę, że tak sie często zdarzać jak facet boi się rozstania z kobietą, z którą akurat chciałby ułożyć sobie życie. Ale normalny mężczyzna o normalnym poczuciu własnej wartości i akceptujący siebie nie wrobiłby w dziecko swojej partnerki, tego jestem pewna.

Gość chyba wrobiona
Podejrzewam, że przebił gumkę. Nie będę się rozpisywać dlaczego mam takie podejrzenia. A jeśli to zrobił, to znaczy, że jest nienormalny!!! Ciąża jest pewna.

Jeśli to zrobił to tak.... No to teścik po 2 tyg sposunku :p

Gość mnie wrobił
Jeśli mozna to tak nazwać. Nie zabezpieczalismy się to fakt. Kochaliśmy się bardzo, ale nie planowałam jeszcze dzidziusia. Jednak on specjalnie "zalewał" przez miesiąc o czym dowiedziałam się już bedąc w ciąży. Wcześniej nie byłam pewna, zresztą nie miałam zbytniego doświadczenia;) Teraz nie żałuję. Mamy cudownego synka:)

Gość aniulka1234
Mój mąż mówił mi, że jego koledze przestało układać się w związku i robił wszystko, żeby wrobić w dziecko swoją panienkę. Ja na szczęście wiem, że moja wpadka nie była ukartowana, bo nie wiem czy chciałabym być z facetem, który postąpił wbrew mojej woli zwłaszcza w taki poważny sposób. Przecież to zmienia całe życie... :(