Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMGOMGOMGOMGOMG

Jezuu jacy niektórzy ludzie na kafe są popierd....oleni

Polecane posty

ike...nastepna gwiazda nie następna- tylko pierwsza:)

Gość rzeczywiscie***
no właśnie tak myslałem ze was tak to ruszyło, tylko nie rozwalcie sobie komputerków bo nie będziecie gdzie mieli pisac swoich morałów jakze inteligentnych i jakze pomocnych ludziom

dokładnie lepiej jak cie ktos wysłucha i czasem cos dorzadzi , a ie takie głupio mądre teksty wasze psychołogów z was nie bedzie moze wy sie tak dowartościowujecie olunia, chcesz o czyms porozmawiac, chetnie zweryfikuje twoje poglady, wybierz temat :-)

tylko nie rozwalcie sobie komputerków :D postaramy się dziękuję za kolejną konstruktywną radę :) 🌻

\"jestem sobą sobie wbrew, bycie sobą wchodzi w krew\" - pisze to co uważam jak ktoś pisze głupoty to ja głupotami odpowiadam, jak ktoś jest np. zafascynowany puszczalstwem to krytykuję

Gość moherowe skarpety
dla scislosc szczery w tamtym poscie chodzilo mi o to, ze nie wszystko jest tak piekne jak sie czlowiekowi wydaje :o ze jak sie wychodzi za maz to sie marzylo o 'cudownosci' a zycie czasem sprawia nam niespodzianki....panial :o

dla scislosc szczery w tamtym poscie chodzilo mi o to, ze nie wszystko jest tak piekne jak sie czlowiekowi wydaje ze jak sie wychodzi za maz to sie marzylo o 'cudownosci' a zycie czasem sprawia nam niespodzianki....panial znasz jakis inny slogan? dawaj! a ode mnie tez slogan - czlowiek jest kowalem swego losu, cos sie nie podoba, to trzeba o tym rozmawiac z partnerem a nie nos na kwinte, foch i biegiem zalic sie na kafe :-) moze udzielisz rady w tym temacie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4007586 :-)

odnosze wrazenie, ze wiele osob nie rozumie zupelnie definicji "rady" - to wbrew pozorom nie oznacza "wiem co czujesz, mam tak samo" :-)

Gość moherowe skarpety
no tak 💤 ty masz zapewne idealny zwiazek dlatego siedzisz na babskim forum :o idz sie ogarnij chlopie 🖐️

no tak ty masz zapewne idealny zwiazek dlatego siedzisz na babskim forum idz sie ogarnij chlopie o i to jest the best - jak brakuje argumentow to wyskakujesz z takim tekstem, brawo :-)

Gość moherowe skarpety
nie slonce to jest....jak podniesiesz swoj poziom dyskusji to pogadamy 🖐️ o ile nie bede najpierw musiala pogadac z moim partnerem czy moge z toba dyskutowac 💤

moherowe skarpety - Czy Ty czasem nie przesadzasz? Tutaj jest masa tematów, z których wiele (żeby nie powiedzieć większość) jest mniej lub bardziej idiotyczna. Zresztą sam/a chyba przyznasz, że czasami nic poza żartem, drobną złośliwością czy napisaniem "otrząśnij się, babo" napisać się nie da. Zresztą jak doświadczenie pokazuje... mimo tych wszystkich rad autor/a robi to co zaplanował/a na początku czekając tylko na aprobatę forumowiczów.

Gość moherowe skarpety
zgadzam sie ale czy nie lepiej takie tematy 'przemilczec' same spadna w odchlan kafe i nie beda smiecic :) a dajac takie glupie odpowiedzi podnosimy owy top

a dajac takie glupie odpowiedzi podnosimy owy top na przyklad takie: moherowe skarpety jakby nie bylo twoja rada jest bardzo !! celna

Gość moherowe skarpety
hehehe cierpisz chlopcze, nie ? :D

Jak oni przemilczą to przyjdą inni, może bardziej pokręceni od autora i będą razem brnęli w tą paranoję. Czasami w sposób oczyszczający działa kubeł zimnej wody ;) Forum jest na wszystkich.

zawsze szczery - Ale przynajmniej nie posądzisz go/jej o nabijanie postów, bo jest na pomarańczowo ;)

Gość moherowe skarpety
o...widze, ze panstwo sie znaja :D generalnie nie siedze na uczuciowym dzis akurat weszlam, wszystko byloby ok gdyby pan szczery nie krytykowal innych dajacych jakiekolwiek rady sam wypisujac czesto brednie :o kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniam ladny slogan, nie ??

Znają to chyba za dużo powiedziane. Mnie posty jego i innych obrażanych w tym temacie nie rażą. Wręcz przeciwnie ;)

Gość ooooooooossssssssaaaaaaaaaa
jesli ktos jeszcze mysli ze to forum jest normalne to jest duzym naiwniakiem. Do powaznych dyskusji o zwiazkach, milosci, uczuciach etc. sa inne fora internetowe. Zwlaszcza takie gdzie wymagana jest rejestracja nicka i nie ma tylu podszywow :)

o...widze, ze panstwo sie znaja a to źle? "generalnie nie siedze na uczuciowym dzis akurat weszlam, wszystko byloby ok gdyby pan szczery nie krytykowal innych dajacych jakiekolwiek rady sam wypisujac czesto brednie" dziś weszłaś, przeczytałaś i automatycznie wyciągnęłaś wnioski na co dzień zawsze szczery pomaga i doradza jak tylko umie wirtualni ewyciera noski zapłakanym kobietom i wirtualnie przytula je do męskiej szerokiej piersi dziś ma po prostu zły dzień kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniam ladny slogan, nie ?? nie

Gość moherowe skarpety
nie malenstwo :) siedze tu juz jakies...6 lat :)

siedzisz tu sześć lat ale generalnie nie siedzisz tak? czy jak:)?

Gość moherowa skarpeta
moherowym beretem jadzi 😭

Gość moherowe skarpety
na kafe ogolnie :) nie rob z siebie glupiej, jestes dosc inteligentna osoba :)

no jestem nawet bardzo i z tego co mi się zauważyło to generalnie na całej kafe jest tak samo i wszędzie znajdzie się jakis zawsze szczery;)

Gość moherowe skarpety
takich zawesze szczerych byly tu juz setki wiec tym bardziej nie powinien sie chlopczyna zbednie podniecac

Powiem,że krytyka często jest lepszą radą i daje większego kopa niż pseudorady i głaskanie po głowie :classic_cool:

nie mówiąc juz o tym, że ja siedzę jednak na uczuciowym głównie ty jesteś tu dziś przelotem tak? rozumiem, że poziom mojej inteligencji jak legenda roznosi się po całym forum ?