Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka i co z tego

mój mąż jest nienormalny

Polecane posty

Gość mężatka i co z tego
czekolado - no nakręcam was małolaty. i coś ci powiem dziecinko - też ciebie nie szanuję :D kurefko :D warter - no widzę, że tu banda dziciaków , co to zycia nie znają podszywie - taak jest - swędziała mnie cipa :D:D:D

autorko powiem ci ze potrafisz w cudny sposob wykrecac kota ogonem.......mimo ze wszystkiego jestes winna TY...wszystko przedstawiasz w ten sposob zeby z siebie ooofiare zrobic.......moze mamy cie jeszcze po głowce pogłaskac i powiedziec ze mazz durnego meza a ty jestes cacy? facet jest jak najbardziej w porzadku....kocha cie ( zawsze wiedzialam ,ze szczescie w milosci maja najwieksze kurwy) najpierw wine zwalilas na meza....teraz na kafeteriuszy ze jestesmy tacy siacy i owacy.....ale w obu konfilktach glowna winna jestes Ty.....ale do tego sie nie przyznasz co?

Gość mężatka i co z tego
edek ile masz lat ? 11 ??? :D tobie już dziękuję :P

"mezatko" to ja "mysliciel42" musilalem zmienic nick bo ktos go zablokowal. Przenies ten temat na "Zycie po 30" i wtedy nie bedziesz musiala czytac takich obrazliwych tekstow. Ja cie rozumiem bo chyba wiesz dlaczego?

a zgadnij gdzie ja mam to ze ty mnie nie szanujesz;)???????????? ja przynajmniej mam czyste sumienie;) i nie jestem czekoladka naucz sie idiotko jezykow obcych;) zamiast dawac dupy na prawo i lewo lepiej ci to wyjdzie;)

Gość mężatka i co z tego
czekolado - waszym głównym problemem jest nie czytanie ze zrozumieniem, brak kultury i dziecinność. nie twierdzę, że jestem święta, bo nie...ale gdzie twoje uzasadnienie, że jestem egoistką ? gdzie ja zaczynam konflikt ? hm ? dziwi cię, że mimo przyznania się do błędu potrafię odpyskować takiej hałastrze, co w pysku ma tylko masę przekleństw ? współczuję wam rozumienia tej porządności...

Gość po prostu wystarczy posłuchać
poległam jak przeczytałam ten post :D 18:58 [zgłoś do usunięcia] mężatka i co z tego edek - oczekiwałam jak już to dyskusji z normalnymi ludźmi, a nie z bandą niekulturalnych desperatów - no wybacz ale sami sobie wystawiliście świadectwo. A więc masz nienormalnego męża i bandę nienormalnych respondentów :O :D Podobno ludzie dzielą się na nienormalych i niezdiagnozowanych :P wybacz ale sami sobie wystawiliście świadectwo. Ty też sama sobie wystawiłaś świadectwo względem twojego męża..I bynajmniej nie jest to cenzurka z czerwonym paskiem :P Ciekawe że tego akurat NIE OGARNIASZ :O

Gość mężatka i co z tego
czekolado - no i dalej popisujesz się swoją głupotą :P ach już daję dupy na prawo i lewo ???? a nie mówiłam że ci co najwięcej krzyczą o morałach są najgorsi ??? czekolado - jednak dalej bo jesteś dla mnie słodką idiotką - KAŻDY SĄDZI WEDLE SIEBIE...więc przyznałaś się, że jesteś kurfą !

Gość edek111
Mam więcej lat i rozumu niż ty mężatko od siedmiu boleści. :)

Gość mężatka i co z tego
młody werter :) ok przeniosę bo tutaj widać dzieci dają się nakręcać - nie potrafią zrozumieć co znaczy normalna rozmowa. Nie znają jeszcze życia i myślą, że człowiek to istota bezbłędna. Jak to łatwo kogoś tak anonimowo ocenić czy opluć - no świadczy to o poziomie takich czekoladowych i jej podobnych idiotek :) a więc cześć dzieciaki :)

Ja cie rozumiem bo chyba wiesz dlaczego? Ja wiem myślicielu..To wina bardzo szczególnej konstrukcji psychicznej, która każe ci za ZDRADĘ obwiniać ZDRADZANEGO :O Swoją drogą chętnie przeczytałabym twoja odpowiedż na tym topiku sprzed paru dni...

oczywiście,że Twój mąż jest nienormany skoro ma taką żonę.Wyrazy wspołczucia dla męża

ja nikogo ni zdradzilam:D a jestes egositka bo jak juz ktos napisal wczesniej jedyne co cie boli to to ze sie wydalo \uwierz mi ze nie jestem osoba wielce wrazliwa ale niemoglabymz robic czegos takiego np. mojemu obecnemu partnerowi...i nie miwec wyrzutow sumienia a co iwecej ZDRADZIC GO i jeszcze nadodatek za to ze wybaczyl i nie zostawil swerdzic ze jest NIENORMALNY ( kto z was dwojga jest nienormalny to byms ie sprzeczala mocno) jestes ostatnia osoba ktora moze moralizowac mnie czzy kafeteriuszy:D i nie wiem gdzie przyznalam sie ze jestem kurwa? bo napisalam przeklenstwo? heheh nie masz jak inaczej odpysknac?:D musisz odwracac kota ogonem:D? heloł to nie ja zdradzilam tylko TY nie lliczylas chyba na mile odpowiedzi? jak mozna milo i kulturalnie odpisywac kiedy czyta sie twoje bzdety? przeciez czytajac takie cos nawet spokojnej osobie otwiera sie noz w kieszeni:D

wypowiedzi autorki: mój mąż jest nienormalny KAŻDY SĄDZI WEDLE SIEBIE... :D, :D, :D I na tym można zakończyć tę "pouczającą" dyskusję Wszelkim dzieciakom o umysłach nieskażonych degrengoladą prezentowaną przez zdradzających małżonków DZIĘKUJĘ ZA PRZYWRACANIE MI WIARY W CZŁOWIEKA ;)

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu=/
[zgłoś do usunięcia] pain au chocolat moja droga kulturalnie to sie odnosze do osób ktore szanuje......a ty nia nie jestes napewno...nie widze powodu zeby szanowac osobnika takiego jak Ty........ zreszta pisalas wczesniej ze nie przejmujesz sie opiniami wiec po cholere sie odzywasz skoro ciebie to nie boli ? haha sretetete.ona na szacunek nie zasluguje jezeli to kobieta anie meski podszyw...

Gość powiem ci
Powiem ci że byłam kiedys zdradzona przez swego mezczyzne,ale jak twoj maz pozwolilam mu odbudowac zaufanie poniewaz go kocham. Pokazal ze mu zalezy a tamten przypadek to czysty wybryk.Okazywał mi wiecej milosci,zapewnial ze jestem dla niego najwazniejsza pokazal ze mu zalezy a tamten przypadek to czysty wybryk. od tamtej pory uklada nam sie jeszcze lepiej niz przed zdradą , wiec dla chcącego nic trudnego, owszem czasem sa watpliwosci,ale tylko ze wzgledów mojej wyobrazni , wiem ze mnie juz nigdy nie zdradzi.... moze powinnas zaczac od siebie a nie wymagac jeszcze od meza,ktorego podle zrownalas z ziemia.Fakt jestesmy tylko ludzmi i czyhają na nas rózne pokusy ale jako ludzie posiadamy instynkt samozachwawczy i potrafimy sie powstrzymywac ;] najwazniejsza jest rozmowa ,widocznie brakuje w waszym zwiazku porozumienia,dlatego maz zachowują się tak a nie inaczej.Jesli od siebie nie zaczniesz nic sie nie zmieni.Gwarantuje ci.Znam to z autopsji traktuj tak jak chcesz zeby ciebie traktowano . ot, taka dygresja.powodzenia ;)

Gość ehhh/.
mezatko co sklonilo cie do tego ze wplatalas sie w romans? pewnie czegos ci brakowalo czego? Wszyscy tylko ja oceniaja! samiswieci jestescie? pewnie wiekszosc to malolaci ktorzy niewiele o zyciu wie

Gość mężatka i co z tego
powiem ci tak :) dziękuję za kulturalną i zyczliwą krytykę :) a ja wam powiem tak :) - z mojej strony to zwykłe prowo :) chciałam zobaczyć czy zdołam pociągnąc "dyskusję" na więcej niż 3 strony :D ech dzieciaki...nie wkręcajcie się tak - nie wszystko co tu ludzie piszą jest prawdą hahaha :D zobaczymy czy ludzie po 30 potrafią się tak nie emocjonować:) dzięki za zainteresowanie

19:31 [zgłoś do usunięcia] ehhh/. mezatko co sklonilo cie do tego ze wplatalas sie w romans? pewnie czegos ci brakowalo czego? Wszyscy tylko ja oceniaja! samiswieci jestescie? pewnie wiekszosc to malolaci ktorzy niewiele o zyciu wie jezeli mi czegos w zwiazku brakuje az do tego stopnia ze posuwa mnie to do zdrady to koncze ten zwiazek, widac ze autorce na zwiazku nie zalezy wiec nie rozumiem po co ona ciagnie ta farse?

Gość ehhh/.
pain au chocolat tak "odrazu konczysz" moze nie wszycy potrafia tak szybko zakonczyc jak ty,, apozatym czytam twoje wypowiedzi na innych topikach , zawsze sie wymadrzasz i wiesz wszystko najlepiej .. wiec twojej opini wogole nie biore pod uwage:P

Gość mężatka i co z tego
czekolado spoko :) każdej kobiecie życzę takiego męża jakim jest mój :) nie nerwusiaj :)

Gość ehhh/.
skad ty mozesz wiedziec ze jej nie zalezy?

Gość powiem ci
dla ciebie madrą wypowiedzią jest odpowiedz przychylna tobie?nawet jesli to wymyslona historia to bardzo ciekawaa... i chetnie mogla bym na jej temat polemizowac. Coś mi śmierdziało oszustem;p kto w XXIw pisze listy ;p sa smsy portale,meile heehe

Gość mężatka i co z tego
no ale jeszcze kilka lat temu nie było to tak powszechne... nieee że przychylne...niech to będzie krytyka ale konstruktywna, przecież ludzie dorośli powinni nawet jeśli to anonimowo rozmawiać na jakimś przyzwoitym poziomie:) moje wczorajsze prowo - chcecie poczytać ? podac wam temat ? jest taki bardziej zabawny :)

Gość powiem ci
nie uwazasz ze takie 'prowo',jest dziecinadą?

Gość mężatka i co z tego
etam...z zycia wzięte jakby co, może akurat nie mojego, ale w przeciwieństwie do tych wszystkich moralizatorów to zdaję sobie sprawę z tego, że każdego człowieka może kiedyś spotkać coś takiego...problem zdrady. dlaczego więc dziecinadą ?

Gość mężatka i co z tego
fakt, na tamtym pokoju nikt mnie nie obrzucił kurfami itp, ale też nikt nie dyskutuje....jednak werter miał po części rację.

A ja uważam że jezeli wybaczamy zdradę, jezeli decydujemy się na to żeby taki związek kontunuować - to robimy to ze wszystkimi tego konsekwencjami. Nie można zarzynać partnera - nawet po zdradzie - lawiną podejrzeń. Jeżeli nie potrafisz zaakceptować że w zwiazku nawet zdradzający ma pewne prawa - odejdź. Mówicie że sama jest sobie winna - ale mąż miał pełne prawo odejść od Niej. Jezeli została - powinien tez ponieść konsekwencje swojego wyboru.

Gość lepiej nie ryzykuj dziewczyno
"ak świat światem ludzie się zdradzają, więc daruj sobie te głupawe uwagi..." kolejny cytat: "wystarczy poczytać wpisy takich bluzgaczy, co nie potrafią nic mądrego napisać , tylko - ty kurfo...no gratuluję wam klasy !" PROOSZĘ... ;] tempa dziwko... autoreczko tematu... ;] lepiej być bluzgaczem bez klasy,który szanuje drugiego człowieka, będąc z nim w związku poprzez NIEZDRADZANIE go, niż cichodają, która uchodzi za stateczną żonkę, a naprawdę jest kurwiskiem ;] hahaha, uśmiałam się tym, co napisałaś. poza tym... naprawdę ejsteś pierdoloną egoistką. Twój mąż..hmm... nie dowiedziałaś się chyba po 12 latach związku, że jest domatorem, tylko dużo wcześniej, co? W takim razie, skąd pretensje? do siebie samej jedynie możesz mieć. ach i do swojej piczy, bo teraz przez nią masz piekiełko w domu pozdro :)