Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet1965

Co widzicie w grubych kobietach

Polecane posty

Gość Gay
Dziewczyny nie denerwujcie się. Przecież ten facet wyrażnie lubi chłopców. Gruba kobieta jest ohydna a facet nie:))) Jego wypowiedzi wyrażnie na to wskazują. Facet1965 skoro zmieniłeś orientację seksualną to zmień także forum. Nasze pupy są takie jak lubisz -jedrne. Mamy jeszcze to... czego nie mają te baby z pulchnymi pupami. Nie martw się, ja też wolę chłopców;)

ŁOOO MATKO a co tu się porobiło zaraz dojdzie do jakiegoś linczu hehe. Moi drodzy powiem Wam tak: jestem kobietą i sama byłam kiedyś gruba ale schudłam 12 kg chociaż jeszcze troszke do zgubienia mi zostało i niestety muszę przyznać trochę racji facetowi 1965 jak byłam gruba to nie podobałam się sobie- te wałki, okrągła mordka i grube uda feeee postanowiłam coś z tym zrobić i teraz czuję się o niebo lepiej. Jeśli ktoś nie lubi grubych kobiet to jego sprawa. Wszystkie na niego naskakujecie a taka niestety jest prawda, że co drugi facet zapytany o ideał dziewczyny jednym tchem odpowiada, że SZCZUPŁA a facet 1965 ma przynajmniej odwagę powiedzieć to ,,głośno\'\' Nie bronię niczyjej strony tylko po części go rozumiem skoro sama sobie się nie podobam to jak mam się podobać mojemu facetowi... Wiadomo, że liczy się wnętrze itp ale prawda jest taka, że nawet na rozmowie kwalifikacyjnej najpierw pracodawca zwraca uwagę na wygląd. Pozdrawiam wszystkich :)

Jedna rozsadna kobieta! Tamte beda sie czepialy o wszystko.Bylem juz dla nich bokserem damskim, popierd..nym ch , Gayem, Z problemami psychiatrycznymi a ja poprostu mam wstret do grubych bab ale teraz wam powiem jeszcze mam wstret teraz do bab wlasnie takich jak Wy .Takich przekup , hipokrytek.Te wariatki ukamieniowalyby mnie za szczere słowa!Puknijcie sie w ten łeb!

DO GAY a my to sie nie znamy..?hahah posluchaj kobieto wszechstronnie uzdolniona! Gdybym lubil chlopcow to dowiedzialybyscie sie o tym.Powiem Ci jedno , ze po wczorajszym pisaniu z Wami wcale bym sie nie zdziwil gdyby sie okazalo ze pokochalem faceta!! haha

Gość kapola
To nie chodzi o to,ze go potepiamy.Ja nikogo nie potepiam,kazdy ma prawo do swojego zdania.O gustach sie nie dyskutuje.Co jednemu pachnie drugiemu smierdzi.To jest normalne,ze szczuple osoby wygladaja lepiej.Czesto przyczyna otylosci jest choroba,ale nie rzadko podjadanie lub przejadanie sie.Ja nie mama nadwagi.Mam prawidlowa wage.Napisalam tutaj,bo zaciekawil mnie temat i sszokowal post faceta1960,ktory wypowiedzial sie o zonie jak o jakims niepotrzebnym smieciu.Napisal to tak jakby zostawil zone tylko dlatego,ze byla gruba.

Może i się powtarzam ale nie chcę stać po niczyjej stronie bo powinno tak być, że to wnętrze człowieka się liczy najpierw a dopiero potem jego wygląd ale nie żyjemy w świecie bajek... Zawsze te ładne i zgrabne będą miały lepiej i nikt mi nie powie, że nie ! Jestem bardzo tolerancyjna i nie patrzę z obrzydzeniem na osoby otyłe to ich wybór i sprawa często choroba ale ja nie chcę być gruba bo źle się z tym czuję i to jest akurat mój wybór ! Tak jak co drugi facet chce mieć szczupłą, fajną laskę tak co drugi ,,grubas\'\' w życiu się nie przyzna, że marzy o szczupłym ciałku, woli natomiast iść w zaparte tłumacząc, że liczy się wygląd bo tak jest dla niego ,,bezpieczniej niż przyznać się otwarcie TAK JESTEM GRYBY/A, a ktoś kto nie lubi grubych bab to ,,debil\'\' Ja nie lubię placków ziemniaczanych a debilką nie jestem ;) Tak więc podsumowując nie ma co na siebie naskakiwać niech każdy myśli co chce i tyle ... Mówię to ja była grubaska a teraz fajna laska ;)

I powiem jeszcze cos.Po przeczytaniu kilku forum stwierdzam , ze 10% kobiet z was grubasow to normalne inteligentne kobiety.Reszta to banda krwiopijczych, niedowartosciowanych żmij! I co byscie tu nie napisaly to nic sie w waszym zyciu nie zmieni.90% kobiet zostanie nadal grube, bo oprocz tego ze potraficie tylko klepac jęzorami nic z wlasnym zyciem zrobic nie potraficie.Jestescie z gory przegrane!

Kapola w zupełności się z Tobą zgadzam co jednym pachnie drugim śmierdzi i to , że zostawił żonę bo przytyła to wiem ,że zabrzmi dziwnie ale znam kilka takich przypadków osobiście. Powiem szczerze, że nie wiem co o tym myśleć wydaje mi się, że w małżeństwie tak jak i w związku z kilkuletnim czy nawet kilkunastoletnim stażem wkrada się rutyna i wszystko powszednieje jednak musimy pamiętać o tym aby być dla naszego partnera atrakcyjnym, a nie tylko zrzędzić i się czepiać poza tym na początku znajomości chcieliśmy wyglądać jak najlepiej aby partner nas podziwiał i pożądał to dlaczego rezygnować z tego w miarę upływu lat ? Nie mówię aby chodzić po domu wystrojonym jak w Sylwestra ale powyciągane dresy z okruchami chipsów i brudne włosy zniechęcą nawet najbardziej kochającą osobę. Prawda bolesna ale prawdziwa

Przez 10 lat palilem papierosy , bylem nalogowym palaczem ale troche silnej woli i mozna przestac jesc.A moja zone nie zostawilem tylko dlatego ze nie schudła tylko dlatego ze nie chciala nic z tym zrobic.Zycie z nia bylo okropne.Ostatnie 10 lat tluklem jej do glowy zeby sie zaczela leczyc bo to jest nawet niebezpiecznie dla zdrowia.Nigdzie nie chciala jezdzic z niczego korzystac bo miala kompleksy.Wydaje mi sie nawet ze gdyby jednak byla bardziej rozrywkowa i nie taka nudna bylbym z nią.Ale po tylu latach zrozumialem ze jest egoistką, bo wygodnie jest siedziec nic nie robic tylko jesc.Powinna tez mnie zrozumiec ze jestem facetem.Nasz seks wygladal masakrycznie.Jak mozna zachecic kobiete na dobry seks jezeli ona nie ma sily sie odwrocic na bok albo podniesc nogi.Myslicie ze jej nie wspieralem? Kochalem ta kobiete ale nie sadzilem ze moze sie az tak zmienic.Na poczatku nawet chwilami bylo mi jej zal ale nie widzialem zadnej inicjatywy.

a ja cię rozumiem facet... dobrze zrobiłes ze ją zostawiłes. Jestes jeszcze młody. Masz szanse na nową miłość życzę ci wiele powodzenia !!!

Facet doskonale Cię rozumiem jak można mieć udany seks jeśli człowiek sam się sobie nie podoba ? Jeśli ktoś akceptuje swoje ciało uważa je za piękne to chce je pokazać partnerowi. A otyłość to choroba i brak sił, brak entuzjazmu i ochoty na cokolwiek wiąże się z nią niezaprzeczalnie. Od kiedy schudłam i jestem fajną laską mogę z wyrka nie wyłazić ;) a wcześniej wstydziłam się fałdek itp.

Gość chyba z tych grubszych
facet to z ta bezplodnoscia to Ty wymysliles czy lekarz tak powiedzial?

Jestem teraz zly ze zmarnowalem tyle lat przy jej boku.Moje zycie moglo wygladac inaczej.Analizowalem rozne sytuacje i wyobrazcie sobie ze potrafie zrozumiec kobiety ktore maja depresje z objawami obżarstwa.Ale walcza z tym i pokonuja problem.Ale one mialy powody.Mialy niedobrego meza albo przezyly naprawde jakis zyciowy problem.A moja eks miala takie zycie ze tylko mozna pozazdroscic.Nie chciala pojsc do pracy, pomyslalem ok, niech siedzi stac nas.Nie martwila sie o rachunki, kredyty, ja o to dbalem. Jedynym moze problemem dla niej bylo to ze nie mielismy dziecka.Ale ona nie chciala podjac leczenia, bo lekarz stwierdzil ze wyniki sa ok ale trzeba zrobi dalsze jakies tam hormonalne nie pamietam i odpuscila sobie.Wstydzila sie chodzic do lekarza bo byla otyła.No to słuchajcie albo jedno albo drugie.Zreszta opisywac moglbym dlugo efekt bylby ten sam.Zniszczyla mi zycie.A woda sie przelala wtedy jak mojego znajomego siostra tez byla gruba ale dla swojego faceta zrobila wszystko.Zadbala o siebie.Zaczela mniej jesc a potem kiedy kilka kg schudla zaczela chodzic na basen , aerobic.Maja 2 dzieci teraz.Jest naprawde bardzo atrakcyjna babeczką.I kiedy jej o tym mowilem to miala to w d..pie!

Bez zadnych wyrzutow sumienia ja zostawilem.Malo! Place jej alimenty na nia przez 5 lat!Niech ma na ziemniaki!

Gość no dobrze facet opowiedz
co robila twoja zonka calymi dniami. Pracowala, robila obiady, sprzatala? Jak uwazasz czemu tyle jadla

Facet - jestes młody masz 44 lata! jeszcze znajdziesz miłość, widac ze jestes dobrym facetem, byłes dobrym męzem. Rozumiem dlaczego odszedłes a i tak dziwie sie ze tak późno.. wiele jszcze zycia przed tobą - mozesz miec jeszcze kolejną zone lub partnerkę i mozesz zostać ojcem! Facet zawsze moze zostac ojcem, z kobietami jest róznie. mozesz miec nawet kobietę 30 letnią , jesli ssam w miarę atrakcyjnie wygladasz;) pozdrawiam

jakos to dziwne ze kobieta nie pracowala i nie chciala miec dziecka, nie chciala sie leczyc w tym kierunku

Gość dziwie ci sie
44 lata, 90kg? WYSOKIE horyzonty?? no prosze cie :D:D:D co ty robiles w czasie waszego malzenstwa? skad wiesz, ze ona ciagle siedziala przed tv? widocznie ty tez w domu byles i nie miales nic do roboty ze ja obserwowales :p

Poza tym tak jak napisałeś starałeś się jej pomóc więc nie wytykałeś jej palcami ej ty gruba krowo czy jakoś tak (no przynajmniej mam taką nadzieję ) i różnica charakterów też pewnie zrobiła swoje. Takie jest życie ludzie się rozstają i nikt tego nie zmieni, podobnie jak facet znajdzie sobie inną i do niej odejdzie to zawsze ,,kochanka'' ma dosłownie przes..ane ale nikt nie podzieli winy po połowie. Jeśli związek jest oparty na szczerości, partnerstwie, udanym seksie i każda ze stron może na siebie liczyć to na zdradę nie ma miejsca chociaż nie jest to regułą i zdaję sobie z tego sprawę...

ludzie przestańcie a co niby miała robic jego żona? pewnie miała kochanków na pęczki wg was , tak? juz to widze hahhahahahhah:D

Życzę Ci aby życie ułożyło się po Twojej myśli a przeszłość niech pozostanie w pamięci. Teraz pora na zmiany. Pozdrawiam

Przez kilka lat pracowalem za granicą.Bralem ja ze soba zeby nie byla stale sama.Nie powiem bo pare lat przepracowala ze mna 3 miesiace w roku.Ona nigdy nie byla chuda taka wlasnie puszysta ale nie miala zajecia.Jej ulubionym zajeciem to przesiadywanie przed TV.Naprawde przestala dbac o siebie i zczela byc taka zrzeda jak te z ktorymi mialem do czynienia wczoraj.Takie przekupy! Jak ,,stare panny,, Potem ja tez zaczalem jej dogryzac i porownywac do innych kobiet i to narastalo.Zanim chudnac to tyła.Wspolne zycie zaczelo nas meczyc.Zylismy obok siebie.Ja mialem zajecie bo moja praca zajmowala mi do niedawna caly dzien.Teraz moge troche odsapnąć.Zapracowalem na to zeby mniej robic.Ona teraz glowi sie co zrobi jak alimenty sie skonczą.A place jej tylko dlatego, ze mam szacunek do jej rodzicow.Mysle, ze ona mnie nie kochala, tylko bylo jej wygodnie ze mna zyc.To ja czuje sie oszukany.I zaluje jednego ze nie mam dzieci.Dlatego jak widze teraz takie tłuste babsko na ulicy to bierze mnie na mdłosci.Widze w nich takie nieudacznictwo! fe

myslisz ze ta nieplodnosc z powodu otylosci jest? Duzo grubych kobiet ma dzieci i zachodzi w ciaze bez problemow Poza tym troche pozno sie ocknales, pozwalales na taki styl zycia przez tyle lat to sie kobieta rozleniwila

Ojojoj ten żal to aż da się odczuć, naprawdę... A może ona miała depresję przeważnie osobom chorym nic się nie chce nie chcą zmian dobrze im tak jak jest i tyle. Nie rozumiem jednego dlaczego nie chciała się poddać leczeniu skoro nie mogła zajść w ciążę może ona nie chciała mieć dzieci ? Ale głowa do góry twardym trza być a nie miętkim ułożysz sobie jeszcze życie może właśnie z kobietą, która już ma dzieci a jeśli jesteś przystojny to nawet z 30-ką hehe jak ktoś już wspomniał ;)

Gość jak poszukasz to znajdziesz
ja wlasnie jestem taką 31 latką ktora zwiazala sie z 44 letnim facetem po rozwodzie, jego zona nie byla gruba, byla zaniedbana, po pracy tylko ogladala telewizje, nie chcialo sie jej gotowac, nigdzie wychodzic

Gość jasne z 30tka

pewnie ze sobie znajdziesz! Zadbaj o wyglad, siłownia, zdrowe zarcie, fajne ciuchy i znajdziesz sobie jędrną dupeczke;)

no dobrze facet opowiedz- słuchaj ! mam wrazenie ze pisze wlasnie o takich stworach jak Ty! Facet ktory zapierdziela na takie krowy jak ty nie bedzie myslal od 6 do 20 czy ona ma wciaz jakis problem.A moze ja mialem.Ocknij sie kobieto.Ja za nia nie moglem wlezć na samolot wydaje mi sie, ze to sprawa kobiety zeby zalatwiac sprawy ginekologiczne ja jedynie moge jej dac na to kase.