Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mika90kotek

wpadka w ostatnich dniach blistra przed odstawieniem?mozliwe?

Polecane posty

Gość Mika90kotek

Hej dziewczyny:) mam taki problem czy mogę współżyć w dzien ostatniej tabletki z blistra bez obaw ze wpadne?? tylko ze ten blister ma byc ostatni bo chce odstawic tabletki na pare miesiecy i nie wiem czy moge wspołżyc zeby nie wpasc;/ prosze pomóżcie..... plissss

Gość Mika90kotek
no wlasnie chcialam jeszcze ostatni raz bez:) przed odstawieniem i dlatego pytam czy moge wpasc w tych ostatnich dniach bez dodatkowego zabezpieczenia?:(

Jeżeli już później nie będziesz brać tabletek to nie wiem czy to będzie takie bezpieczne. Różnie to bywa.

Gość Mika90kotek
ten blister konczy mi sie w srode i myslalam ze jak biore tabletki to kazdego dnia jestem zabezpieczona ale w sumie jak pozniej mam juz nie brac to moze nie bedzie to az takie bezpieczne jak np zrobie to jutro bez innego zabezpieczenia:(

Gość Mika90kotek
wiec chyba nici z ostatniej przyjemnosci:( szkoda ale ok dziekuje za rady:):)

Wiesz co by musiał Ci ktoś inny doradzić bo ja już nie biorę tabletek z 1.5 roku. A z prezerwatywa nie jest przyjemnie ? A może stosunek przerywany ?

Gość kolezankaMika
przerywany robilismy przed tabletkami dluzszy czas wiec juz nie bardzo chcemy;/ a z prezerwatywa to juz nie jest to:( ale w kazdym razie dziekuje ze chcialas pomoc:)

Gość Mika90kotek
przerywany robilismy przed tabletkami dluzszy czas wiec juz nie bardzo chcemy;/ a z prezerwatywa to juz nie jest to ale w kazdym razie dziekuje ze chcialas pomoc:):):)