Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oLaoLa9999999

Przykro mi sie zrobilo,panowie wypowiedzcie sie!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jessy****
ludzie po co wy jej tłumaczycie cokolwiek, nie widzicie że jej nie przeszkadza, że on jej nie szanuje, będzie jej całyczas rogi doprawiał, ale ta jelenica i tak mu wybaczy

Jesli masz tylko takie zyczenie :D pozdrawiam i zycze bys nie załozyła za jakis czas topika o temacie "zdradził mnie po raz kolejny,ale chce mu dac jednak szanse " :P:P:P 🖐️ zycze ci duzo wytrwałosci :D

Gość jessy****
jej nie przeszkadza,ze wacka na wodzy nie trzyma tylko że tamta, ma ładniejszą gebe.

Gość oLaoLa9999999
jessy ale ty sie wczulas ,wyluzuj bo sie spocisz Skad mozesz wiedziec co zrobie jak mnie znow zdradzi? Dziekuje niedzwiadku:P

Gość ***przyjaciółeczka***
moim zdaniem to już cios poniżej pasa, nie dośc ,że Cie z nią zdradził to jeszcze o niej wspomina, no sorry, ale takiego delikwenta bym spakowała

Gość jessy****
z twoja inteligencją nie trudno zgadnąć-wybaczysz mu, byle miała gorzą dupę i gębę od ciebie:)

Gość ***przyjaciółeczka***
skoro o niej wspomina to i myśli a skoro myśli to nie jest mu obojętna - proste

Gość jessy****
laska siedzi w domu, jest na jego utrzymaniu wiec musi siedziec cicho i nosić z duma wychodowane rogi:)

dziewczyno, skoro juz cię zdradził, to pewnie zrobi to po raz kolejny. to po pierwsze. po drugie, skoro tamta \"wyfiołkowana\", to ty też sięw wyfiołkuj :) a poza tym, brat niedźwiedź ma rację, mądra to ty nie jesteś. A i jeszcze jedno, czemu stawiasz czasownik na końcu zdania???? \"Tamta ładniejszą dupę ma\" :O

Gość oLaoLa9999999
jessy feministka?samotna?zdradzona?skad tyle jadu?

Gość 0 700
mogę o Twój wiek zapytać, bo czuje tu naiwność

Gość barbecueman
hej Laski :) Widze, ze nie wszystkie jednak sa naiwne i glupie. Z racji, ze jestem facetem, powiem tak... Facet jesli kocha swoja kobiete, nigdy jej nie powie, ze tamta a sramta ma ladniejsza twarz, tylek, czy cokolwiek, chocby nawet i zobaczyl fajna laske dla swojej kobiety, ktora kocha nie bedzie mowil takich rzeczy, po pierwsze po to by jej nie ranic, po drugie, aby nie czula sie niepewnie po prostu. Fcaet, ktory na prawde kocha swoja kobiete nie mowi takich bzdet. Wiec kiedy facet mowi takie bzdety? Wtedy, gdy ma po pierwsze w ch...j kompleksow, mowi to wtedy, gdy chce w swojej kobiecie wzbudzic zazdrosc (wedlug mnie jest to idiotyczne ale tak jest), mowi i mysli tak, gdy nie kocha swojej kobiety a marzy mu sie tamta. Kolejne pytanie, dlaczego wiec nie pojdzie do tamtej? Otoz dlatego, ze z zona mu wygodnie, zona wybaczyla raz wiec wybaczy kolejny, zona byc moze nieco byc brzydsza ale tacy kompleksiarze nie biora za zone ladnej kobiety w obawie o zdrady, wiec zawsze bedzie lepsza mniej atrakcyjna ale nie bedzie sral w gacie, ze zdradzi. Tyle na ten temat. Fcaet cie nie kocha a wpuszcza ci sciemy po prostu. Kobiety, wiem, ze nie wszystkie takie jestescie, ale wiele z was same sie prosza o takie traktowanie. 90% facetow nie wybaczy zdrady a 90% kobiet wybacza, jestescie bardziej uczuciowe i to niejednokrotnie przycmiewa wam zdrowy rozsadek.

Gość 0 700
dziecięca naiwnośc

Gość ja uwazam ze powinno CI
byc przykro- zobacz co napisałaś- facet Cię kiedyś z nią ZDRADZIŁ, jakoś się pozbierałaś po tym i taki temat jak TAMTA nie powinien istnieć, a on jeszce potrafi Ci powiedzieć, że ona jest ładna czy cokolwiek innego co Ci o niej przypomina i co gorsze co pokazuje, że on na nią leci:o Jak dla mnie to okrutne i chamskie:o Nie masz takiego odczucia?:O

Gość oLaoLa9999999
Powiedzial to bo zapytalam co w nie widzial

okrutne i chamskie? Okrutne i chamskie to było to, że ja kiedyś puścił w trąbe! A skoro laska mu wybaczyła, to koleś żyje w przekonaniu, że wybaczy i teraz, albo że jej to nie przeszkadza. No sorry, ale ma czego chciała. A ciacham się, że to jakby ona puściła faceta w rogi, to by jej nie wybaczył tylko od razu znalazł sobie inną. Ot, takie różnice między kobietami a mężczyznami.

Gość barbecueman
oLA oLA nastepnym razem jak ci twoj maz powie, ze tamta ma ladniejsza twarz, wtedy powiedz, ze twoj byly byl bardzo przystojny i mial duzego :) wiesz jak zareaguje? najpewniej bedziesz miala awanture, on nie przyjdzie z tym na forum ;)

Gość jessy****
otóz nie puta laluniu, szczęśliwa zona i matka

Gość barbecueman
oLAoLA moja kobieta tez mnie pytala o moja byla kobiete i wiesz...z racji, ze bardzo kocham moja kobiete, nie powiedzialem jej co w tamtej widzialem, bo po prostu takich rzeczy sie nie mowi. Powiedzialem, ze kiedy bylem z tamta, nie znalem jeszcze jej(mojej obecnej) i wtedy po prostu wydawalo mi sie, ze istnieje miedzy nami uczucie ale ze zycie jest przewrotne rozstalismy sie i dzis o tamtej nie mysle. Kocham moja kobiete i jaki mialbym cel mowic jej, co miala tamta czego ona nie ma? Przeciez to byloby niedorzeczne! Tak samo ja nie chcialbym wiedziec co mial byly mojej kobiety, czego ja nie mialem. Kazdy czlowiek jest inny i wiadomo, ze w zyciu tak bywa, ze ktos tam ma cos czego inny nie ma ale jesli kocha sie dana osobe, takie rzeczy nie maja zadnego znaczenia. Kobiete po prostu sie kocha, tak jak kobieta kocha mezczyzne a przeszlosci nie miesza sie z terazniejszoscia.

Gość jessy****
i mnie mąż w przeciwieństwie do ciebie nie zdradza, kocha mnie i szanuje, a ty przez swoją głupotę nigdy tego nie bedziesz miec, jesli dajesz sie traktować jak szmata to nią będziesz.

Gość oLaoLa9999999
Barbecueman a gdzie sie tacy rodzą jak Ty?

Gość oLaoLa9999999
jessy nie ma to,jak sie dowartosciowac na kafe,nie?

Gość oLaoLa9999999
Wybaczylam facetowi ktorego kochalam zdrade to jestem szmata?

Gość barbecueman
Powiem jeszcze tak...Faceci kiedy maja zone, dobra i ulegla lub co jeszcze lepiej, taka ktora wybacza najgorsze swinstwo, nie zamienia jej na ladniejsza. Z ladniejsza mozna uskuteczniac romanse, skoki w bok, czy uskuteczniac fantazje ale zawsze chca miec gdzie wrocic, tam gdzie im jest dobrze i wygodnie. Tak jest przewaznie. Facet jesli na prawde kocha swoja kobiete, nie zdradza a juz na pewno nie mowi ktora jest ladniejsza czy jakies tego typu chore rzeczy. Przerazajace jest tylko to, ze mimo zdrady, mimo faktu iz mowi sie kobiecie co maja inne czego ona nie ma...powie sie takiej "kocham cie" i ona w to wierzy. To jest przerazajace...brak racjnalnego myslenia u wielu z was :O

Gość mnie mąż nie zdradził
ale tobie autorko radzę się nie przejmować wypowiedziami... dzieci mają po 14 lat i się chcą wypowiedzieć... nie byłoby lepiej porozmawiać z mężem na ten temat??? oczywiście 100% czujność!!! nigdy za nikogo nie można być pewnym w 100% nawet za samego siebie nie ważne czy zdradził czy nie liczy się tu i teraz

Gość barbecueman
oLA oLA w Polsce sie rodza :) Tak jak wiadomo, ze sa madre lojalne kobiety, tak tez sa wierni, kochajacy mezczyzni. Ale gdy na takiego nie trafiasz, niestety szkoda wtedy zycie marnowac dla byle obszczymurka. Pozdrawiam :)

Gość mnie mąż nie zdradził
fakt jest taki,że nie powinien nawet o niej wspominać, a tym bardziej jej zachwalać ona to powinien byc dla niego temat tabu i to mu powinnas wyjasnic!!!