Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakoffianka

Spacerkowy klub mam

Polecane posty

Gość poszukaj moze cos znajdziesz
moze faktycznie zostanmy tutaj, byc moze ktos sie jeszcze dolaczy:) czyli nie jestes moja sasiadka;), osiedle robotnicze ...hm w sumie blisko:), oj ile ja bym dala by moj mial juz conajmniej 2 lata;)poki co jestesmy na etapie raczkowania, stawania przy meblach i ciaglego powtarzania "nie wolno":P a syn i tak nic sobie z tego nie robi. Nie moge sie juz doczekac wiosny ta pogoda mnie dobija, mieszkamy na 4 pietrze bez windy a syn to prawdziwy kloc;)wazy juz prawie 11 kg, w kombinezonie wazy dwa razy tyle;)i jeszcze ten wozek:O makabra, poki co szukamy lekkiej spacerowki, moze jestes w stanie cos fajnego polecic?:)

Gość Anielico
heh no tak nicki mi sie pomieszaly:Dto tak jak sie jest pomaranczowym:P:D

No my juz wozka nie uzywamy w ogole, wiec kazde nasze wyjscie w taka pogode konczy sie tym, ze i ja jestem brudna i syn... uwielbia biegac po kaluzach, tez nie slucha... nie wiem czy to jakis bunt, czy co.. ale na kazde moje "nie" reaguje albo placzem, albo zloscia, albo kladzie sie na ziemi :) W ogole jak Twoj smyk ma na imie? No i Ty :) Co do spacerowki, to nie wiem jakie Ci sie podobaja. My kupilismy z baby design identyczny jak tutaj, zolty: http://allegro.pl/item570811417_nowosc_wozek_parasolka_baby_design_travel_wys.html Przede wszystkim jest lekki, u nas winda czesto sie psula, wiec glownie tym sie kierowalam no i dobrze sie prowadzi.

Gość Anielico
Oj dzieki za link:)jakie mi sie podobaja?przede wszystkim lekkie:Dnajchetniej chcialabym taka ktora wazy maximum 4 kg;) heh pewnie to slynny bunt 2-latka, choc i moj go juz miewa:D zlosci sie niemilosiernie jak cos nie po jego mysli:Pnajlepiej pozwalac mu na wszystko, jest maniakiem kabli:O (ma to po tatusiu:P)gniazdek, pilotow, komorek zabawki go nie interesuja. "Aniolek"ma na imie Piotrus a ja Magdalena, choc wszyscy mi mowia "Magda" :)

No tak, mieszkasz na IV p. wozek + dziecko... To wlasciwie tak jak moj, tez tylko piloty, komputery, telefony... pierwszy do naprawy, ale to w koncu chlopcy :) Mam nadzieje, ze ten bunt mu szybko przejdzie, bo moja cierpliwosc tez ma granice :) Na szczescie nigdy nie spotkalam sie z negatywna opinia ze strony osob postronnych.. a wiem, ze niektore zyczliwe panie potrafia niezle skrytykowac, uff :) Ja jestem Renia i mlody to Nataniel :)

Gość Anielico
bardzo mi milo:) mam nadzieje, ze i ja sie nie spotkam, zreszta pozyjemy, zobaczymy, przeciez w koncu kiedys sie ucywilizuje;)obym i ja tego doczekala bo czasami sil brak:), nie mowiac o cierpliwosci (zreszta ja cierpliwa nigdy nie bylam;) ). Niebawem stad uciekam bo Piotrus daje popalic i w nocy, budzi sie na mleko, czasami na zabawe:O, na raczkowanie:Oroznie z tym bywa;)taki dwulatek pewnie przesypia juz cala noc echhhh rozmarzylam sie;)

Gość Anielico
aaaa i zeby nie bylo;)ZAPRASZAMY na topik inne Siemianowiczanki:)to nie priv, bez obaw;)

Ojjj i tu Cie zdziwie - budzi sie na picie! On ogolnie bardzo duzo pije, zawsze tak bylo. Takze w nocy wstaje raz, zeby mu napelnic kubek :) A z samego rana wola "batkaaa" (herbatka) :) Ja tez za chwilke zmykam, Natan jeszcze nie spi - roznosi mi pokoj, wszedzie zaaabawki :) A mam w planach obejrzec Milionera z ulicy, o dziwo bylo juz na DC takze nie musze isc do kina :) Dobranoc 🖐️

Gość Anielico
budzi??wiec pewnie i moj bedzie sie budzil:D (koniec ze mna:D)poki co jakos daje rade bo nie pracuje ale co to bedzie jak pojde do pracy o zgrozo:Dze mnie straszny spioch jest, bez snu nie funkcjonuje. Piotrus na szczescie spi, pada o 19.30, zabralismy mu jedna drzemke i od 2 tygodni zasypia przy butelce, wiec chociaz wieczorem jest chwila na relaks. Ja chetnie bym cos obejrzala ale wieczorami jestem tak padnieta, ze jedyne o czym marze to blogi sen, to straszne klasc sie w zasadzie z kurami:Pw tym wieku:P pozdrawiam:) dobranoc :)do jutra 🖐️

Gość anka12345
Dzień dobry jutro sie przeprowadzam do centrum sosnowca mam 14miesiecznego synka i milo by bylo poznac kogos z kim mozna by bylo na spacerki chodzic :) czekam na sosnowiczanki

Witam mamusie :) Jak zobaczylam dzis pogode za oknem, to az chcialo mi sie wstac :D Piszcie, piszcie.. wiosna sie zbliza... Nie chce mi sie samej do parku chodzic :) A pewnie nie Ja jedna :) Lece do banku... buuu bankomat nie oddal mi karty 😭

Gość Anielico
witam:D Matko Boska jaka pogoda:Dzyc sie chce:Dzmykamy na spacer niebawem, pozdrawiam serdecznie🖐️

Gość Anielico
Anka trza sie bylo do Siemcow przeprowadzic;) uciekam:D

Gość Anikapno
Cześć Dziewczyny, Jest może któraś z Piaseczna?

fajny temat..czegoś takiego szukałam..tylko faktycznie nigdy nie wiadomo z kim sie spotkamy... Mamusiu synusia-jestem z Katowic, spaceruje po parku chorzowskim..a ty w jakich okolicach?

no to tylko daj znac kiedy sie tam wybieracie:-) moj skarb ma dopiero 5 miesiecy wiec podrozuje w gondoli ale niedlugo mamy zamiar przeniesc sie na spacerowke:-)

Czekamy na jakas ladna pogode, dzis jest tyle, ze ja chora.. Ale mysle, ze teraz bedzie robic sie juz w miare cieplo :) My bez wozka jezdzimy, takze mam nadzieje, ze nie bede biegac za synem po parku :) unefille jak na imie ma Twoj skarb? :)

Gość Krakoffianka
anielica widzę że dbasz o temat tak jak obiecałas dziekuje ci :* ja nadal szukam krakowianek chetnych na spacery najlepiej z okolicy prądnika białego, azorów, krowodrza górki. Pogoda dziś dużo lepsza niż wczoraj, a podobno będzie tylko lepiej więc może więcej będzie "spacerowych mamuś" Pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia.

Krakoffianka nie ma za co, w koncu tez szukam tutaj mam z moich okolic :) Nudno ciagle samej spacerowac, a tak w ogole nie wiem czy wiecie ale na naszej klasie jest kafeteryjny klub mam. Wprawdzie niezbyt aktywny, ale jest :)

i to tak przy dobrych wiatrach, bo jest dosyć daleko od nas :( u nas spacery między domkami, blokami stanowią jedyną rozrywkę, no i oczywiscie codzienny wypad do warzywniaka :P :D

Gość anka12345
nadal czekam na sosnowiczanki :)juz przeprowadzona i gotowa na spacery

Gość i do góryyyyy
piszcie mamusie z jakich miast jestescie i czy szukacie towarzyszek do spacerowania i rozmowy.

Mamy tutaj: -Kraków -Siemianowice Ślaskie -Bydgoszcz -Sosnowiec -Katowice Mam nadzieje, ze nic nie pominelam :P Oczywiscie, ze szukamy towarzyszek spacerow :) Zawsze to milej wybrac sie z kims :) Ja wlasnie wybywam do parku, szkoda w taka pogode w domu siedziec 🖐️

My juz z powrotem w domu :) Zaliczylismy nawet przedszkole, z ktorego Natan nie chcial wyjsc, wiec mysle, ze nie bedzie problemu, zeby sie tam zaklimatyzowal :) Zapisy od 1 kwietnia :) Mam wrazenie, ze prowadze monolog :)