Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzianna007

Czy istnieje przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna? moja historiaa dowodzi ze...

Polecane posty

Gość madzianna007

Czesto sie nad tym zastanawiałam i nie raz uwazałam że Tak...dopóki nie spotkało mnie to co spotkało. A więc: Przyjaznie sie z nim juz kilka lat.. taki kumpel jakich mało.. o wszystkim zawsze moglam pogadac przed nim nie wstydzialam sie opowiadac o różnych rzeczach nawet krepujacych przeciez to "dobry kumpel", zawsze mozna było i posmiac i powaznie pogadac.. nigdy mi sie nie podobał wrecz niewyobrazałam sobie nawet jak bym mogla z nim cos... poprostu przyjaciel .. chodzaz zawsze mielismy sie ku sobie ( niektorzy nawet twierdzili, że ukrywamy swoje uczucia)- a my tylko bardzo sie lubilismy i jestem pewna ze on przez bardzo dlugi czas naszej przyjazni mial tak samo- dobra kumpela. AZ Pewnego dnia rozmawiajac o czym palnal ze mnie kocha ... myslalam ze sobie jaja robi przez pare dni go o to pytalam.. i okazalo sie ze.. chyba to prawda chodxziaz sama juz nie wiem do konca . A co jest najlepsze? ze sama zaczelam do niego cos czuc.. od momentu kiedy mi to powiedział..i dziwnie sie z tym czuje bo zawsze go mialam jako przyjaciela i nie moge sobie tego wyobrazic .. naprawde dziwne uczucie . Prawdziwy mętlik w glowie.. i co dalej? nie wiem... zycie pokaze:P a wy jak mysliscie jak sie to skonczy?

zycze powodzenia ;p u mnie tak to sie zaczelo ;) mialam takich 3 przyjaciol, razem sie trzyamlismy, z kazdym bylam blisko, ale okazalo sie, ze z jednym z nich laczy mnie cos wiecej ;)

To fajnie masz, bo w życiu to bywa nieraz gorzej. Gorzej to mieć się z kim bzykać , a nie miec przyjaciela.

Gość madzianna007
no fajnie jak fajnie... ja nie wiem czy to wyjdzie... chyba zabardzo sie przywiazalam do niego jako do przyjaciela zwiazek moglby wszystko popsuc ..

Gość ...Monika...
Oj, nie ma przyjazni mesko-damskiej. Zwiazek dusz zawsze sie konczy...zwiazkiem cial:) Powodzenia:)

Gość ...Monika...
..monika dziewczyna ratownika: P

wydaje mi sie ze nie moj przyjaciel tez kiedys wyznal mi milosc, bylismy blisko ale nigdy nie dawalam mu zadnych znakow a tu takie wyznanie stracilam go na jakis czas ciezko mu bylo mnie widziec ale po kilku latach rozmawiamy jakby nic sie nie stalo dotarlo :D

Gość tssssss
jest odbior wiec dotarlo :D

Gość
Z reguły "przyjaciele" to nieśmiałe typki, co wolą wbić się tylnymi drzwiami, niż atakować frontalnie od przodu :O Uważaj, może być miłośnikiem seksu analnego :P

Gość tez mialam takiego przyjaciela
x lat, tez nie wyobrazalam sobie, zebym z nim mogla, nie podobal mi sie fizycznie kompletnie. wyszlam za maz za faceta, ktorego myslalam, ze kocham, ale z ktorym nigdy nie przyjaznilam sie jak z tamtym, tu byla po prostu chemia. skutek? niedlugo sie rozwodze z przystojnym mezem, z "brzydkim" przyjacielem mam więcej wspólnego niż ze slubnym. wniosek: prędzej czy później taka przyjaźń skończy się zaangażowaniem którejś ze stron. też myslałam, że na naszym przykładzie można mówić o przyjaźni damsko-meskiej bez seksu. ale się pomyliłam :O szkoda, ze tak pozno, bo rozwod mnie przeraza.