Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakoffianka

Spacerkowy klub mam

Polecane posty

Gość Krakoffianka

Dziewczyny załozylam temat po to żebyśmy mogly się tutaj poznać i umawiać na spacerki. Jestem z Krakowa, z okolic Prądnika Bialego i chętnie poznam mamę, która bylaby chętna na wspólne spacerki w parku. Może wy też szukacie znajomych ze swojego miasta więc piszcie. Pozdrawiam

Gość Krakoffianka

Gość Pani Cenzor......
buahahahahaha UMAWIAĆ NA SPACERKI. mam nadzieję że naiwna mamusia nie umowi się z ta krakowianką na spacerek... :O a ty spierdalaj zboczencu!!

Gość krakoffianka
nie jestem zboczeńcem. Może to zabrzmialo dwuznacznie. Mam małe dzieci i zero znajomych. Glupio mi zaczepiać ludzi na ulicy. Nie wiem w jaki sposób moglabym poznać jakieś mamy z dziećmi z mojej okolicy.

Gość krakoffianka
anielica dziękuje. znam to forum, ale tam się mamy już znają.

Gość krakoffianka
mam nadzieje, ze się jakaś mama krakowianka odezwie, choć dzisiaj to już chyba zostaje mi samotny spacer (w towarzystwie moich pociech)

Gość krakoffianka
dziękuję Ci. A ty z jakiej miejscowosci jesteś? Ja mieszkam niestety na zadupiu. Niby miasto, a jakby wioska. Czasem chcialabym mieszkać na osiedlu. Tam zawsze się kogoś spotka, jest z kim choć słówko zamienić. Tu jak wychodze to żywej duszy nie ma.

Gość krakoffianka
validos27 witaj. Do huty to niestety mam kawal drogi. :)

Gość krakoffianka
obrzeża miasta za Pradnikiem Białym

Witam! Ja jestem z Bydgoszczy i też nie mam z kim pospacerować. Dobrze że z córcią już się dogadujemy i mogę jej odpowiadać na nurtujące ją pytanie: co to jest? Tak czy inaczej jeśli znajdzie się jakaś mama z dzieckiem z Bydgoszczy, będzie nam miło....

Gość karunia777
Ja mam podobnie ale niestety jestem w Krakowie ale na drugim końcu bo za Ruczajem tj w Skotnikach tez zadupie:( Niedawno sie przeprowadziłam i tez mam niewiele tu znajmych. Do niedawna mieszkałam w hucie i tesknie:( Ja ide na całośc zaczepiam mausie z wózkami na ulicy:)) Juz jedną poznałam i chodzimy razem:)

To może zrobimy jakąś listę, będzie łatwiej znaleźć mamy z konkretnych miast: KRAKÓW: BYDGOSZCZ: sarita (szwederowo)

Gość karunia777
ja tak z głupa zaczepiłam no i przynajmniej znam jedną osobe w okolicy. Problem w tym ze u mnie nawet parku nie ma tylko własciwie sie wzdłóż ulicy chodzi. No albo opcja po własnym podwórku no ale to troche nudne.

Gość Anielico
ja rowniez z Siemianowic:D

Gość hoppp do goryyyyyyyyyyy

Gość Anielico
witaj:D odezwe sie wieczorem bo teraz w domu mam istne pobojowisko:D pozdrawiam Siemianowiczanke:)

Gość Anielico
uffff wreszcie blogi spokoj:D witam Cie ponownie, ciekawi mnie z ktorej czesci Siemianowic jestes, tak sobie pomyslalam, ze byc moze znamy sie z widzenia:D albo jestes moja sasiadka;), ja jestem z Bytkowa, mam 11 miesiecznego syna ktory daje mi niezle popalic:D. Nie wiem czy bedziemy korespondowac tutaj (jak wolisz mnie jest wszystko jedno)czy moze mailowo? Fakt wiosna niebawem wiec piszmy, piszmy;)

A tak poza tym to mam syna 2 letniego, ktory tez niezle daje mi w kosc, to takie zywe sreberko :) Mozemy pisac tutaj, na maila na gadu... Jest duzo opcji :) Ale tutaj tez fajnie, bo moze jeszcze dolaczy sie ktos z naszego miasta? :)