Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMGOMGOMGOMGOMG

Jezuu jacy niektórzy ludzie na kafe są popierd....oleni

Polecane posty

Gość OMGOMGOMGOMGOMG

zagladam tu od czasu do czasu, czasami sa ciekawe watki czasem mam podobny problem i chc poczytac jak sie innym potoczy jak inni doradzą. i kiedys tak było, ludzie wspierali pomagali jak mogli, a teraz samym jadem sikają, nic tylko krytyka od góry do dołu, bez potrzeby, tak sobie.albo najlepsze :po co z nim jestes, zerwij z nim , i tak nie macie szans albo UZALASZ SIE NAD SOBA kretyni z was ludzie co wy mozecie wiedziec, czasem jak juz znamy wszystkie fakty to mozna zasugerowac ze to nie partner dla ciebie ale po jednym zdaniu?????jacy wy jestescie beznadziejni oczywiscie nie wszyscy, sa tu tez tacy co "pogadją" doradzą po to jest kafe, zeby dowiedziec sie czy ktos ma taki sam problem jak my. ale co wy mozecie wiedziec, prostaki z was i tyle

wspaniale wnioskie, brawooo! a teraz pokaz, gdzie ostatnio doradzales czy jestes tylko rozczarowanym czytelnikiem? :-)

Gość OMGOMGOMGOMGOMG
jestem czytelniczką raczej, czasem próbowałam doradzac ale jak was czytam to ręce opadją załoze sie ze te kobiety które sa takie denne mają około 30 niestety to ten wiek ze sie wszystkie rozumy pozjdało

Forum jest po to żeby doradzić... Możesz się nie zgadzać z opinią innych, ale nie powinnaś krytykować.. Weź pod uwagę, że osoby które są około 30-stki już trochę przeżyły ... Ehh

autorko spróbuj w 10 bardzo podobnych tematach komuś pomóc- spróbuj spróbuj przez kilkanaście stron komuś wytłumaczyć na czym polega jego problem spróbuj podpowiedzieć co może z tym zrobić a jak zobaczysz, że za każdym razem efekt jest zerowy- bo autorka i tak wie lepiej- to przestaniesz doradzać raz na zawsze a coś na forum robić trzeba :D

ale najlatwiej jest walnac post o tym jacy to inni sa bleee a pozniej stwierdzic, ze w sumie to jestem czytelniczka :-)

Gość a ja nieeeeee
autorko najlepiej jest jechać po innych a samemu sie nie udzielać, co? :D

Gość OMGOMGOMGOMGOMG
zaprzeczacie sami swoim słowom np.karygodne zachowanie forum jest po to zeby doradzac a nie krytykowac własnie o tym pisałam a wy na samym poczatku piszecie do autorów :odejdz od niego to debil, po co z nim jestes heloooooo wez mnie nie rozsmieszaj 30 przyżły trochę no nie.... to zapatrzone w siebie babsaka które myslą ze wiedzą wszystko i nikt im nie pdskoczy bo one są najmądrzejsze(jest to udowodnione naukowo) przeżyły trochę 50 , anie 30 co to jest, mleko pod nosem ale widac kto tu sie wypowiada,własnie ci....i o to chodziło pozdrawiam was biedaczki

forum jest po to zeby doradzac a nie krytykowac pozdrawiam was biedaczki dziękuję za bardzo konstruktywne rady na temat doradzania jestem pod wrażeniem :D:D:D

Gość a ja nieeeeee
i się pomyliłaś,że wszyscy wyzywają, ja jeszcze nikogo nie wyzwałam tu na forum, jedynie wyrażam swoją opinię, od tego jest forum Pokój z Tobą :)

Gość moherowe skarpety
nabijasz*

Gość moherowe skarpety
albo te twoje...jemu to powiedz a nie nam ...tez mi rada :o jak nie masz nic do napisania to po kiego sie wpisujesz na dany top :o

Gość rzeczywiscie***
oni cały czas zazarcie krytykuja , a jak sie ich skrytykowało to sie az pienią he he he pewnie klawiature maja juz oplutą z tej wsciekłosci ze kto smiał ich skrytykowac brwao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do zawsze szczery
a ty to sie w ogole nie odzywaj,tak bedzie lepiej i ciekawiej dla wszystkich:P wroc do czytania buahahaha i nie pisz wiecej debilu

Gość moherowe skarpety
karygodne...doskonale o tym wiem ale...madralinski szczery krytykuje tutaj autorke za to, ze tylko czyta a rad nie daje :o juz wole takie czytajace co napisza raz na tydzien ciekawy post niz takiego 'nabijacza postow' co to klepie gdzie popadnie i moralizuje 💤

Gość oluuuniaaaa*****
wasze rady smiechu warte rada typu: no i co mnie to obchodzi

Gość oluuuniaaaa*****
tez sie zgadzam lepiej nie radzic wcale niz zjebac człowieka i go podsumowac jego całe zycie na podstawie jego jednego zdania załosne wy chyba jestescie sfrustrowani baaaardzo

oni cały czas zazarcie krytykuja , a jak sie ich skrytykowało to sie az pienią he he he pewnie klawiature maja juz oplutą z tej wsciekłosci ze kto smiał ich skrytykowac brwao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak jesteśmy dotknięci do żywego piana leje nam się z pyska jakim prawem takie niepozorne coś zwraca na- naczelnym doradzaczom uwagę! i jeszcze jak celnie! w życiu nikt mi tak nie dosssssrał pomarańczo jak ty :D:D:D

Gość oluuuniaaaa*****
dokładnie lepiej jak cie ktos wysłucha i czasem cos dorzadzi , a ie takie głupio mądre teksty wasze psychołogów z was nie bedzie moze wy sie tak dowartościowujecie

tez sie zgadzam lepiej nie radzic wcale niz zj**ac człowieka i go podsumowac jego całe zycie na podstawie jego jednego zdania załosne wy chyba jestescie sfrustrowani baaaardzo a teraz przeczytaj sama siebie i wyciągnij wnioski bo piszesz o swojej własnej osobie:)

Gość moherowe skarpety
albo wlasnie tekst 'rzuc go' np. za to, ze gra na kompie :o ike...nastepna gwiazda :o

moherowe skarpety tu nie chodzi chyba o TV czy komputer ale o fakt, ze zycie weryfikuje . masz na mysli te rade? :-)