Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramzesownia

Nasza-klasa- dlaczego ludzie tak sie chwalą?

Polecane posty

Gość karretka
Ja nigdy nie patrze w kategorach zeby nabic sobie znajomych. Po prostu dodaje tych co znam zeby miec wszytskich pod reka i ze jak cos potrzebuje to zeby od razu miec kontakt do innych a n ie szukam po calym portalu.

Gość magda72
Witam ! Ja tez mam juz dosyc naszej klasy. Mialam kiedys 5 fotek, teraz mam tylko 1 i poblokowalam wszystko dla nieznajomych. Jest mi wrecz wstyd za ludzi, ktorzy sie tak chwala. Mieszkam od lat za granica - Australia, zwiedzilam duzo swiata, jednak nigdy mi na mysl nie przyszlo wystawiac zdjecia z podrozy. Zdjecia przesylam rodzicom i siostrze mailowo. Znajomi z liceum - jedna parka - wlasnie pojechali na wakacje do cieplego kraju i w PIERWSZY dzien urlopu wystawili zdjecia z dopiskie ''pozdrowienia z X ''. Jest to naprawde przykre, ze sens tego profilu zaginal. Bardzo milo odnalezc sie ze sterymi znajomymi, tym bardzie, ze wiele z nas nie mieszka juz w rodzinnych stronach. Moja opinia jest taka jak wielu forumowiczow : ludzie ci sa zakompleksieni, ich zycie jest nudne i chca sie dowartosciowac. Nie widze sensu pisania : moj cudowny maz, moja piekna corka, moja willa i moje BMW. Zal mi tych ludzi.Mysle ze jak ktos jest zadowolony z zycia i spelniony w nim, nie widzi sensu chwalenia sie tym. Mozna sie cieszyc z rodzina, ale nie na publiczym proffilu.pozdrawiam

Gość rębaka
nasza klasa to najlepszy i darmowy portal szpiegowski

Gość agent1063
Zgadzam sie z rebaka w 100%.Nawet nie wiecie kto was oglada!

Gość a niech sobie ogladają
no i co z tego? wychodzi na to że ponad 12 mln ludzi jest nienormalnych w tym kraju a zato wszyscy uzytkownicy kafeterii sa wporzo:o:o:o zwłaszcza jak się patrzy czasami na zakładane tematy na ogólnym forum o gównach, pochwach , członkach, żyganiu czy chlaniu czy innych tego typu tematach, na kazdym portalu sa nienormalni ludzie, na nk tez oczywiscie- ale nie wszyscy na litość Boską

Gość nikt nie wyzywa
uzytkownikow nk,ze sa nienormalni.niektorzy sa pozerami.Nie wiem czy bys chciala byc filtrowana przez pewne osoby.Dajesz siebie na tacy.Czasami tez i zbokom

kafeteria za to jest jeszcze lepszym portalem do leczenia kompleksów, podnoszenia własnej wartości i utwardzaniu się w przekonaniu że jesteśmy lepsi od innych :) I NIE WSTYD WAM? hehe

Gość Gogolikma
Mysle ze przesadzacie z tymi komplksami. Znam naprawde duzo ludzi ktorzy nie sa zakompleksieni a daja duzo zdjec bo chca pokazac innym kawałek swiata na zdjeciach. I nie dziwie sie bo sa naporawde w porzadku ludzmi i z mila checia ogladam ich zdjecia. Mysle ze wy macie zakodowane juz w glowach ze jak ktos daje jedno zdjecie to jest ok, jak 2-5 tez, a jak 10 to juz jest beznadzijny i w ogole. A ja wam powiem tylko tyle ze mam znajomych co maja po jednym zdjeciu i to sa dopiero tak zakompleksione osoby ze szok! Poza tym widac ze nie chca utrzymywac znajomosci skoro daja jedno zdjecie i nie udzielaja sie poprzez udzielanie komentarzy

Gość a ja wogole nie pije mleka
nie porownuj kafe z nk tutaj nie podajesz swojego imienia i nazwiska adresu itp polowa tematow to prowokacje ale co z tego

Gość klasasrasa
nie podniecam się ogólnie wycieczkami itd itp ale wkurza mnie w ludziach to, że jak laska urodzi dziecko, to profil przestaje być jej, a staje się galerią i pomnikiem wystawionym potomkowi:o i pojawiają się co kilka dni nowe foty dzidziusia i znowu te same komenty od tych samych osób ale duży, jaki podobny do mamy, niedługo będzie łamał kobiece serca, o jak już ładnie siada itd itp.

Gość mnie bawia komentarze
typu jak ty pieknie wygladasz,jaka ty jestes sliczna,nic sie nie zmienilas-jak zawsze ladna albo ale sie zmienilas-pieknie wygladasz,ale laska z ciebie,nono blablablabla etc.Wszystko sztuczne i falszywe,a ci ludzie tak naprwde sami nie wierza w to co pisza

Gość klasasrasa
albo "nie poznałam cię, tak pięknie wyglądasz, widać ze nowa miłośc ci służy":D takie wymyslanie na siłe...

Gość kajko i kokosz
hmmm.. a dlaczego uwazacie, ze ktos to pisze nieszczerze?

Gość mnie bawia takie komentarze
bo czasami patrzysz na zdjecie i wiesz

Gość Anq
Mnie tez irytuja podpisy "ja i moj przyszly maz" albo przy nazwisku "niedlugo Nowacka"...to jest zenujace...albo po 40 fotek dziecka. Ale nie zeby zaraz kogos kasowac za to ze pisze czym sie zajmuje. Akurat to jest przydatne, bo z ciekawosci przegladajac profile starych znajomych trafilam na kogos kto moze mi pomoc w danej dziedzinie...tak wiec ma to swoje plusy. Dla niektorych top forma reklamy swojego biznesu. A ten co zalozyl watek chyba nie ma sie czym pochwalic:P Mi sie udalo, co prawda nie wklejam tysiaca fotek ale mam satysfakcje widzac ze trzymam sie dobrze poprownujac moje fotki do kolezanek:D

Gość Anq
A poza tym czasami mozna sie posmiac..mega paszczury, foto fatal a ktos pisze "slicznie wygladacie kochani..."....Albo podpisy pod fotami "Ja i Moj skarbek ze szlugiem na melanżu" i jakis pener na fotce z lafirynda :D

Gość i po co sie nakrecacie
Kilka z was napisalo serdecznie,to widac,ze jestescie takimi ludzmi na codzien.A reszta wstyd.Jesli wam to przeszkadza,ze ktos ma wieksza ilosc zdjec,to nie wchodzcie i nie ogladajcie.Proste . Od tego jest galeria na NK. Osobiscie zamieszczam zdjecia z roznych ciekawych miejsc,ale nie po to by sie chwalic,tylko by podzielic sie wrazeniami z moimi znajomymi.Zdjec z moja podobizna jest zaledwie pare,a reszta to ciekawe miejsca.Kto ma ochote,ten zaglada.Jesli ktos zamieszcza komentarz ,to nie dlatego,ze wypada,tylko m ochote podzielic swoimi odczuciami.Za to jestem im wdzieczna. Osobiscie lubie wycieczki po galeriach moich znajomych.Jesli czuje taka potrzebe,pisze mily komentrz.Co w tym zlego? Ludzie! Wiecej spontanicznosci i serdecznosci! Niech nie przemawia przez was chora zawisc.Dajcie krok do przodu,bo drepczecie w miejscu. Dodam,ze swoj profil mam udostepniony jedynie dla swoich znajomych,ktorzy mnie poznali przed zaistnieniem NK i wiedza co soba reprezentuje. Kazdy sadzi w/siebie...takie jest moje skromne zdanie.Pozdrawiam.

Ja tam nie mam nic do osób, które mają dużo fotek, pokazują rodzinę, czy miejsca, gdzie byli na wakacjach. Fajnie, że mogę się dowiedzieć, co u nich słychać, jak wygladają, jak spedzają czas. Irytują mnie natomiast następujące sprawy: 50 fotek dziecka, każda prawie taka sama, na nocniku, przy nocniku, pod nocnikiem itp sztuczne lansujące się siksy (solar, tipsy, obowiązkowo usta w dziubek i teksty typu koffam, lofciam, kiss, lol !!!!!!!) zdjęcia brzydkich, zaniedbanych dziewczyn z komentarzami typu \"ale laska\", \"super wygladasz\" itp pozowanie na tle plazmy czy fajnego samochodu (no chyba, że ta osoba jest niezłym jajcarzem i da jakiś śmieszny opis:P)

Gość żenuaaaaaaaaaaaa
dziś widziałam babkę co to ma zdjęcia takie: - oto zdjęcie balkonu moich rodziców - to zdjęcie mojego balkonu - to koleżanka mojej córci - tak wyglądam dzisiaj (i takich dzisiaj jest z kilkanaście) - i fajne zdjęcie ze znikającą nogą :-) pytam się po huj zdjęcia balkonów i kolezanek córci??????? a oto link do zdjęć tej Pani http://nasza-klasa.pl/profile/11477967/gallery

Gość mnie bawia komentarze
nie to,ze mam cos do zdjec na nk,bo nie mam.Mam za to cos do tych komentarzy,do tego jak ludzie chca sie dowartosciowac,tak sztucznie.Te listy znajomych po 500 osob.No prosze,ale to nie jest nasza-klasa.To jest miejsce do promowania siebie.I nie wiecie,nie zdajecie sobie nawet sprawy kto ma dostep do waszego zycia,zna was od podszewki.Gdzie mieszkacie ,co robicie...wszystko.To naprawde jest darmowy portal szpiegowski.

Gość walencyja
Ale wy tu jestescie niektórzy porabani. Do kwiatuszka - dlaczego ktos nie ma podpisać, że Hiszpania, skoro widać, że nie Polska? Ma podpisać "nie-Polska"? Ma w ogóle nie podpisywać? Czy ten podpis albo jego brak cokolwiek zmienia? Zdaje mi sie, że sie nudzisz i szukasz dziury w całym. Jakbyś miała znajomych, z którymi rzadko siewidujesz, bo np. mieszkają daleko, ale ich bardzo lubisz i jesteś ciekawa, co porabiają, to byś się cieszyła, jakby taka osoba wstawiła parę zdjęć z urlopu. Albo z dzieckiem, żeby można było zobaczyc, jak urosło, do kogo jest podobne. Bo by cie to ZWYCZAJNIE interesowało. Jakbys takiej osobie dobrze życzyła. Ale ty pewnie nikogo nie lubisz, masz - o ile masz konto na nk - samych znajomych, których nienawidzisz i zazdrościsz im wszystkiego. Uważasz ich za chwalipiętów i bufonów. Bo ich NIE LUBISZ. Moja rada - wywal tych wszystkich ludzi ze swojej listy. Może ktoś zostanie, a ty nie będziesz musiała się denerwować. Poza tym nie wiem, co komu przeszkadza, ze ktoś wsadza gdzieś swoje zdjecia albo się chwali sukcesami. Jak wam sie nie podoba - nikt tam nikogo pod pistoletem nie trzyma

Gość miły ktoś..
nie cierpię nk, ale jeszcze bardziej nie cierpię forum na nk

Heyka :) nie rozumiem o czym wy wogole tutaj piszecie?Jak ktos ma fajne fotki to wkleja zeby sie podzielic ze znajomymi,nie koniecznie,zeby sie chwalic "zobacz ja bylam na Cyprze,a Ty nie" :D Ja mam swoj profil na NK mam kilka zdjec z wycieczek..mam 167 znajomych(z czego ja osobiscie zaprosilam zaledwie z 30 - tych ktorych znam i lubie..reszta sama mnie zapraszala to ludzie ktorzy sie kiedys przewineli przez zycie(szkola,praca,imprezy,podworko itp.) Przyjelam zaproszenia od wszystkich (oprocz np.wedkarze,zosie,kasie,anie,poznanianki itp.) i nie po to zeby miec duzo znajomych(byc popularna-jak ktos tu napisal)ale bo nie wypada nie przyjac skoro znam tego kogos-nawet jezeli nie lubie..Nie jestem maniaczka Nk i zdecydowanie nie zalogowalam sie tam by sie chwalic..poprostu wedlug mnie fajnie jest znowu od czasu do czasu popisac lub spotkac sie ze starymi znajomymi i powspominac..a o zdjecia z wycieczek sami znajomi prosza zeby wklejac(!!)Profil mam zastrzezony zeby nie mogly wejsc ludzie poza moimi znajomymi..

żenuaaaaaaaaaaaa - nie widze tam zdjecia ze znikajaca noga!a taka ciekawa bylam jak to wyglada :D

Gość i o to wlasnie chodzi
"fajnie jest znowu od czasu do czasu popisac lub spotkac sie ze starymi znajomymi i powspominac.."Dokladnie Katia.

Gość rzulik
zdecydowana wiekszosc w naszej klasie to ludzie z kompleksem nizszosci, ktorzy chce sie czyms pochwalic aby lepiej sie poczuc, zalosne to

Gość punkt widzenia zależny jest od
punktu siedzenia... Ludziom nieszczęśliwym, zazdrosnym, samotnym będzie przeszkadzało wszystko - cudzy małżonkowie, dzieci, wyjazdy, praca, szkoły, ilość zdjęć. Każdy szczęśliwy żyje życiem własnym i nie śledzi obcych jakie foty wstawili, co piszą, jak wyglądają. Ma własne życie i nie musi ekscytować się innymi (krytykować innych)

Gość heheheheh
a ja jestem bardzo szczęśliwa, nikomu niczego nie zazdroszczę i też uważam, że co niektórzy kompromitują się na n-k, rozebrane laski, które robią same sobie zdjęcia w pożyczonych ciuchach, kolesie robiący sobie zdjęcia przy cudzych samochodach itd. ale na takich ludziach łatwo się zarabia dużą kasę