Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkaka

prawie jestem zdecydowana na tą suknie ładna?

Polecane posty

Gość evvvunia
bardzo ladna. jestem ciekawa jak bedziesz na zywo w nie wygladac

Zazdroszczę figury... ja bym sie w taki model nie ZMIEŚCIŁA!!!!! A suknia PIĘKNA :)

Gość h.2.o
hafty okropne jak dla mnie, takie ciężkie, poza tym te koronkowe sukienki to takie firankowate są.

Gość aneczkaka
mam rozmiar 34 więc jestem szczupła, w niej podobałam się sobie najbardziej i wygląda w rzeczywistości ładniej niz na modelce pierwszy raz moge to stwierdzic odkad oglądam suknie na internecie. Do tej pory wszystki mnie rozczarowały :(

Gość h.2.o
tylko weźcie jeszcze pod uwagę, ze ta pani ma kolana w połowie zdjęcia...

Gość ladna ale nie w moim stylu

Zgadzam się z Aneczkąka - faktycznie na żywo te suknie wyglądają inaczej. Moja na zdjęciu wyglądała koszmarnie, a w salonie na żywo bardzo bardzo ladnie.

Gość aneczkaka
ciężka nie jest, ale faktycznie niektóre suknie z tej firmy to swoje ważą......dzieki za szczere opinie :) welon będę miała tylko troche inny bez haftów bo myślę że jest ich już sporo. A co haftów wogóle to jak jest cena niska to wyglada jak firanka rzeczywiscie tez tak mysle, ale tutaj sa one naprawde ładne nigdy nie myslałam o haftowanej sukni a tu prosze :) taka wybrałam

Aneczka - to tak jak ja. Zawsze chcialam mieć prostą "czystą", bez żadnych zdobień. A w salonie okazało się, ze najladniej wyglądałam w misternie ręcznie haftowanej i wyszywanej jeszcze kryształkami! Sama siebie zaskoczyłam...

Gość betinkaaa
według mnie cakiem ładna

Gość Biedna biednaa
dla mnie te sukienki w katalogu też się podbały,ale jak zobaczyłam je na żywo...porażka :( Jak babcina narzuta na ławe robiona szydełkiem... Ale ważne że Tobie się podoba ;)

Gość fdsgs
piękne... jakie firanki? firanki to macie na oknie :/ to są HAFTY :):D a ta którą podałą ś wyrzej jako przykłąd bezguścia bardzo mi się podoba też :P modelka stoi na podniesieniu więc ze 20cm trzeba odjąć ... kolana ma znacznie wyżej :P

Gość nikolettadd
no wlaśnie dzisiaj ogladałam takie suknie to są hafty a nie firanki i ładne sa w rzeczywistosci tylko bardzo drogie

Gość mammamiapomidore
A czy któraś widziała na żywo tę suknię? http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=150.habana Zobaczyłam jaą i przepadłam. Wciąż próbuję znaleźć coś innego, żeby mieć chociaż alternatywę, ale nic z tego. Już nawet cena mnie nie odstrasza :)

Gość aneczkaka
juz nie wiem czy sie zdecydowac po tych opiniach tutaj boje sie ze jej nie sprzedam a chcialabym bo cena wysoka......

Gość ile te suknie kosztuja
???

Gość aneczkaka
ale ta suknia własnie jest bardzo delikatna zdobien prawioe nie widac....tej sukni wogóle po zobaczeniu na necie bym nie przymierzała a w rzeczywistosci mnie zachwycila tylko do ceny musze sie jeszcze przekonac i boje sie żeby ja sprzedac. moja kosztuje 5tys a ile twoja magdusiarose ? bardzo ładna ta twoja :) nawet mysle czy tez jej sobie nie zobacze w salonie ;)

Aneczka - weź Ty się nie przejmuj złośliwymi uwagami. To bardzo łatwo jest rzucić określeniem "firanka", tak łatwo jak każdym innym słowem. Suknia jest piękna. Na żywo tak jak pisałam faktycznie (zgadzam się) suknie wyglądaja inaczej. Twoja suknia jest piękna (figury wciąż zazdroszczę) a Magdusi w podobnym typie i też śliczna.

Gość taka jedna bezwstydnica
tylko maggie sottero, te suknie bija wszystkie na glowe, szczegolnie rozwiazanie zastosowane z tylu, na plecach

Gość fotczar
.... zrob swoim gosciom mila niespodzianke i podziekuj im uroczym gestem za przybycie na wyjatkowa uroczystosc - Slub , Chrzest, Komunia, Rocznica, Jubileusz, Urodziny, Studniówki, Bankiety i inne. Podaruj podziekowanie z aktualnym zdjeciem, wydrukowanym natychmiastowo, zanim skonczy sie impreza!!! Moje podziekowania to oryginalne wzory i doskonalej jakosci materialy, dzieki czemu zachwyca swym urokiem, stajac sie wspanialym i milym gestem podziekowania dla przybylych gosci. informacja - fotczar@go2.pl - GG 13280951