Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramzesownia

Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwalą?

Polecane posty

Gość Liiiilenka
Ludzie wiecej serdecznosci!!!!

Gość a tu przyklad
"Mnie tez irytuja podpisy "ja i moj przyszly maz" albo przy nazwisku "niedlugo Nowacka"...to jest zenujace...albo po 40 fotek dziecka. A poza tym czasami mozna sie posmiac..mega paszczury, foto fatal a ktos pisze "slicznie wygladacie kochani..."....Albo podpisy pod fotami "Ja i Moj skarbek ze szlugiem na melanżu" i jakis pener na fotce z lafirynda" a tu przyklad takiej pustej idiotki i dresa http://nasza-klasa.pl/profile/14241779/gallery/41 :D http://nasza-klasa.pl/profile/14241779/gallery/25 http://nasza-klasa.pl/profile/14241779/gallery/33 http://photos.nasza-klasa.pl/15469937/33/main/a6cf4f8213.jpeg "Ja i mój przyszły (mam nadzieje) mąż, hehe :)..." "Ja i moje Niunio:*" "A to jaaaaaaaa:)...jakby ktoś nie wiedział" :o

Gość Kwiatuszek Różyczka
DO WALENCJI PRYMITYWA!! przeczytaj wszystkie moje komentarze na ten temat a potem się wypowiadaj!!!! Dobra skoro ja jestem taka zaZDROSNA I WOGÓLE DLATEGO O tym mówie ze to prymitywne co ludzie wruzcaja na nasza klase i idiotyczne, wobec tego dla takich jak ty zamieszcze swoje zdjęcia i niech sie wszyscy patrza jak sie bawi i na jakim standardzie sie zyje a nie jezdzi na wakacje na maksymalnie Tunezje bo Polaków po świecie tych mieszkajacych w Polsce to ja rzadko kiedy widywałam w porzadnych, eleganckich hotelach, nawet na wyporzyczenie auta nie maja!! a do miejsc które jezdza i w hotelach które sypiają to miejsca gzdie zaden nadziany człowiek nie pojedzie ani sie nie przespi!! kapujesz!!! bo 5 gwiazdek a 5 gwiazdek to jest zasadnicza róznica!!! polacy nacuja w hotelach dla nich przeznaczonych!!! i dla mnie jest to żałosne! a moi najblizsi mi znajomi, tez zdjęc deblistycznych nie dają bo zyja tak jak ja i wala jakas Tunezje!!!!! tylko ci najubozsi i najgłupsi i nowobogatcy daja takie prymitywne zdjęcia z idiotycznymi opisami i ja sie z nich smieje zgadza sie! bo jak tu sie nie smiac, jak kiedys tez słysze jak taki mówi ty wiesz byłem na wakacjach, wydałem 6 tys, a ty co nigdzie nie byłes?to jak to?? to kiepsko cos u ciebie.... I to jest Polak burak 6 tys wydał, zenada to ja nie wiem gdzie on spał, co jadł i gdzie bywał, sorki ale 2000 tys euro to jest nic!! jak stolik na porzadnej imprezie kosztuje od 500 euro, butelka wódki 300 a ten pieprzy 6 koła wydał. dałny jestesta

Gość mlCzarna
o kurwa... ludzie jesteście żałośni... chyba najbardziej przeszkadza to ludziom którzy sami nie mogą pochwalić się zadnymi osiągnięciami. sami nie możecie nic pokazać... a jesli już tak bardzo was to wkurwia to po huj wchodzicie na nk??

Gość Lesugenop
Prawda jest taka ,że ludzie nie daja zdjec z zagranicznych wycieczek zeby sie pochwalic. I opisy pod nimi wcale o tym nie swiadcza. OPISY te sa po to zeby znajomi, rodzina wiedziala gdzie bylismy na wakacjach- bo to jest informacja co sie u nas dzieje. Mi sie wydaje ze osoby ktore sa tak negatywnie nastawieni do naszej klasy to osoby tzw ZAZDROSNICY z kompleksami. W ogole po co bywacie na naszej klasie ? Po to zeby poogladac zdjecia czyjes i sie ponabijac? Sorry, ale wezcie pod uwage ze nasza klasa to kontakt z dalszym kuzynostwem, rodzina ktora chce widziec wasze dzieci, waszego meza, i w ogole zdjecia z wakacji bo to nosnik informacji co u was sie dzieje.

Gość MartyneczkaSkakaneczka
Bardzo fajny temat. Mysle jednak że nasza klasa jest bardzo fajnym portalem. Lubie go bardzo bo odnalazlam znajomych z liceum, a nie mialam z nimi kontaktu przez piec lat. Takze super:)

Gość kartka papieru biała
Ja tez uwazam ze jednak NK też dla ludzi ale normalnych !!!:O CZĘSTO SIE SPOTYKAM Z TYM ZE ZNAJOMI KRZYCZĄ DO MNIE : więcej fotek daj ...:O ale po co ?!?!?! mam jedno ze szkolnych lat i dwa z rodziną na spacerze i uważam ze wystarczy ... a najlepsze to jest to ZOBACZCIE CO LUDZIE WYPRAWIAJĄ!!!!!!!!! http://naszaklasa.blox.pl/html/1310721,262146,169,170.html?5,1

Gość ten link nie dziala

Gość doop
Wcale nie. Ludzie normalnie wlasnie daja zdjecia zeby pokazac innym co robia. LUDZZIE od tego jest ten portal!!!

Gość Tante-erama
ja tam nie mam konta. Mialam ale zlikwidowalam. I poczulam ulge. Nie musze patrzec na te wszytskie wyidealizowane pary, ktore udaja szczesliwe itd.

polaczki to straszne obłudniki i do tego mają manię wielkosci, jestescie wszyscy zerami, pokazujecie fotki pod big benem, ze niby po londynach sie robijacie, a tak naprawde zapierdalacie tam na zmywaku az sie kurzy, ech matołki

Gość wspaniała Kobieta
tez się nabijałam z tych zdjęć na naszej klasie i prostactwa, ale teraz doszłam do wniosku, ze to idealny portal dla ludzi szukajacych dobrych partnerów, po co sie przemęczać, jak można wejść na nk i tak sprawdzić takiemu wykształcenie, z czego zyje, jak mieszka, gdzie jezdzi na wakacje, co lubi i jak dba o swoją kobiete, i juz wiadomo z kim ma sie do czynienia i czy warto poderwac, jak go zona tak chwali ze taki super, jak on zone pokazuje. zawsze zone mozna zmienic jak i męża tez, bo zony obwisają po porodach - brzuchy, piersi i wogóle i facet szuka kochanki, a potem wymienia sobie zoneczke. if you wanna be reach you have to be a bitch. wszystko z tej klasy mozna obczaić.dlatego drogie Panie dziekujmy za ten portal, a wy kobiety pokazujecie nam swoich facetów chcemy ich obczaic!!

Gość popieram wspanialą kobiete
Ta dziw... co zdobyła tego faceta musiała sie nameczyc zeby go wykombinowac, a tu go masz od razu na nk. wiadomo ze zona to rodzaj prostytutki wiec nie ma sie co obrazac

Gość Lalejda
Nasza klasa to obciach. Coraz wiecej osob rezygnuje z tego portalu,

Gość widze tu mase zazdrosnikow
jak zwykle ta urocza polska zawisc i zazdrosc. po co wchodzicie na nk i podgladacie cudze profile skoro to takie "wiesniackie" i dla debili? owszem, zdjecia ktore czasem pojawiaja sie sie na nk i komentarze sa po prostu w zlym guscie, nie mowiac o tym,ze nie swiadcza najlepiej o inteligencji autora, bo jak nazwac profile ogolnodostepne gdzie dziewczyny pozuja w bieliznie prosto z sex shopu, przeciez na taki profil moze wejsc ukochany chlopak, ku;pel ale tez sasiad z klatki, tata czy babcia. no ale to juz ich sprawa. ja wiem jedno- nie wlaze na profile obcych ludzi zeby sobie poogladac, mam 60 przyjaciol - tylko dla nich moj profil jest dostepny. nie naleze do zadnych "rodow", czy "tylko najpiekniejsze polki" i innych niewiadomego pochodzenia kont. a to,ze ktos wstawia zdjecie z wakacji w hiszpanii to nie znaczy,ze chce sie pochwalic i pokazac innym jacy sa maluczcy. moze to akurat bylo jego marzenie? a moze jedyne ladne zdjecie jakie mial? no bo chyb ladniejsze sa zdjecia z blekitna woda, sloncem i palmami niz np na tle blokowiska, kwestia chociazby kolorow! ja lubie ogladac zdjecia znajomych jak sie zmienili, nie zazdroszcze im niczego, bo czuje sie spelniona! wam tez zycze zebyscie znalezli sobie jakis cel w zyciu i spelniali marzenia,zamiast wylewac zolc na innych za to,ze im sie udalo i sa szczesliwi!

Gość zymannka
proponuje nie wchodzic na nasza klase skoro tyle zawisci i zlosci w was. To jest w was. Poki nie macie dystansu, nie powinniscie tam wchodzic

Gość wspaniała Kobieta
nalezy wchodzic na naszą klase!! tam mozna obczjac facetów!! sa jak na tacy podani!!! wszystko wiadomo kto jest jaki!! lepsze to niz portale randkowe!! bardzo polecam nasza klase!!! bardzo!!! mezczyzni piszecie wiecej czym sie zajmujecie!!! i wiecej fotek!! złodzieje chcieliby zobaczyc wiecej domu i tego co macie w srodku!!! koleklcje obrazów i innych rzeczy. Chce wiecej zdjęc na NK!!! domgam sie!!!

Gość wspaniała Kobieta
WIECEJ ZDJEC !!! dawajcie wiecej zdjęć!!!!!!!!

Gość wspaniała Kobieta
a i jeszcze chce wiecej zdjęć z waszego rozmnazania się !!! chce wiecej!!! chce ogladac wasze brzydkie niemowlaki ze zwiotczałą skóra takie zaraz po porodzie!! absolutnie duza ilosc zdjęć dzieci!! chce wiedziec jakie rodziny bede rozbijac!! zeby te mamuny płakały co je spotkało!! wiecej zdjęć!!!

Gość wspaniała Kobieta
szukam faceta z wielka posiadłoscią. zdsjęcia waszych posiadłości chce zobaczyc!!!

Gość megazynka
Ja postanowilam nie wchodzic na ta strone od srody popielcowej az do wielkanocy

Gość MUNDRY
A ja wróce do tego przykładu...dziewczynko jeśli nie masz szczęscia w życiu i nie znalazłaś jakiegoś fajnego chłopaka, którym możesz sie pochwalić, tylko pewnie jakieś brudasy albo lalusie na raz, to widocznie z Tobą jest coś nie tak a nie z kimś. A ty jesteś dobrym przykładem takiej pewnie idotki co...Serdecznie pozdrawiam mądra głowo :-))))))))))

Gość katmanderka
Uwazam że nasza klasa to swietny sposob zeby kogos spotkac. Np. gdy bylam zagranica, nie znalam nikogo- weszłam na nk i znalazlam ludzi z tego miasta gdzie mieszkalam i w ten sposob poznalam innych:)

Gość a tu przyklad
MUNDRY "A ja wróce do tego przykładu...dziewczynko jeśli nie masz szczęscia w życiu i nie znalazłaś jakiegoś fajnego chłopaka, którym możesz sie pochwalić, tylko pewnie jakieś brudasy albo lalusie na raz, to widocznie z Tobą jest coś nie tak a nie z kimś. A ty jesteś dobrym przykładem takiej pewnie idotki co...Serdecznie pozdrawiam mądra głowo " To do mnie bylo? Mozesz sobie wsadzic gdzies swoja teorie, bo mam faceta przystojnego i inteligentnego a nie jakiegos wytatuowanego, łysego debila po podstawowce w dresie adidosa:o Tyram takie tepe kuurwiszonki spalone solarium dla relaksu:classic_cool: czy to jasne dla ciebie? Ps Jak znajde jakis fajny profil pustaka z lysym dresem to znowu wrzuce:classic_cool:

Gość wspaniała Kobieta
popieram zdjęcia na naszej klasie!!! wiecej poprosze!

Gość Karolina-emkaeska
Mowcie co chcecie ale moi rodzice po tylu latach odnalezli swoich przyjaciol ze szkol. Naprawdenasza klasa bardzo im pomogla, a wiadomo ze znajomi ktorzy nie widzieli cie tyle lat chca zobaczyc zdjecia twoje w zwiazku z tym moi rodzice zamieszczaja zdjecia z wakacji czy zdjecia dzieci. Wydaje mi sie to normlane.

Gość Lubiczewnka
Bo Polska wciaz nalezy do biednych krajow i nie wsyztskich stac na wyjazd do hiszpani czy egiptu.

Gość BiwatPolnia
NO to sie wpisuje i mowie ze nasza klasa obecnie to kicz. Kiedys byla o wiele lepsza.

Gość MUNDRY
Widze że dobra z Ciebie Debilka jest :-) Albo rodzice Ci krzywde zrobili, a znam tego kolesia i sorki ale studiuje i nie jest głąbem a że uprawia sport to bardz odbrze i tego twojego Kena by rozjebał tak jak Ciebie. POZDROWIONKA GŁUPIA CIPO!!!

Gość foookaaaa
nawet mi sie nei chcialo do konca tego czytac. zastanawiacie sie czemu ludzie pytaja innych - tych ktorych to nie dotyczy, czemu tak robia i po co, nie latwiej jest samemu zapytac ludzi na nk? powiedzcie im co sadzicie na ich temat i zapytajcie o co tam chcecie bo nie bardzo wiem co wy chcecie osiagnac. rozbroilo mnie tez do czego doszlo na tym foum, czlowiek chcac wyrazic swoja opinie musi sie od razu usprawiedliwiac ze on tego nie ma czy tego nie robi zeby zaraz 10 innych forumowiczow nie zaczelo po nim jechac