Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lizaczek_color

Mam.. schizy.. o ciąży!

Polecane posty

Czy moge zajść w ciąże kąpiąc się w wannie? Mam w domu 3 braci i boję się ze mogą zostawic plemniki na wannie, prawda ze spłukuje przed myciem ale boje sie ze mogłam nie dopłukac i jakieś plemniki były w wodzie i doszły do macicy i mogłam zajsć w ciąże, prosze pomocie mi, ja juz nie wytrzymuje... jestem smutna, mam chłopaka i boje sie ze zajde w ciąze przez wanne i go strace !!!!!!! Musze isc do psychologa wiem.. ale trzy osoby mi mówiły że mozna tak zajsc i ze był o tym jakiś program.. Pomozcie ;(

Gość opinia wasza to
no wiesz..uważaj bo jesli bracia młodsi(nieletni?) to jak przyjdzie do badań genetycznych i policjanty yorgna się że ta sama krew toCie o gwałt na bratach oskarzą lub w najlepszym wypadku kazirodztwo i dziecko w więzieniu będziesz rodzić... ps.prędzej wygrasz 6 w totka i w drodze do siedziby głównej totalizatora jebnie piorun prosto w kupon niz że tak zajdziesz w ciaże

najgorsze jest to ze mam strach przed utrata chłopaka bo boje sie ze moge tak zajsc :| to przeciez nie mozliwe nawet jak plemniki są w wodzie..

Gość opinia wasza to
wykastruj braci i ojca? ja cie bardziej zmartwie...twoi bracia mogli np masturbowac się w twoim pokoju, na twoim łózku podczas gdy bylas np w szkole/pracy...podniecali sie twoimi perfumami i bielizna i zostawiali sperme na lóżku na którym później spałaś nago. młodzi chłopcy tak robią gdy starsza siostra jest pierwsza kobieta z jaka maja jakikolwiek bliższy kontakt a hormony szaleją!

Gość opinia wasza to
to co napisałem jest zupełnie powazne. jeśli masturnowali sie na twoja bielizne i pościel to tutaj jest zagrozenie. woda z kranu z mydłem,żelem do kapieli itp szybko zabije plemniki. szansa 000000000000000,1

Gość Torbelanika
to jestes debilem, nie ma zadnej szansy, do zajscia w ciaze trzeba seksu i wytrysku W POCHWIE! nie słuchaj tego debila bo on sie nie zna, natomiast ja wiem lepiej, nawet jesli w tej wodzie były plemniki tgo nie jeste w ciazy bo to zajscia w ciaze trzeba wytrysku głęboko w pochwie i musi byc armia plemników, pare plemników Cie nie zapołodni poniewaz mają długą droge do przebicia a do maciy dojsc nie mozna tak łatwo a one sa na to za słabe, gdyby to było mozliwe ludzie zaczeli mieszkac by na marsie a kobiety i męzczyni mieli by osobiste wanny..! do ciazy trzeba seksu i wytrysku w pochwie a nie wody z plemniami..

Gość Torbelanika
dobrze ze was sprawdziłam wy łajzy smierdzace nic nie wiedzace o zyciu!

Gość Torbelanika
A Ty facet sie słabo znasz, i jak mozesz sie ze mnie wysmiewac? gowno wiesz o tym a się wymądrzasz!

Gość Torbelanika
nawet wsparcia nie ma tutaj ani szczerosci, a jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj :) bo sie osmieszasz

Gość opinia wasza to
hahahahhahaha pani zapraszamy do działu frustrat zone:D nawet nie wiesz jak wiele ciąż u hm dziewic(błona na miejscu) wywołał palec ze śladami spermy... nie musi dojść do bezpośredniego wytrysku głeboko w pochwie aby doszło do zapłodnienia. wystarczy w okolicach wejscia do pochwy. oczywiście wtedy szansą sa mneijsze ale tylko na papierku...

Gość Torbelanika
Ginekologiem nie jestes, wiec dupsko wiesz idioto ;) Zeby zajsc w ciaze to z powchy kobiety pierw misi sie wydobyc sluz... miernoto.. a pozatym, widac ze myslisz ze macica JEST TAM GDZIE ŁECHTACZKA HAHAHA, a po za tym jak byłoby to mozliwe to by mowioni o takich przypadkach:D

Gość opinia wasza to
a ty myslisz że ja choć przez chwilę miałem watpliwości czy to prowokacja czy nie? :D wole mysleć że niema takich głupich ludzi którzy wierzą w zapłodnienie na basenie od wolno pływających plemników itp

Gość Torbelanika
owszem, przy pettingu jest ryzyko, ale przypadków jest mało i to nie jest to co sperma na gaciach głupcze

Gość opinia wasza to
jesli jest wilgotno to wytrysk u wejscia do pochwy i tak zagraża zajsciem w ciaże. spytaj swojego gimekologa;) bo sie osmieszasz jako kobieta...

Gość Torbelanika
wali mnie prowokacja, widac ze nie ma ludzi co mogą byc szczerze wsparci dla innych szczegolnie faceci :D

Gość Torbelanika
zagraza, ale w 1% na 1000% :D:D

Gość opinia wasza to
?????? :D no przecież robiłem sobie jaja z tymi gaciami i pościelą...lol...taka marna wkreta a ktos kupił. ok ide gdzie indziej:D Oo

Gość Torbelanika
a po za tym dla plemnika to długa droga w ktrej on moze nie zdzialac i raczej nie zdziala, musiał by przy tym byc palec w pochwie z nasieniem.

Gość opinia wasza to
torbelanika wiesz czemu ignor byl? bo to juz któras z koleji taka prowokacja o letajacych plemnikach, o plemnikach supermenach przegryzających sie przez spodnie itp itd... a co do przypadku wytrysku przy wejściu do pochwy to szansa zdecydowanie wieksza:] spytaj ginekologa jak nie wierzysz...pozdro!

Gość Torbelanika
to idz głupie dziecko :D:D:D

Gość Torbelanika
jak chłopak trysnie na cipe kobiety no to jest szansa:D:D hah omg

Gość nie ma żadnej hahaha
niech ci trysna bez antykoncepcji to szybko zmienisz swoje głupie zdanie.

Gość opinia wasza to
poczytaj, podpytaj swojego ginekologa o ile juz chodzisz bo wyglądasz mi na 13 lat lub max 15..nie wiem. zrób coś w celu zdobycia wiedzy i nie szukaj jej na kafe bo to zly pomysl. i mam w nosie co sadzisz o moim zdaniu w tym temacie ale wiem napewno że sie mylisz bo rozmawiałem na ten temat ze secjalista i taki wytrysk na wilgotna cipke , bez zadnej innej antykoncepcji jest głupota i sporym ryzykiem

Gość Torbelanika
jest szansa, gdy z pochwy wydobędzie sie sluz ;d buaha

Gość kasianowia88
nikt tu nie pytal o wytrysk na cipke :D:D

Gość opinia wasza to
owszem nie. tutaj było absurdalne pytanie z lekka uwiarygodnione wstawka o "co innego wiedza a co innego rozum i strach przed ciąża) ale i tak zbyt głupie pytanie by mogło byc prawdziwe...ludzie wyczuli prowokacje dlatego olali

Gość kasianowia88
Moja kolezanka tez roi sobie ze moze zajsc w ciaze przez wanne lub siedzenie chopakowi na kolanach a ja jej mowie to nie mozliwe a ona nie przyjmuje tego do wiadomosci to jest jakis lek przed ciaza i jakas nerwica psychiczna powinno sie isc do psychiatry