Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creamcream

krem do twarzy z zielonym pigmentem ?

Polecane posty

Gość creamcream

widzialam jakis czas temu w aptece krem z zielona baza/pigmentem, niestety nie pamietam FIRMy . Krem do twarzy, na co dzien do ale mial w sobie juz zielony pigent na przebarwienia. dziewczyny pomozcie, bo bardzo jestem zainteresowana a nie mam jak dotrzec. Czy ktoras zna lub uzywala?

Gość creamcream
nie to nie byl ten z Iwostinu ale wlasciwie kazdy z pigmentem mnie interesuje Czy uzywala ktoras tych kremow, jaki efekt? Chcialabym delikatnie zamaskowac maly rumien, ale bez uzywania korektora zielonego, ktory jest b gesty.

Gość creamcream
krem ma w skladzie zielony pigment, ktory powoduje zielone zabarwienie kremu, dzięki któremu możliwe jest maskowanie czerwonych plamek na twarzy. Bardzo ciekawi mnie jaki to efekt, bo zielony korektor jest b mocny, wiec chcialabym uzywac tego kremu jako bazy pod makijaz, aby troszke zakryla naczynka lub zaczerwienieni8a

Gość creamcream
naprawde nikt nie stosowal kremow z pigmentem?

Ten z Iwostinu nic a nic nie maskuje - zreszta zaden inny tez tego nie zrobi GWARANTUJE CI to. Najsensowniejszym wyborem będzie chyba ten z Iwostinu, używam go już od ponad roku i buzia wygląda ok. Co oczywiscie nie oznacza ze problem naczynek zniknął 😡, ale na pewno się zmniejszył.

Gość creamcream
anka 011 --> nie chodzilo mi o trwale pozbycie sie problemu a jedynie delikatne zamaskowanie jako baza pod makijaz. Z pewnoscia na co dzien nie bede uzywala korektora, ale myslalam ze jakies tam rozjasnienie ten kremik da. Jak ten Iwostin wyglada po nalozeniu na buzie, czy kolor pigmentu jest silny? dziewczyna na forum zasugerowala Iwostin, w aptece widzialam inny, nie pamietam jednak firmy. Czy uzywalas innych marek z pigmentami? Z gory dzieki za odp :)

Gość creamcream
Miss Ukraina- a jaki efekt kremik daje na buzi? Rozjasnia, kryje zaczerwienienia?

Gość ghjkl
Avene jest zielony

Gość mikores
a ten z avene to ktory ma barwe zielona?

Gość sdvfghgf
tez jestem ciekawa do tej pory uzuwalam switnego zielonego z bielendy ale go wycofali ;( szukam czegos o podobnym dzialaniu

Gość gośćszur
Red Blocker na dzień jest z zielonym pigmentem maskującym

Kremu nie uzywalam, ale mialam palete kamuflazu z golden rose i pamietam, ze zielony fajnie tuszowal te zaczerwienienia. Mozesz kupic sobie zielony odcien korektoru z serii Color Corrector Crayon, jest w kredce wiec napewno nie bedzie problemu z gestoscia. Tak jakk mowie ja tej marki mialam paletke i krycie bylo swietne, jestem pewna ze i ta kredka sobie poradzi.