Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkaaaaaaaaaa

samotne dziewczyny - sa tu takie?

Polecane posty

wlasnie!! wszystko zalezy od nastawienia do zycia.. ja rozumiem ze nie jest wam latwo.. duzo przeszlyscie.. macie bagaz ogromnych doswiadczen... otworzcie sie na swiat, na innych ludzi, usmiechajcie sie do kazdego kogo mijacie... Ja kiedys zrobilam pewien eksperyment jadac autobusem z Lublina patrzylam na przechodniow..moja uwage zwrocil pewien przystojny chlopak.. wyobrazcie sobie ze caly czas sie w niego wpatrywalam (akurat zatrzymywalismy sie co jakis czas bo to bylo centrum miasta a byly co chwila czerwone swiatla itd.) i... on mnie zauwazyl.. a ja usmiechnelam sie do niego i.. POMACHAL MI!!! przynioslo mi to duza satysfakcje ...ze w tym zgielku i pospiechu mnie zauwazyl!! to dopiero bylo budujace!! po prostu USMIECH CZYNI CUDA!!

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
tak z czystej ciekawości: dobrze napisane zgadzam sie z tym

moim zdaniem NIE MOZECIE ZAMYKAC SIE NA SWIAT!! np. moja kuzynka mysli podobnie jak wy ma 27 lat i co? wyjechala za granice, poznala anglika, calkiem sympatyczny chlopak tylko ze starszy od niej o 15 lat, traktujacy zycie na luzie i czy jest szczesliwa?? watpie!! facet ma inna mentalnosc!! na mecze chodzi z kolegami, do pubow z kolegami..a ona jest wtedy gdy mu sie nudzi!!! to jest wlasnie tak jak godzimy sie juz na byle co!!! owszem ma sie do kogos czasami przytulic ale czy moze na niego polegac?? napewno nie!! gdyby wrocila do polski nawet by za nia nie zatesknil.. chcecie takiego faceta?? bo ja w takim przypadku wole byc sama!!

pamietajcie dziewczynki ze macie sie nie zalamywac.... ja was doskonale rozumiem...ale musicie byc silne i pokazac ze poki co zycie bez mezczyzny ma swoje plusy!!!

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
szkoda ze ja juz nie mam na nic sily nawet z loka ciezko mi wstac sa dni gdy ciagle snuje sie po domu w pizamie...:(