Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramzesownia

Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwalą?

Polecane posty

Gość prekambrysjka eera
No własnie? Czy sie chwala? Nie sadze. Moze to tak wygladac, ze sie chwala, ale nie sadze. Jakie zdjecia inne mozna dac zeby inni uwazali ze jeste ok? Wg mnie to normalne ze daje sie zdjecia z urlopu bo tylko wtedy robi sie zdjecia. Czlowiek tak na codzien jest zapracowany,ni3 ma czaswu na cykanie zdjec

Gość no po prostu pięknie
A ci, którzy chcą się dowartościować, ale jednocześnie mieć poczucie jacy to oni " cool" i "trendy", wtrącają do rozmowy krytyczne opinie na temat ludzi mających portal na nk i koniecznie dodając zdanie "Ja juz kionto usunęłam" czekają na błysk podziwu w oku rozmówcy. Bo przecież ktoś powiedział, że NK to obciach i ortal dla ludzi z zaniżonym poczuciem wartości więc musowo trzeba się stamtąd wypisać żeby być na czasie... I tak stadko baranów bezrefleksyjnie robi to, co ktoś tam, nie wiadomo kto, una za obciach lub nie- obciach. pozwala komuś innemu narzucać sobie styl życia i jeszcze uważa się za nie wiadomo jak super gościa:-D Na NK nawet ludzie , którzy leczą swoje kompleksy setkami zdjęć stoją wyżej od was, bo przynajmniej próbują walczyć z tymi kompleksami i sami kierują swoim zyciem, zamiast żyć pod dykktando dyktatorów mody, trendsetterek czy co tam jeszcze jest. Jeśli nie macie tam kont, to skąd wiecie kto i co tam robi? Pewno wszystkie macie lewe konta i zaślinione, z wypiekami na twarzy oglądacie galerie innych ludzi żeby zaspokoić ciekawość no i żeby sobie pomyśleć jakie to z nich buraki a z was daaaamyyy bo nie macie konta na NK:-D

Gość olooooooo
Nk słuzy do wykreowania własnej osoby, ludzie tak przedstawiaja swoje zycie w reportażu zdjęciowym żeby wyglądało tak jakby sami chcieli je widzieć. jak za mało mówią zdjęcia to dopisuja jeszcze jakieś info słownie. twórcy NK zrobili złoty interes na psychologicznej manipulacji ludźmi. Ja często korzystam z tego portalu bo daje mi mnóstwo informacji o ludziach których nie znam, wiek , zawód, stan majątku, powiązania z innymi ludźmi , czasami to sie przydaje. Z opisów "o sobie" bardzo często mozna sie zorientować czy nie mamy do czynienia z kretynem :D. A inni jak chcą to niech piszą o sobie dużo i wklejaja fotki. Niejeden człowiek będzie wiedział co z tymi informacjami zrobić.

Gość TO JEST CALKIEM DOBRA WYPOWIED
a dlaczego ludziom przeszkadza, że inni się chwalą? BO TO POLSKA WŁAŚNIE nie czytałam całości topiku, ale to już taki kolejny; dopóki ktoś mówi, że to czy tamto spierniczył, o problemach, chorobach, itd - jest ok; ale każde lansowanie się, chwalenie, itd - w Polsce jest źle widziane, jako nienaturalne, sztuczne, itd... ludzie, a po co epatować publicznie swoimi problemami, trudnościami itd? co jest złego w tym, że ktoś chce się dobrze zaprezentować? to jest NORMALNE, tyle, że mamy nienormalną mentalność...