Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakoffianka

Spacerkowy klub mam

Polecane posty

heee ja to nawet nie mialabym kogo napastowac podczas spacerku...u mnie w "miescie" same dziadki...dzieci mozna szukac ze swieca... :O

Daff hehe ty to już z Olafkiem pogadasz :D mój jedynie mi odpowiada MAMA mama MAMAAA koko/am! I pogadane :P:P:P a jak w ogóle się miewa Olafek-starszy brat? :)

Gość marylika
ja też się dołączam ale wątpię żebym znalazła kogoś ze swoich stron?Sławno? Też mam owczarka niemieckiego, podobnie jak jedna z dziewczyn, moja córa ma 5 miesięcy i wręcz się trzęsie na widok psiaka.Sunia też ją bardzo lubi, zawsze liże ją po rączkach, co nie podoba się mojej teściowej:-)

Gość aeki
Podnoszę :) Są tu jeszcze jakieś mamuśki z Kraka? Ja mieszkam w N. Hucie, córcia ma 3 miesiące - znajdzie się jakaś chętna na wspólne spacery z maluchami?

Może troszkę wrócę do tematu psów. Posiadam amstaffa - jestem chyba najbardziej rozpoznawaną mamą na moim osiedlu - wózek + psiak i tak odkąd moja córeczka pojawiła się na świecie :):):) Mój pies jest wyjątkowy, nie znam takiego drugiego pieszczocha jak on :) wyglądem odstrasza ale serce ma wielkie :):):) Bardzo dużo spacerujemy i było mi przykro , kiedy spacerowałam sama . Ja na moje szczęście znalazłam sama koleżankę na wspólne spacerki, ale topic uważam za fajny pomysł :) Pozdrawiam