Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonooka30

kto zaczyna ze mną 27.02.2009?/ NOWA JA - NOWE MY !

Polecane posty

Gość jabluszko
jestem i ja!;D po krotkiej nieobecnosci juz jestem:) u mnie z dieta spoko, czasem jakies grzeszki sa ale cm-y leca w dol wiec jest dobrze;D cwicze sobie nadal, krece hula hopem, 6weidera tez robie ale chyba dzis zaczne inne cwiczenia na brzuch bo te sa tak nudne!!;/ a u was jak tam z waga?

Gość kotka222
ja zaczelam dzis chce zrzucicc 3 kg

kokosimoo co z Tobą ? jabluszko a jak po efektach A6W , jak już zaczęlaś to nie rezygnuj ...szkoda!!!!!:( jabluszko co ty jesz na te 600 kcal podaj przykladowe menu ja wczoraj tak: S: bułka ze szczypiorkiem, sałatą, ogórkiem i papryką 1/2 bułki z dzemem bez cukru:) IIS 12.00 banan 14.00 jabłko obiad 16 .00 makaron razowy z sosem pomidorowym 20.00 serek wiejski z ogórkiem kiszonym, rzodkiewką , papryką i pomidorem 1/2 serka :) dziewczynki moja waga juz zaczyna się od 53 jak dla mnie rewelacja !

Gość jabluszko
witam:) nie ma to jak obudzic sie w swietnym nastroju, pozytywnie nastawiona do walki z kilogramami:) zielonooka moj przykladowy jadlospis: -owsianka -jablko -gotowane na parze udko + brukselka -2 marchewki odpowiednie proporcje i wyjdzie 500kcal, od niedzieli przechodze na 600kcal bo troche sobie przedluzylam te 500 ale juz powoli bede zwiekszac:) jak odpowiednio dobierzesz niskokaloryczne produkty to i na 500kcal sie najesz napisze pozniej co jeszcze jem i odnosnie tej 6weidera bo teraz musze pedzic na uczelnie mielgo dnia;*