Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMGOMGOMGOMGOMG

Jezuu jacy niektórzy ludzie na kafe są popierd....oleni

Polecane posty

Gość o ooo

a co to kafe poradnia małżeńska...? ;) za darmo by chcieli porad .... Zazwyczaj jest tak, że ktoś napisze o swoim problemie parę linijek ( albo też namacha się więcej) napisze SWOJA wersję wydarzeń, trochę podkoloryzuje, coś doda coś pominie.... i na tej podstawie ktoś ma szczerze doradzić? Trochę za mało

Gość moherowe skarpety
nie ike, czasem tu bywa i czasem nawet pisuje, nie czuje jednak potrzeby posiadania stalego nicka coby sie 'lansowac' to przeszlo mi po roku przebywania na kafe ;):D

Gość moherowe skarpety
cukier...tak samo za malo aby przyklejac komus na plecach karteczke z napisem 'dziwka'

Po prostu za dużo tutaj wątków się przewija, za dużo tak naprawdę głupich i mało znaczących tematów jest zakładanych. O podszywaczach już nie wspominam. Ale z drugiej strony ma urok to forum na pewno. Do poważniejszych dyskusji polecam coś innego :) Np. forum na tej stronie: http://agnieszka.com.pl/

Gość o ooo
Obdaliście mnie ze złudzen .Myślałam że wszystcy na kaffe są pop[ierdzieleni .łłącznie ze mną :)Czyli co isntnieją też tu na kaffe normalni ?:)

a o czym ty do mnie piszesz? bo ja jednak wciąż piszę o tym:) generalnie nie siedze na uczuciowym dzis akurat weszlam, wszystko byloby ok gdyby pan szczery nie krytykowal innych dajacych jakiekolwiek rady sam wypisujac czesto brednie ja tylko grzecznie twierdzę, że albo szybko kogoś oceniłaś albo kłamiesz, że generalnie tu nie siedzisz:) co to ma się do TWOJEGO lansowania, braku czarnego nicka itd masz z tym problem?:) pisz- ikuś ci doradzi:)

Gość moherowe skarpety
raczej ty masz problem dotyczacy twojego nicka...no ale coz...trza sie dowatrosciowywac tym, ze ktos temat o tobie zalzy :D a co do przebywania na uczuciowym :o wystarczy tylko troche pomyslec, ze jak ktos na kafe siedzi od 6 lat to i o uczuciowy zahaczyl :o

skarpeta, zaczynasz pisac w identycznym tonie jak autor tego forum, konkrety prosze po pierwsze wskaz te bzdety na przyklad w moich wypowiedziach na powazne tematy po drugie wskaz swoje madre rady w wypowiedziach na powazne tematy no i mozemy dyskutowac, bo tak to zwykle toczenie piany czyli dokladnie to co tak wojowniczo krytykujesz :-) bo niestety ale z calego towarzystwa w tym watku to na razie tylko ty robisz z siebie posmiewisko, a jak zaczynasz stosowac wyswiechtane kafeteryjen \"co robi facet na babskim forum\", to wybacz ale zal.pl dodatkowo \"nie podniecaj sie\" - ja? a niby czym? :-)

raczej ty masz problem dotyczacy twojego nicka...no ale coz...trza sie dowatrosciowywac tym, ze ktos temat o tobie zalzy myslałam , że rozmawiamy konstruktywnie?? więc wytłumacz mi co do tego tym razem ma mój czarny nick? :D:D:D strzelasz juz w tej chwili całkowicie na oślep to juz nawet nie jest krytyka :D

Gość moherowe skarpety
no dobrze juz...[glasku glasku] lizcie sobie dalej swoje odbyciki, przyszkadzac nie bede 👄 towarzystwo wzajemnej adoracji 💤 🖐️

lizcie sobie dalej swoje odbyciki, przyszkadzac nie bede towarzystwo wzajemnej adoracji znow strzal na oslep, totalne pudlo i rozumiem, ze jednak nie masz argumentow :-)

no dobrze juz...[glasku glasku] lizcie sobie dalej swoje odbyciki, przyszkadzac nie bede towarzystwo wzajemnej adoracji rzeczywiście na tym forum niektórzy są nieźle popierd.......oleni:)