Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka i co z tego

mój mąż jest nienormalny

Polecane posty

Gość powiem ci
po co wymyślac historie ,które nie miały miejsca w twoim życiu ? rozumiem ze zabezpieczasz sie radą na przyszłośc ? ;p aczkolwiek czasem zabawne jest to jak niektóre osoby wczówają sie w temat ;p

Gość mężatka i co z tego
A ja uważam że jezeli wybaczamy zdradę, jezeli decydujemy się na to żeby taki związek kontunuować - to robimy to ze wszystkimi tego konsekwencjami. Nie można zarzynać partnera - nawet po zdradzie - lawiną podejrzeń. Jeżeli nie potrafisz zaakceptować że w zwiazku nawet zdradzający ma pewne prawa - odejdź. Mówicie że sama jest sobie winna - ale mąż miał pełne prawo odejść od Niej. Jezeli została - powinien tez ponieść konsekwencje swojego wyboru. Jester brawooo! nic dodać nic ująć !

Gość mężatka i co z tego
do powiem :) nie , że zabepieczam się radą...jak pisałam takowy przypadek jest mi znany, ale pisałam go w swoim imieniu :) odbiór jest taki a nie inny, ponieważ sam tytuł do tego prowokuje... ale fakt faktem - kafe nie jest dobrym miejscem na tego typu rozmowy. zauwazyłam to czytając inne topiki - niech ktoś otwarcie się przyzna do błędu - zaraz jest zlinczowany przez bandę przegrzecznych i porządnych kobiet - ach jakie te kobiety potrafią być :) prowadzę pewne badania :P ( żart ) heheee - istotą tych badań jest odpowiedź czy kobieta potrafi zrozumieć drugą kobietę ? wiesz jak to tu wygląda ? kobiety jak dzikie bestie zlinczują drugą za coś, co same pewnie nie raz w życiu zrobiły lub zrobią...na babskim forum o wiele życzliwiej porozmawia z Tobą facet niż kobieta - uwierz mi taka jest prawda.

Gość powiem ci
fakt jest faktem,popieram twoja wypowiedz...

mężatka,masz rację,kobiety w pożyciu są okrutne,są zawistne,mściwe,zazdrosne a wszystko przykrywają uroczym uśmiechem.Dla mnie też zdecydowanie lepiej dyskutuje się z mężczyznami:)Nie mają w sobie tak wiele jadu:)Rzeczywiście,mężatka,jeśli ktoś na forum przyzna się do błędu,nawet jeśli się ukorzy to jedna kobieta na dziesięć powie:ja spróbuję Ci pomóc.Dlaczego tak się dzieje?Łatwiej jest krytykować innych niż siebie.Ale z tematem to jednak przesadziłaś.Wybaczyć to znaczy zapomnieć i nigdy do tego nie wracać a kto tak potrafi?kto jest na tyle silny?obyśmy nigdy nie musiały,musieli sie tego dowiadywać

Gość mężatka i co z tego
heej kobietki :) no temat taki nieco wkurzający, ale zobaczcie na 10 wściekłych i klnących "dam" jedna odpowiedziała zwyczajnie, po ludzku. Wczoraj wymyśliłam temat, z którego ludzie mieli ubaw po pachy :D, jedna pani nawet napisała, że ryczała cały dzień, ale po przeczytaniu tego wątku się uśmiała :). no ale krytykantów leczących swoje kompleksy tutaj nie brakuje, nawet tam próbowano wylewać swój jad na biednej niewinnej dziewczynie :(. tutaj to chociaż byłam pyskatą zołzą i taką ...prowokatorką :) ale tam już tylko pechową kobietą - a i tak mi się dostało :P co za forum ! Najśmieszniejsze jest to, że jest to forum specjalnie dla kobiet gdzie kobiety szukają "wsparcia" ,porad od serca i zyczliwości :D

mężatka,nie będziemu uogólniać,ja od 3 dni spedzam tutaj tzn na forum kafe)sporo czasu i wiele osób wypowiada sie naprawdę rozsądnie,wiele tematów jest bzdurnych,wręcz idiotycznych ale czego nie zrobią ludzie dla zwrócenia na siebie uwagi!Jeśli ktoś znalazł tutaj oparcie,zrozumienie,spotkał ludzi,którzy mają wspolne problemy i teraz jest mu łatwiej iść prZez życie to bardzo dobrze,taki jest tego szczytny cel. pozdrawiam tych co są na kafe

Gość pobożne życzenia
Byłam zdradzaną żoną i zapewniam Cię, że Twój mąż nie jest nienormalny; zachowuje się w sposób typowy dla osoby zdradzonej. Piszesz, że wybaczył Ci zdradę i został. Naprawdę jesteś tego pewna???? Chociaż może i wybaczył ale na pewno nie zapomniał. Tego nie da się zapomniec, wierz mi. Powinnaś odejśc bo mąż ma dla Ciebie jakieś resztki miłości i nie potrafi się od Ciebie uwolnic. Ale facet marnuje czas. Za jakiś czas znowu go zdradzisz :(

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a ja powiem jeszcze raz.wedlug mnie taka kobieta [taki mezczyzna]nie ma za grosz szacunku do 2 osoby!autorka przegiela i to mocno!ja zawsze bede stala po stronie osoby skrzywdzonej!tyle w temacie.

Gość KochajacyAstmatyk

Powinien Cie wylac na zbity pysk i puscic z torbami po czyms takim. Ja tak zrobilem, na prawnika poszlo ponad 30 k ale ex zonka miala najdrozszy dupczing na swiecie 🙂