Ona ... 0 Napisano Luty 23, 2009 Hej. od 3 miesiecy uzywam Jasminelle-leczniczo. Byłam u gin we wtorek tydzien temu i na usg wyszło cos w macicy. Podobno wyglada jak cialko ciazowe ale to nie jest ciaza napewno. I robiłam dokładniejsze USG i lekarz w sumie tez nie wiedział, co to. Wyglada na ,,przymocowane\" do ścianki macicy... razem sie wszystko rusza i 4 dni temu zauwazyłam tak jakby 2 kropelki takiej brązowawej, brudnej krwi. I lekarz na zdieciu z USg napisał,,twór\", podobny do mieśniaka. Jakie u Was były objawy, jak dowiedziałyscie sie o tej chorobie, jak sie nią leczy i wogole? Mam dopiero 20 lat. Gdzies czytałam ze przyczyna miesniaków moga byc te leki anty.. Ale sama nazwa mnie przeraza. Powiecie cos o tym? jak to sie leczy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Luty 24, 2009 dziekuje za wyczerpujace wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu2008 0 Napisano Luty 24, 2009 poszukj dobrze, bo wydaje mi się, ze gdzies juz jest topik o mięśniakach-tam powiedzą Ci dokłądnie o co chodzi, a najlepeij porozmawiać z ginekologiem, bo mięśniaki to poważna sprawa-mogą prowadzic nwet do niepłodności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Luty 25, 2009 Dzieki lulu ;) na szczęscie lekarz powiedział ze to krew, z poprzedniego okresu i czasem sie tak dzieje ze zostaje w macicy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach