Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta 32 olsztyn

Świadomy związek intymny dorosłego rodzeństwa co włsciwie w tym złego?

Polecane posty

Gość Edyta 32 olsztyn

Kazirodztwo zagrożone jest kara zgodnie z kodeksem karnym. A jesli 32 letnia siostra i 30 letni brat wspołżyją ze sobą, kochają się - to komu własciwie dzieje się krzywda? Za co ich karac, wsadzac do więzień? Jakie jest uzasadnienie kary za to? Bezsens. Oboje są dorośli i wiedza co robią. Oto przykład jak uprzedzenia kształtują prawo. Czyli,ze jak ktos na mnie doniesie do prokuratury to nas z bratem zamkną? Szok.

Gość Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Boże kobieto ty jesteś z Olsztyna ? Będę musiała uważać na takich dewiantów na ulicy .

Gość naucz ją sikać na stojąco
to że są zboczeni nikogo to nie interesuje, tylko kto będzie wychowywał te ułomne dzieci, zboczeńcy

Gość kurzajka z włocławka
To są pozostałosci tradycji i relikty kulturowe, ktore nie mają juz uzasadnienia. Nikt by cię nie pokaral. Przeciez jestescie dorośli.

Gość jcxhdbcxc
NIECH SIE WALA ALE ZEBY DZIECI NIE PŁODZILI

Gość kurzajka z włocławka
jak do tej pory nie zostalo udowodnione naukowo, ze dzieci ze zwiazków kazirodczych mają większą mozliwosc wad genetycznych. To mit. ale ciągle aktywny. Ryzyko wady genetycznej u dziecka z "normalnego" związku i ze zwiazku kazirodczego jest takie samo.

Gość wasze dzieci będa miały
poważne wady genetyczne 😡 tego chcesz ?!:O

Gość Pytanko_jedno
A dlaczego akurat współżyjesz z bratem a nie z kimś innym?

Gość zamkną was oddzielnie
hehehe

No jasne:P:P:P po co akrać:P dopuśćmy jeszzce możliwość zoofilom - przeciez zwierzakom moze byc dobrze jak sie je puka, a nekrofile? toć trupowi to obojętne czy go ktoś posuwa czy nie! Kurwa jednej rzeczy nienawidze an tym świecie LIBERALIZMU - i wiesz autorko gdybym Cie spotkał an ulicy to huj ze jesteś kobieta za takie filozoficzne dyskusje dostałabyś piąchę:P

Gość jcxhdbcxc
kurzajka z włocławka nie tylko choroby genetyczne sa wazne,ale psychiczne odczuwanie.Bo jak bedzie sie czuło dziecko gdy juz na tyle bedzie rozumiało,ze ojciec i matka to bardzo bliscy sobie krewni.

Gość Karolina pomorskie
O ludzie, co za ciemnogród! brak mi słów. Jestem genetykiem już 5 lat i nie mogę się nadziwić ignoracji. napisze to kapitalikami: DZIECI ZE ZWIAZKOW KAZIRODCZYCH MAJĄ TAKIE SAME SZANSE URODZIĆ SIE Z WADAMI GENETYCZNYMI JAK DZIECI Z INNYCH ZWIĄZKOW. Ktos wczesniej juz to napisal. Wersja wad genetycznych zostala stworzona na użytek kościoła katolickiego w XVIII w., nie ma żadnego odbicia w rzeczywistosci. Ludzie, macie komptery, internet, biblioteki. Dlaczego jestescie tacy ograniczeni?

Gość ja pi*****ę
jadłam żelki i je zwróciłam :P ale niesmak!!!!!!!!

Gość a ja nienawidze
przesadnego liberalizmu i przesadnego konserwatyzmu, generalnie wszelkich skrajności - reszta jest do zaakceptowania.:P:P:P

Gość jcxhdbcxc
Karolina pomorskie apomyslałas o odczuwaniu dzieci z takiego zwiazku? Przecie zte dzieci będa przechodzic gehenne gdzie tylko sie udadza.Beda wytykabe,szykanowane.

Gość beda jakies konsekwencje
A Adam i Ewa i ich dzieci? czyż oni nie rozmnożyli się ze związków kazirodczych???? kościół katolicki to najbardziej przepełniona hipokryzją instytucja jaką znam. ament.

Gość Kamillo Warsaw
Weźcie sie odpierdolcie od nich. Atakujecie z taka agresją,ze aż wstyd. Typwo polska katolicka agresja. Ci ludzie wam nic złego nie zrobili. wstyd mi za was agresywne polskie bydlaki. Na szczęscie wyjeżdzam w maju do Nowej zelandii i nie będe patrzył na ulicy na wasz skrzywione katolickie mordy. Siema!

Gość taaa ciemnogród
bo związki kazirodcze nie sa akceptowane????:O

Ty genetyczka:P weż sobie pobaw się fasolą mendla:P a potem zachęcaj do innych do nauki:P

Gość taaa ciemnogród
o tak kamilo warsaw - u ciebie za to żadnej agresji.😴

Ja nie jestem agresywny poprostu nie popieram liberalizmu i skad kurwa mozesz wiedziec ze jestem katolikieM:P dymaj psa warszawiaku

Gość beda jakies konsekwencje
Do Nowej Zelandii? Tez bym chciała. Pewnie długo tam się frunie, no nie? Co bedziesz tam robił?

Gość do autorki...........
Rowniez mam brata a nawet 2.Nie wyobrazam sobie, zeby nawet w zartach dotknal mnie w miejsca intymne a nie wspone juz o stosunku plciowym. Wytlumacz mi prosze, dlaczego z bratem??Jak do tego doszlo?Co Wami kieruje, pojac tego nie moge.Tego nie da sie wytlumaczyc, nie chodzi tez o wiedze, choroby dzieci kazirodzkich...To sie czuje gdzie w srodku ze tak nie wolno, ze tak sie nie da...

Gość edek111
Jak brat i siostra wychowywali się razem, to miłość obojga do siebie jest chora. Kazirodztwo nie jest normalne. Póżniej z takiego związku mogą rodzić się dzieci upośledzone.

Gość ekati
Vampire zapomniałeś dodać, że dzieci także lubią być wykorzystywane seksualnie i to lubią... kobieto, jeżeli seksisz się z rodzonym bratem to jesteś równie zboczona jak pedofile. mam dwóch braci i jakoś nigdy mi na myśl nie przyszło nic takiego, wśród moich znajomych też brak takich dewiacji... ale czymś tak obrzydliwym raczej nikt się nie chwali... a występowanie wad genetycznych w takich przypadkach jest udowodnione naukowo... poszukaj w sieci i nie ściemniaj o uprzedzeniach..

Gość jestem w szokuuuuuuuu
"Karolina pomorskie O ludzie, co za ciemnogród! brak mi słów." A mnie też brak słów ...:O najlepiej jeszcze dajmy ogólne błogosławieństwo na to zeby ojciec z córką,matka z synem itd itp gratuluje ...a gdzie normy moralne ?!?! To latajmy tez nago po ulicach srajmy ludziom pod drzwiami ! NO PRZECIEŻ NIKOMU NIC SIE NIE STANIE!!!

Gość całkowicie czarny kot
"Jestem genetykiem już 5 lat i nie mogę się nadziwić ignoracji. napisze to kapitalikami: DZIECI ZE ZWIAZKOW KAZIRODCZYCH MAJĄ TAKIE SAME SZANSE URODZIĆ SIE Z WADAMI GENETYCZNYMI JAK DZIECI Z INNYCH ZWIĄZKOW." Kochaniutka, a jaka uczelnie skończyłaś? Na jakich badaniach się opierasz?

Gość zniesmaczył mnie ten topik
:o

Gość megraf
Art. 201 Kto dopuszcza się obcowania płciowego w stosunku do wstępnego, zstępnego, przysposobionego, przysposabiającego, brata lub siostry, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. generalnie jak was złapią - idziecie siedzieć

Gość taki z niej genetyk jak z
mysiej duupy waltornia!:O