Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkaaaaaaaaaa

najstarsze dziewice na caffe? sa tu takie? ile macie lat?

Polecane posty

Gość Oczy uroczne
My właśnie planujemy pierwszy raz. Idziemy do ginekologa, aby zadbać o antykoncepcję. Niczego nie żałuję. Czekałam na odpowiedniego mężczyznę i sie doczekałam :-). Planujemy ślub za kilak miesięcy. Wszystko w normie. W mojej normie :-).

Gość gosiiaaaa
Oczy uroczne a facet doswiadczony jest? jak zareagowal na to ze t dziewica?

Gość bulkare
hm... a ja to zrobiłam w wieku 22 lat z facetem którego nie kochałam ale lubiłam... bo było mi już wstyd. i tak własnie czułam że im dłużej pozostane w stanie dziewictwa, tym trudniej będzie mi pozniej sie rozbudzic seksualnie i powiedziec nawet partnerowi, że jeszcze nie tego. nie żałuję.

Gość psychoza84
Ja 24, rocznikowo 25 lat 🖐️

Gość Oczy uroczne
gosiiaaaa facet był wczesniej z jedną kobietą. ucieszył się, że pierwszy raz będzie z nim. Bardzo nie lubi mojego poprzedniego faceta, z ktorym nie zdecydowalam się wspolzyć. Więc pewnie ma powod do dumy ;-).

Gość ja miałam 27
..kiedy zrobiłam to po raz pierwszy. I żadnego problemu, z powiedzeniem o tym facetowi (który nota bene facetm "moim" nie był i nie jest :P jest...przyjacielem), zresztą on o tym doskonale wiedział, jak i całe grono moich przyjaciół, bo nigdy nie uważałam tego za jakiś temat tabu ;)

Gość nommm
a dlaczego to z nim zrobiłaś?

Gość nommm
sto lat sto lat niech żyje nam

Gość nommm
a szkoda by było jako dziewica nie?

Gość hehe ktoś dobrze powiedział
ze dziewice są zdesperowane i zdziwaczałe, czytam tu wypowiedzi niejakiej dziewicy niuni to az żal mi kobiety, nie dość że złośliwe zdesperowane to jeszcze przekonane że piękne i mądre , no ale wzbudza uśmiech politowania i wy też możecie takie się stać. szkoda zycia i najpiękniejszych lat na trzymanie błony i mylne uzasadnianie że jest ona certyfikatem szacunku dla samej siebie.

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa
sa dziewczyny ktore zrobia to z byle kimz by miec to za soba a sa takie co chca zrobic to z kims koo kochaja co w tym zlego? jak nie spotkaly takieo to sa dziewicami dlaczeo zaraz sa komentarze ze cos z nimi nie tak?

Gość nic na sile ale....
dlugie dziewictwo a w konsekwencji brak udanego zycia seksualnego to szkodzenie wlasnemu organizmowi jak nie ma z kim to trzeba cierpiec, nie na wyjscia